URKASSER

Højttalere med lyd i høj opløsning til hjemmet

SS-HW1
Billede af Højttalere med lyd i høj opløsning til hjemmet
Billeder af Højttalere med lyd i høj opløsning til hjemmet

Funktioner

Lyd i høj opløsning giver lyd i kompromisløs kvalitet

Bring din digitale musiksamling op på et nyt niveau med lyd i høj opløsning. Lyd i høj opløsning giver en næsten perfekt gengivelse af en kunstners musik ved at optage musik ved en højere hastighed end CD, hvor både lydsampling pr. sekund og bithastighedsnøjagtigheden af hver sampling øges. Nyd hvert åndedrag og hver eneste lille bevægelse - og få en dyb følelsesmæssig oplevelse.

Kan uden problemer parres med MAP-S1

SS-HW1-højttalerne er finindstillet til at bringe det bedste ud af vores højopløselige MAP-S1-lydafspiller. Ved at tage det allerede forbedrede lydsignal fra MAP-S1 og lede det gennem højttalernes superdiskantenheder med bred spredning er SS-HW1-højttalerne i stand til at levere højfrekvente toner med den klarhed og i de detaljer, der kræves af lyd i høj opløsning.

Forbind dine komponenter til lyd i høj opløsning

SS-HW1-højttalerne er den perfekte følgesvend til andre lydkomponenter i høj opløsning - lige fra musikfiler, der er gemt på computeren til et HDD-lydafspilningssystem eller en USB DAC-forstærker. Du skal blot slutte højttalerne til din forstærker og puste nyt liv i din musiksamling.

3-vejs højttalersystem til en altomfattende lyd

Fra sopranvokaler til resonerende bas, lyt til hver eneste tone i de detaljer, de fortjener. En subwoofer, en diskantenhed og to WD-superdiskantenheder arbejder sammen om at gengive lyden over et bredt frekvensområde - så uanset hvad du lytter til, vil du altid kunne høre en klar, naturlig lyd.

Superdiskantenheder til smukke høje toner

Oplev en helt ren diskant i musik eller dialog. WD-superdiskantenhederne, der er monteret på fronten og i toppen af hver højttaler skaber et bredere lydfelt, der bevarer kvaliteten i hele rummet. Ultrahøjfrekvente toner gengives med klarheden og detaljerigdommen fra lyd i høj opløsning, så du kan nyde en enestående lydoplevelse, uanset hvor du sidder.

Mica-forstærket cellulose til uforvrænget lyd

Den perfekte partner til den moderne basdrevne musik. De fleste højttalere anvender papirmembraner, som bøjer og nedbrydes med tiden og fører til en mere forvrænget lyd. Basenheder med Mica-forstærkede cellulosefibre (MRC) er stive og holder deres form, selv under højt tryk og høj hastighed, så du kan køre bassen hårdere, uden at det går ud over din lydkvalitet.

En stærk struktur, der giver en rungende bas

Disse højttalere er bygget på et lydfundament. Kabinettets ledeplade er fremstillet af 15 mm tyk MDF for at sikre, at uønskede vibrationer undertrykkes helt, mens det indvendige af kabinettet er blevet yderligere styrket med en afstivningsstruktur i træ. Slutresultatet er en fyldig, resonerende akustik.

Mærk de dybe toner, nyd diskanten med separate kamre

Hør færre vibrationer og flere detaljer i musikken. En adskilt kammerstruktur inde i højttaleren isolerer diskantenheden fra de andre drivere, hvilket forhindrer for mange uønskede vibrationer og sikrer en klar, naturlig lyd.

Førsteklasses komponenter, førsteklasses lyd

Dårlige tilslutninger kan have betydelig indflydelse på den generelle lydkvalitet. Derfor anvender disse højttalere kun førsteklasses komponenter: En filmkondensator og højkvalitetsspole sikrer jævn signalgennemgang, mens højkvalitetsterminaler reducerer forvrængning. Det betyder, at du kan lytte til lyden og nyde hver eneste nuance i høj opløsning.

Træfinish giver stil og substans

Højttalerens blankpolerede pianofinish tager sig perfekt ud blandt de mest luksuriøse interiører. Træfinéren bevarer samtidig sin form, hvilket sikrer, at lyden ikke påvirkes af ændringer i temperatur og luftfugtighed.

Specifikationer

  • 3-vejs højttalere til bogreolen

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Superdiskanthøjttalere med stor spredning, der giver naturtro diskant

  • Mica-forstærkede, cellulære fiberdrivere, der giver en dynamisk lyd

  • Ægte træfinish

Frekvenskurve
50 Hz-50 kHz
Fronthøjttaler
2

Hvad er der i kassen

Højttalerkabel (2), Højttalerpuder (1), Betjeningsvejledning (1), Garantikort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet