MDR-1000X

Uforlignelig støjeliminering

Med brancheførende støjeliminering sørger disse What Hi-Fi? prisbelønnede hovedtelefoner for, at du kan nyde musik uden distraktioner. Lyt i komplet stilhed, eller skræddersy lyden til dine omgivelser.

HOVEDTELEFONER

1000X trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

MDR-1000X

Billede af 1000X trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

creamblack

Vejl. Udsalgspris

kr 3.400,00

(VAT)

5 stjerner + Bedste hovedtelefoner med støjeliminering £100+ i What Hi-Fi?

What Hi-Fi? er grundlagt i 1976 og er verdens førende uafhængige guide til køb og brug af Hi-Fi- og hjemmeunderholdningsprodukter.

Fordyb dig i musikken

Nyd uovertruffen støjeliminering når som helst, hvor som helst, og uanset hvad du er i gang med.

Luk verden ind. Luk verden ude.

Få kontrol over lyden med SENSE ENGINE™

Hør kun det, du ønsker, og intet andet. SENSE ENGINE™ giver dig friheden til at høre musikken eller nedtone den med en enkelt berøring.  

Se, hvordan støjeliminering og unikke funktioner fungerer på MDR-1000X

Gennemført autentisk lyd

Hør musik, der er tro mod den originale optagelse, med lyd i høj opløsning. S-Master HXTM er optimeret til lyd i høj opløsning, reducerer forvrængning og giver dig mulighed for at høre alle de små nuancer i din musik.

Disse hovedtelefoner indeholder også en kraftfuld 40 mm driver med LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) til håndtering af tunge rytmer og kan gengive et fuldt frekvensområde op til 40 kHz. 

Gendan alle dine komprimerede filer

DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) opskalerer komprimerede digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA) og bringer dem tættere på kvaliteten i lyd i høj opløsning. Ved at gendanne de højfrekvenstoner, som går tabt ved komprimering, gengiver DSEE HX dine digitale musikfiler med fyldig, naturlig lyd. 

DSEE HX

Trådløs lytning af høj kvalitet med LDAC

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed: 990 kbps) som konventionel Bluetooth® trådløs lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel lydkvalitet tæt på lyd i høj opløsning.

Ørepuder i kunstlæder

Luksuriøst læder

Blødt kunstlæder på kabinettet og ørepuderne gør både udseendet og fornemmelsen luksuriøs. Designet til at passe perfekt over dine ører, så du kan lytte til musik i timevis uden ubehag.

Drejeligt og sammenklappeligt design

Klar til rejsen

Drejelige og sammenfoldelige ørepuder gør det nemt at opbevare hovedtelefonerne i en kuffert, en rygsæk eller den medfølgende bæretaske på rejser.  

Stryg og tryk

Stryg og tryk

Du skal blot røre ved berøringspanelet på ørepuderne for at stoppe, afspille, springe numre over, ændre lydstyrke eller aktivere din smartphones stemmeassistentfunktioner.

Specifikationer og funktioner
Med brancheførende støjreduktion sørger disse hovedtelefoner for, at du kan nyde musikken uden distraktioner. Lyt i komplet stilhed, eller skræddersy lyden til dine omgivelser.
  • Digital støjreduktionsteknologi

  • Trådløs lyd af høj kvalitet med LDAC

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • 40 mm HD-driverenhed, der giver et dynamisk område

  • Aluminiumsbelagt LCP-membran minimerer forvrængning

Driverenhed
40 mm, dome-type (CCAW-svingspole)
Frekvenskurve
4 Hz-40.000 Hz
Ledningslængde
Hovedtelefonkabel (ca. 1,5 m, sølvbelagte OFC-tråde, guldbelagt stereoministik)

Hvad er der i kassen

Bæretaske, Stikadapter til anvendelse i fly, Hovedtelefonkabel (ca. 1,5 m, sølvbelagte OFC-tråde, guldbelagt stereoministik), USB-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger