h.ear on Wireless NC

Bare dig og din musik

Ingen forstyrrende baggrundsstøj. Ingen genererende ledninger. Blot ren, autentisk lyd. Vær klar til at fortabe dig i musikken.

HOVEDTELEFONER

MDR-100ABN h.ear on trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

MDR-100ABN

Billede af MDR-100ABN h.ear on trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

redpinkgreengrayblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.500,00

(VAT)
h.ear-farver

Hear Your Colours

h.ear-udvalget fra Sony kombinerer evnen til lyd i høj opløsning med et kraftfuldt design. Levende lyd har aldrig set så godt ud. 

Vælg din farve

h.ear on Wireless NC-hovedtelefonerne fås i en række markante farver. Hvilken vælger du?

  • Limegul
  • Viridian-blå
  • Kulsort
  • Bordeaux-pink
  • Cinnoberrød

Passer til din stil

Det enkeltfarvede, enkeltformede design tilpasser signaturstilen til figursyet komfort. På den måde er du og dine hovedtelefoner altid i harmoni.

Se og lyt

Førsteklasses lyd, lækre materialer og finish, omhyggelig sans for detaljerne. Prøv h.ear on Wireless NC.

Ja til friheden 

Med Bluetooth® og NFC One-touch kan du høre musik trådløst, uden begrænsningerne ved et hovedtelefonkabel. Og LDAC transmitterer omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed: 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i exceptionel lydkvalitet tæt på lyd i høj opløsning.

Nej til støj 

Uanset, hvad der sker omkring dig, blokerer Digital Noise Cancelling (digital støjeliminering) for baggrundsstøj, så du kan fokusere fuldt og helt på musikken.

Logo for lyd i høj opløsning

Behandl musikken ordentligt

Giv musikken, du holder så meget af, den lydkvalitet, den fortjener. Vores h.ear on Wireless NC-hovedtelefoner lader dig opleve glæden ved lyd i høj opløsning, der giver den ultimative lytteoplevelse.

Detaljeret, dynamisk lyd

Hovedtelefonerne til lyd i høj opløsning har 40 mm driverenheder med titaniumbelagte membranelementer, der giver en præcis lyd i hele frekvensområdet.

Fleksibilitet til lige at tage med

Klar til at være på farten

Dine hovedtelefoner er en forlængelse af dig selv – ligesom din telefon og dine nøgler, som du har med overalt. På samme måde er h.ear on Wireless NC designet til at være den del af dit liv.

Langvarig lyttekomfort

Bøjleformen, de draperede ørepuder, den justerbare hovedbøjle – hvert eneste element er designet til komfort og stil. Form og funktion i perfekt harmoni.

Langvarig lyttekomfort

Prisbelønnet design

iF GOLD AWARD 2016

h.ear on hovedtelefonerne er bedømt af et panel af brancheeksperter og fik guld ved 2016 International Forum Product Awards.

Specifikationer og funktioner
Ingen forstyrrende baggrundsstøj. Ingen genererende ledninger. Blot ren, autentisk lyd. Vær klar til at fortabe dig i musikken.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Nem BLUETOOTH®-tilslutningsmulighed med NFC One-touch

  • Digital støjreduktionsteknologi

  • 40 mm HD-driverenhed, der giver et dynamisk område

  • Titaniumbelagte membrandomes minimerer forvrængning

Driverenhed
40 mm (dome-type)
Frekvenskurve
5-40.000 Hz (tændt) (kablet)
Ledningslængde
1,2 m
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Priser

Priser