URKASSER

Stereohøjttalere til bogreolen

SS-HA3
Billede af Stereohøjttalere til bogreolen

Vejl. Udsalgspris

kr 3.000,00

(VAT)
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen
Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Detaljer, der gør en forskel for lyden

Hør dine yndlingssange i høj lydopløsning. En Mica-forstærket celledelt (MRC) basenhed og to bredfeltede superdiskantenheder reducerer sammen med det enestående design af højttalerskærmen på SS-HA3 brydning og sikrer en storslået lydoplevelse.

Musik. Som du aldrig har hørt det før

Genopdag din musiksamling i en skarphed og klarhed, der ikke er hørt tidligere. Hver eneste aspekt af SS-HA3 er designet til at fremhæve de fyldige detaljer i musikfiler i høj lydopløsning og afdække de små spidsfindigheder i mp3-lyd.

Sådan virker lyd i høj opløsning
Sådan fungerer det

Gør den digitale musik bedre end CD-kvalitet

Lyd i høj opløsning konverterer analog lyd til digital lyd med en højere kvalitet end CD'er og leverer lyd ved 24-bit/96 kHz. Til sammenligning er en CD 16-bit/44,1 kHz.

Designet til klarhed

For at reducere prelpladebrydning har SS-HA3-højttaleren har et stift aluminiumhus, der maksimerer højttalerens lydstyrke og formindsker forvrængning. Diskantenhederne har et design med 45 graders udskæring, der giver et stort lytteområde og konsekvent klar lyd.

Højttalerskærm i aluminium
Præcisionslyd

Oplev den fyldige lyd, der ligger tæt på kvaliteten i de originale masterindspilninger, i dit eget hjem. SS-HA3 har en MRC-woofer, der giver en kraftig bas, og to bredfeltede superdiskantenheder, der fremhæver de musikalske nuancer, der går tabt i komprimeret lyd.

Udvid din lytteoplevelse

Slut SS-HA3-højttalerne til et HDD-lydafspilningssystem eller andre enheder med høj lydopløsning for at opleve klar lyd, uanset om du lytter til musikfiler eller CD'er.

Specifikationer og funktioner

  • 2-vejs, 3-driver basreflekssystem (55 Hz - 50 kHz)

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Superdiskanthøjttalere med stor spredning, der giver naturtro diskant

  • Mica-forstærkede, cellulære fiberdrivere, der giver en dynamisk lyd

  • Stift aluminiumskabinet, der giver reduceret kabinetsvibrationer

Frekvenskurve
55 Hz til 50 kHz
Fronthøjttaler
1
Centerhøjttaler
0
Surround
0

Hvad er der i kassen

Brugervejledning, Garantikort, Højttalerledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet