HOVEDTELEFONER

MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hovedtelefoner

MDR-XB950AP
Billede af MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hovedtelefoner

Vejl. Udsalgspris

kr 830,00

(VAT)
Billeder af MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hovedtelefoner
Billeder af MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hovedtelefoner
Billeder af MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hovedtelefoner
MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hovedtelefoner i aktion
Bastung, smartphone-venlig

Lyt til de dybeste bastoner uden at gå glip af et opkald

Oplev hvert eneste beat og baslick. Kraftfulde 40 mm-neodymdrivere i et tætsiddende design omkring ørerne leverer dyb, afbalanceret lyd, selv ved høje lydstyrer. Besvar dine opkald håndfrit, når du bliver ringet op, ved brug af den indbyggede fjernbetjening og mikrofon.

40 mm driver
Intens basgengivelse

Mærk dansegulvets pumpende beat fra en kraftfuld driver.

Ultrabredt frekvensområde
Bred frekvenskurve

Hør de dybeste bastoner og høje sangstemmer med et udvidet lydområde.

Inciterende rytmer

Giv din musik slagkraften igen med dynamiske, afbalancerede rytmer. Oplev mere dybde og klarhed i alt, du lytter til selv ved høje lydstyrker.

Basforstærker
Forsegl lyden

En avanceret direkte vibrationsstruktur skaber en akustisk tæt forsegling omkring dine ører og fastlåser bassen. Lavfrekvente lyde forbedres af en basboostfunktion og skaber dybe, afbalancerede beats.

Styring af rytmerespons
Lad beatet rocke

Styring af rytmerespons anvender formede luftkanaler for ren og forvrænget bas. Disse ventilationskanaler optimerer den lavfrekvente luftstrøm, så dybe rytmer gengives præcist.

En driver til din musik

En stor 40 mm-driver med højenergisk neodymmagnet afbalancerer perfekt effekt og præcision – fra pumpende stortromme til hvinene guitarsoloer.

Lave frekvenser ned til 3 Hz
Gå endnu dybere

Med en basgengivelse på ned til 3 Hz gengiver denne hovedtelefon rytmer, der ligger under det hørbare basområde.

Høj udgangseffekt på 1000 mW
Giv bassen kraftfuldhed

En OFC-stemmespole leverer høj effekthåndtering på 1000 mW til konstant kraftfuld bas.

Fuldendt komfort

Lyd i timevis med design omring ørerne

Denne danseklare hovedtelefon leveres med et metalhovedbånd med blød læderpude og ørepuder, der går omring ørerne og giver en tæt, behagelig pasform, uanset hvor din musik tager dig med hen. Der er blevet anvendt aluminium til at indkapsle hoveddelen. Det lette men robuste metal leverer en førsteklasses finish og fornemmelse, mens det undertrykker vibration og skaber dybe bastoner med masser af slagkraft.

Trykaflastende ørepuder

Bevar komforten med ultratykke ørepuder, der forsegler lyden. Trykudlignende puder former sig perfekt omkring dine ører og holder musikken inde og distraktionerne ude.

Trykaflastende ørepuder
Pak og tag afsted

Tag musikken med dig overalt. Et forskydeligt hovedbånd og drejelige ørekopper, der kan foldes sammen, gør det nemt at opbevare hovedtelefonerne i en kuffert eller i en taske.

Perfekt til din smartphone

Hold kontakten, mens du hører musik

Ledningen har en praktisk indbygget fjernbetjening og mikrofon på ledningen, så du kan besvare opkald håndfrit når som helst på din Android-smartphone eller iPhone.

Gør din musik personlig

Med Sony SmartKey-appen kan du nemt konfigurere musikfunktioner til din Xperia™-smartphone. Afspil, sæt på pause, spring numre over og skift lydstyrke, alt sammen fra dine hovedtelefoner.

Hold styr på dine opkald

Tilpas opkaldsknappen til din Xperia™-smartphone. Besvar og afslut opkald eller juster lydstyrken vha. fjernbetjeningen på ledningen. Det hele er muligt med appen Sony SmartKey.

Specifikationer og funktioner

Oplev hvert eneste beat og baslick. Kraftfulde 40 mm-neodymdrivere i et tætsiddende design omkring ørerne leverer dyb, afbalanceret lyd, selv ved høje lydstyrer. Besvar dine opkald håndfrit, når du bliver ringet op, ved brug af den indbyggede fjernbetjening og mikrofon.
  • Smartphone-kompatibel med ledningsfjernbetjent mikrofon

  • EXTRA BASS til lyd som i klubben

  • Styring af rytmerespons reducerer kraftig basforvrængning

  • Drejelige ørekopper, der letter transporten

  • Litz-kabel, 1,2 m langt

Driverenhed
40 mm dynamisk - Dome-type
Frekvenskurve
3-28.000 Hz
Ledningslængde
1,2 m
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger