MDR-Z1R

Suveræn lydkvalitet, som kan mærkes

Læn dig tilbage, slap af, og forbered dig på at opleve fremragende lyd på et helt nyt niveau – disse hovedtelefoner kombinerer banebrydende teknologi med førsteklasses håndværk for at skabe den ultimative lytteoplevelse.

Vejl. Udsalgspris

kr 17.000,00

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.

Hver tone, hver nuance.

Optag ren lyd med 70 mm HD-driveren

Den nyudviklede membran med magnesiumdome og flydende krystalpolymerkant muliggør afspilning i op til 120 kHz af lyd i høj opløsning. Resultatet er uovertruffen lyd med renhed og præcision.

Ren lyd uden støj

Filtrerer det unødvendige fra med resonansfrit kabinet

Et særligt akustisk filter kontrollerer luftmodstanden og eliminerer al efterklang forårsaget af driverens bevægelser, så kun de rene, skarpe frekvenser slipper igennem. 

Sonisk præcision, mesterligt design
Sætter nye lydstandarder

MDR-Z1R-hovedtelefonerne er udviklet til at levere et bredere frekvensområde og gengiver meget lave og meget høje frekvenser på op til 120 kHz. Det brede dynamiske område giver en fyldig gengivelse af selv de fineste lyde. Resultatet er en medrivende og fængslende lytteoplevelse.

Opdag MDR-Z1R

Få mere at vide om teknologien og inspirationen bag vores mest avancerede hovedtelefoner, MDR-Z1R. 

Få det hele med

Få mest muligt ud af dine MDR-Z1R-hovedtelefoner med det medfølgende tilbehør

hårdt etui
Hårdt etui til opbevaring

Hovedtelefonerne og de medfølgende kabler leveres i en elegant opbevaringsæske med opdelte rum og et lækkert satinfor. 

afbalanceret
4,4Φ afbalanceret tilslutningskabel

Det nyudviklede Φ4,4 mm afbalancerede tilslutningskabel adskiller lydsignaler fra venstre og højre side, samtidig med at det reducerer signaltransmissionstab og den deraf følgende lydforringelse. Resultatet er blødere høje frekvenser og suveræn lydkvalitet.

OFC
Sølvbelagt iltfrit kobber

MDR-Z1R anvender sølvbelagte iltfrie kobberkabler, der er designet til at minimere modstand og signaltransmissionstab. Resultatet er mindre lydforringelse, finere detaljer og blødere diskantlyd. 

Fremstillet af eksperter i Japan 

Produkter fra Sony, der er fremstillet i Japan, er synonyme med absolut kvalitet og ydeevne, og MDR-Z1R hovedtelefonerne er ingen undtagelse. De er fremstillet med omhu og kun med de fineste komponenter og fremstillingsteknikker, hvilket resulterer i exceptionel lydkvalitet.

Opdag Signature Series

Lad dig ikke nøje med mindre end medrivende topkvalitet med hele udvalget af Signature Series-produkter. De er designet til ultimativ lydkvalitet og overgår alle tidligere lydkonventioner for at højne hver eneste tone.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Oplev kompromisløs lydkvalitet og smukt håndværk med flagskibet fra Sony, Signature Series hovedtelefoner.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Hurtigtreagerende magnesiumdome med membran med flydende krystalpolymerkant for mere klarhed

  • Resonansfrit kabinet

  • Sølvbelagte iltfrie kobberkabler

  • Ergonomiske ørepuder i fåreskind

Driverenhed
70 mm, dome-type (CCAW-svingspole)
Frekvenskurve
4 Hz - 120.000 Hz
Ledningslængde
Hovedtelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråde, guldbelagt stereoministik), hovedtelefonkabel til afbalanceret tilslutning (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråde, L-formet guldbelagt afbalanceret standardstik)

Hvad er der i kassen

Unimatch-stikadapter (guldbelagt), Hovedtelefonkabel (ca. 3,0 m, sølvbelagte OFC-tråde, guldbelagte stereoministik), Hovedtelefonkabel til afbalanceret forbindelse (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråde, L-formet guldbelagt afbalanceret standardstik), Hårdt etui

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger