STEREOHØJTTALERE TIL BOGREOLEN

Komplette specifikationer og funktioner

SS-HA1

Vejl. Udsalgspris

kr 4.500,00

(VAT)

Fronthøjttaler

Fronthøjttaler – kabinettype
Basrefleks
Navn på fronthøjttaler-model
SS-HA1
Fronthøjttaler – nominel impedans
4 ohm
Fronthøjttalersystem
3-vejs højttalersystem med 4 drivere
Fronthøjttaler – indgangsterminal
Klemskrue
Fronthøjttaler – følsomhed
86 dB (2,83 V, 1 m)
Fronthøjttaler – dimensioner (b x h x d)
185 mm x 312 mm x 312 mm

Generelle funktioner

Centerhøjttaler
0
Frekvenskurve
48 Hz til 50 kHz
Fronthøjttaler
1
Surround
0

Størrelse og vægt

Mål (b x h x d)
439 x 347 x 380 mm
Vægt
11 kg

Farver

silver

Hvad er der i kassen

  • Brugervejledning
  • Garantikort
Placeholder

Funktioner

Billede af Stereohøjttalere til bogreolen

Lyd i høj opløsning

Lyd med høj opløsning løfter din digitale musik op på et helt andet niveau. Ved at omdanne analog musik til digital musik med en højere hastighed end med CD'er – 24 bit/192 kHz i modsætning til CD'ernes hastighed på 16 bit/44,1 kHz – er lyd med høj opløsning i stand til at afspille bedre lyd end CD-kvalitet, så du kan opnå næsten original studieoptagelseskvalitet.

Billede af Stereohøjttalere til bogreolen

Bredfeltede (WD) superdiskantenheder

Ved at montere WD-superdiskantenhederne på forsiden og øverst i hver højttaler, har vi kunnet skabe et stort lydfelt, der bevarer kvaliteten over hele området. Det perfekte supplement til energien i det høje bånd i din højopløsningslyd, uanset højttalernes placering eller højde. Den meget følsomme superdiskantenhed, specifikt udviklet til SS-HA1, leveres med et kraftigt magnetisk kredsløb, der matcher følsomheden i den medfølgende basenhed.

MRC-basenhed

De fleste højttalere anvender papirmembraner, som bøjer og nedbrydes med tiden og fører til en mere forvrænget lyd. MRC-højttaleren (Mica Reinforced Cellular) er udført i stærkere og stivere materialer end traditionelle højttalere og får den til at bevare sin form, selv ved bevægelser under højt tryk og i høj hastighed.

Brydningsreducerende prelpladekonstruktion

Højttalerens prelpladekonstruktion er unikt designet til at reducere brydning i kabinettet. Med en propelkonstruktion med 45 graders snit på hver side af diskantenheden og superdiskantenheden (begge frontvendte og topmonterede) har vi kunnet sikre en sprød og klar lyd, der øger kvaliteten af din højopløsningslyd.

Billede af Stereohøjttalere til bogreolen

Højkvalitetsforbindelser

Dårlige komponentforbindelser kan have betydelig indflydelse på den generelle lydkvalitet. Terminaler på højttalerne er af høj kvalitet og er designet til at maksimere signaturerne over hele skalaen i din højopløsningslyd.