Billeder af MDR-1A hovedtelefoner
Billeder af MDR-1A hovedtelefoner
Billeder af MDR-1A hovedtelefoner

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Ren lyd til musikelskere

Føl kraften og præcisionen i dine yndlingsnumre

Opnå den renhed i gengivelsen af din musik, som den fortjener. Med et frekvensområde på op til 100 kHz opfanger MDR-1A-hovedtelefonerne med lyd i høj opløsning selve essensen af hvert enkelt musiknummer – så du kan høre musik, der ligger tættere op ad den originale masterindspilning fra studiet. Fra rungende rytmer til vilde vokaler er lyden ægte, autentisk og præcis.

40 mm driver

Komfortabel lytteoplevelse

Nyd den fine akustik fra en stor driver og ørepuder, der slutter tæt og behageligt til omkring ørerne.

Ultrabredt frekvensområde

Ultrabredt frekvensområde

Hør dybe bastoner og euforiske høje toner med et fuldt lydområde på op til 100 kHz.

105 dB/mW høj følsomhed

Høj følsomhed

Spil høj og klar musik fra ethvert hjemmesystem eller bærbar enhed med høj følsomhed på 105 dB/mW.

Lidenskab for lydkvalitet

Hver eneste tone gengives helt præcist

Stil ind på klar, afbalanceret lyd, der er tro mod den originale indspilning, uanset hvor højt du skruer op for lyden. En 40 mm HD-driver med en let, men solid aluminiumsbelagt LCP-membran giver en mere ensartet og præcis lyd på tværs af hele frekvensområdet end en konventionel LCP-driver.

Hvad er lyd i høj opløsning?

Lyd i høj opløsning består egentlig af en række digital processer, der muliggør kodning og afspilning af musik ved hjælp af højere samplingfrekvenser end dem, der anvendes i CD'er.

Højfrekvensoptagelse

Optag ved en højere frekvens i forhold til CD'er

Lyd i høj opløsning optages typisk ved 96 kHz/24 bit eller endda 192 kHz/24 bit – meget højere end for CD'er.

Bredt frekvensområde

Hør mere realistisk, stemningsbetonet lyd

Mens CD'er og mp3-filer topper omkring 20 kHz, understøtter lyd i høj opløsning frekvenser over 24 kHz (så højt som 100 kHz på denne model) og et bredere dynamisk frekvensområde.

Få den ægte musikoplevelse

Nyd totalt medrivende lyd, når du oplever renheden i lyd i høj opløsning fra kilde til højttaler. Du kan lytte til eksempler på lyd i høj opløsning gratis på HDtracks nu.

Bevar lyden intakt

Det sammenfoldelige design med ergonomiske 3D-ørepuder forsegler musikken, så intet kan virke distraherende på din oplevelse. Akustikken reflekteres tilbage til dine ører og giver et utrolig raffineret lydbillede.

Sammenfoldelig struktur
Hovedtelefonkabel med afbalanceret tilslutning

Afbalanceret lyd

Med det medfølgende hovedtelefonkabel med afbalanceret tilslutning i MDR-1ABP, som har fire sølvbelagte kobberledninger, får du klar og tydelig lyd med lydprodukter, der understøtter afbalanceret tilslutning.

Elegant udseende og design

Understreg din stil

Disse ikoniske hovedtelefoner ser lige så godt ud, som de føles, med en elegant hovedbøjle i metal, der supplerer de behagelige, sorte ørepuder i læder helt perfekt.

Ren komfort

Hør mere af din musik med et tætsluttende design med lukket bagside, der sidder godt til over ørerne. Komfortabel anvendelse i flere timer, så du kan lytte længere.

Tætsiddende design med lukket bagside

Trykaflastende ørepuder

Bløde ørepuder i læder tilpasser sig pasformen rundt om dine ører i en tæt og komfortabel pasform.

Tætsiddende design med lukket bagside

Sømløs syning

Med blødere materialer og sømløs syning, der giver enestående komfort og holdbarhed.

Pak og tag afsted

Tag musikken med dig overalt. Et forskydeligt hovedbånd og drejelige ørekopper, der kan foldes sammen, gør det nemt at opbevare hovedtelefonerne i en kuffert eller i en taske.

Fjernbetjening og mikrofon på ledningen

Hold kontakten

Med en fjernbetjening og mikrofon på ledningen kan du besvare håndfri opkald, lige når de kommer, via din Android-smartphone eller iPhone.

SmartKey-app

Bevar kontrollen

Afspil og tilpas din musik, og tilpas også dine opkald. Du kan styre nøglefunktionerne fra dine hovedtelefoner med Sony SmartKey-app'en.

Specifikationer og funktioner
Opnå den renhed i gengivelsen af din musik, som den fortjener. Med et frekvensområde på op til 100 kHz opfanger MDR-1A-hovedtelefonerne med lyd i høj opløsning selve essensen af hvert enkelt musiknummer – så du kan høre musik, der ligger tættere op ad den originale masterindspilning fra studiet. Fra rungende rytmer til vilde vokaler er lyden ægte, autentisk og præcis.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • En hurtigreagerende polymerdriver med flydende krystaller giver klarhed

  • Smartphone-kompatibel med ledningsfjernbetjent mikrofon

  • Styring af rytmerespons reducerer kraftig basforvrængning

  • Drejelige ørekopper, der letter transporten

Driverenhed
40 mm dynamisk - Dome-type
Frekvenskurve
3-100.000 Hz
Ledningslængde
1,2 m

Hvad er der i kassen

Garantikort, Brugervejledning, Bæretaske, Hovedtelefonledning (1,2 m), Hovedtelefonledning med indbygget fjernbetjening og mikrofon (1,2 m)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger