MDR-HW700DS DIGITALE, TRÅDLØSE SURROUND-HOVEDTELEFONER

Komplette specifikationer og funktioner

MDR-HW700DS

Vejl. Udsalgspris

kr 3.750,00

(VAT)

Størrelse og vægt

Mål (b x h x d)
220 x 32 x 157 mm
Vægt
320 g

Generelle funktioner

Lukket type
Ja
Driverenhed
50 mm dynamisk - Dome-type
Lukkede hovedtelefoner
Ja
Dynamisk type
Ja
Magnet 
Neodym
Impedans (Ohm)
24 ohm
Membran
PET
Frekvenskurve
5–25.000 Hz
Følsomhed (dB/mW)
Beklager, disse data er ikke tilgængelige.
Lydstyrkeregulering
Ja (drejelig)
Ledningslængde
Stik
Optisk digital udgang - firkantet (medfølgende ledning til optisk indgang)
Opladningstid
3 t
Bæremåde
Hovedtelefoner, Over øret

Hvad er der i kassen

  • AC-strømadapter
  • Optisk ledning 1,5 m (stik i kvadratisk form)
  • USB-ledning
  • Garantikort
  • Brugervejledning
Placeholder

Funktioner

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

9.1-kanals VPT for en mere naturtro surroundlyd

VPT (virtuel hovedtelefonteknologi) er vores navnebeskyttede virtuelle surroundlydteknologi, der gør det muligt for lyttere at få en biograflignende "liveoplevelse" med surroundlyd. I tillæg til 5.1-kanals surroundlyd tilføjer VPT bagvedliggende surroundhøjttalere (2 kanaler) og fronthøjttalere (2 kanaler), der leverer en større dybde og retningsbestemt lyd til et mere realistisk og udtryksfuldt lydfelt.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Med en trådløs rækkevidde på 30 m er der ikke noget, der holder dig tilbage

 Sig farvel til kabelrod og knuder, og nyd fuld bevægelsesfrihed med MDR-HW700DS-hovedtelefonernes trådløse lytterækkevidde på hele 30 m. 

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Dual-band for en stabil trådløs transmission

MDR-HW700DS-hovedtelefonerne har to frekvenser til trådløs transmission: 2,4 GHz isolerer mod interferens forårsaget af forhindringer, mens 5 GHz forhindrer interferens fra radiobølger. Med tuning i realtid vælges den ledige kanal automatisk – uden at lyden afbrydes – så du kan nyde uforringet lydkvalitet og ukomprimeret lydtransmission.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Ren lyd uden at gå på kompromis med DSP

Digital signalbehandling (DSP) forbedrer al din lyd og giver dig en optimeret og personlig hovedtelefonlytteoplevelse, der reproducerer dybden og præcisionen fra fordybende 9.1-kanals surroundlyd.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Dynamiske drivere leverer autentisk lyd

Kraftige 50 mm neodym-driverenheder med store ventilationshuller gør, at disse hovedtelefoner kan levere kraftfuld, rytmisk bas på selv de mest krævende musiknumre og lydsider fra film. Skru op for lyden, og hør klar og præcis lyd i hele spektret.

Fuld understøttelse af HD-lyd i høj kvalitet

Nyd den bedst mulige lyd til dine film, dine spil og din musik med HDMI-lydindgangene. Med understøttelse af ukomprimeret lyd i op til 192 kHz/24 bit kan du nyde dynamisk lyd og en mere naturtro gengivelse af den oprindelige lyd på tværs af alle frekvenser.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Dolby® TrueHD giver lyd, som instruktøren ønskede det 

Nyd uovertruffen lydkvalitet med Dolby® TrueHD, som giver tabsfri lyd i film og musik. Ved gengivelse af lyd, der er identisk med de originale masterbånd fra studiet, giver systemet lydgengivelse uden sidestykke for Blu-ray Discs og downloadet indhold.

Lad DTS Neo:X føre dig hen, hvor handlingen foregår

Oplev medrivende surroundlyd med forbedret placering af høj frontlyd og bred lyd. DTS Neo:X™ gengiver omgivende og retningsbestemte effekter – fra regndråber til lavtflyvende jetfly og alt derimellem – for at skabe en medrivende lytteoplevelse.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

En dybere lydoplevelse med Dolby Prologic IIz® 

Oplev mere dybde og nærvær, når du lytter til musik, ser film og spiller spil. Dolby® Prologic IIz introducerer to frontkanaler til din lydafspilning, der føjer en mere rummelig og virkelighedstro surroundlyd til alt, hvad du ser og lytter til.

Biograf-, spil- og stemme-tilstande

Vælg den bedste lydtilstand, uanset hvad du ser, spiller eller lytter til: Biograftilstand, der er udviklet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment, gengiver den ideelle lyd fra en biograf. Spiltilstand, der er udviklet i samarbejde med Sony Computer Entertainment (PlayStation), gengiver den perfekte lyd til dine spil. Stemmetilstand øger klarheden i dialoger ved at løfte dialoglyd over dramatiske lydeffekter og baggrundsmusik.  

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

DTS-HD™ for præcision som i lydstudiet

Nyd præcis, detaljeret lyd til hjemmet. Med DTS-HD Master Audio kan du nyde de originale, ukomprimerede soundtracks på dine foretrukne Blu-ray Discs – lige som instruktøren havde i sinde. DTS-HD med lyd i høj opløsning tilbyder også intenst detaljeret gengivelse af koncerter, så hver eneste tone får lov at stråle med næsten studieagtig kvalitet.

4K-pass-through til indhold i 4K

Bevar 4K-kvaliteten fra kilde til skærm. 4K-pass-through-funktionen tillader 4K-data at "løbe igennem" og blive vist på et 4K-TV eller med en 4K-projektor uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Denne MDR-HW700DS-baseenhed giver dig den rendyrkede 4K-oplevelse, hvilket gør den til den perfekte partner til 4K-kompatible TV og 4K-afspillere og en fast hjørnesten i dit hjemmeunderholdningssystem både nu og i fremtiden.

Trykaflastende ørepuder giver total komfort

Bløde ørepuder i læder med trykaflastende polstring er designet til at tilpasse sig dine ører og sikre en behagelig pasform. Glatte materialer og syninger uden sømme giver en harmonisk blanding af komfort og holdbarhed til mange timers lytning.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Flere HDMI-porte giver nem tilslutning

Med flere HDMI-indgange kan du tilslutte alle dine enheder – herunder din TV-internetboks, Blu-ray Disc™-afspiller og spilkonsol – helt enkelt. Desuden kan TV, der understøtter HDMI-ARC og CEC, transmittere lyd- og kontrolkommandoer tilbage via det samme kabel. Derved reduceres både kompleksiteten og rodet i opsætningen af din hjemmebiograf.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Den lange batterilevetid er perfekt til filmmaratoner

MDR-HW700DS-hovedtelefonerne er designet til at levere op til 12 timers musik på en enkelt opladning.

Billede af MDR-HW700DS digitale, trådløse surround-hovedtelefoner

Nem genopladning via USB

Hold dine hovedtelefoner fuldt opladede og klar til brug ved hjælp af den dedikerede USB-port – perfekt til opladning via den dedikerede basestation eller en standard-USB-port.