Vejl. Udsalgspris

kr 4.500,00

(VAT)
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen
Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Løft lyden til nye højder

Lyd i høj opløsning: for uovertruffen kvalitet

Opdag fylden i lyd i høj opløsning med SS-HA1-systemet. To superdiskantenheder skaber et stort lytteområde for klare høje toner, mens de stive basenheder giver en resonant bas. Prelpladeformen og aluminiumskabinettet reducerer brydning og vibration, så lyd i høj opløsning lyder så meget som muligt på en liveoptræden.

Musik. Som du aldrig har hørt det før

Genopdag din musiksamling i en skarphed og klarhed, du ikke har hørt før. Hver eneste aspekt af SS-HA1 er designet til at fremhæve de fyldige detaljer i musikfiler i høj opløsning og afdække spidsfindighederne i mp3-lyd.

Sådan virker lyd i høj opløsning
Sådan fungerer det

Gør den digitale musik bedre end CD-kvalitet

Lyd i høj opløsning konverterer analog lyd til digital lyd med en højere kvalitet end CD'er og leverer lyd ved 24-bit/96 kHz. Til sammenligning er en CD 16-bit/44,1 kHz.

Intelligent design, suveræn lyd

Højttaleren har en enestående prelpladeform, der mindsker brydning og giver klar og tydelig lyd. Det stærke aluminiumdesign sikrer stivhed og mindsker vibration og forvrængning.

Funktioner til lyd i høj opløsning
Tydelige høje toner og fyldige lave toner

Drivere, der er designet til at forbedre lyd i høj opløsning

To WD-superdiskantenheder skaber et bredt lytteområde, der passer til lyd i høj opløsning. Med basenheder af let, men stift MRC-fibermateriale (Mica Reinforced Cellular), hører du musik med flot klarhed og resonant bas.

Forbind dine komponenter til lyd i høj opløsning

SS-HA1-højttalerne fungerer perfekt sammen med andre komponenter til lyd i høj opløsning – lige fra musikfiler, der er gemt på PC'en, til et HDD-lydafspilningssystem eller en USB DAC-forstærker. Tilslut ganske enkelt højttalerne for at høre din musik med en fornyet skarphed og detaljer, der ligger tættere på kvaliteten i den originale indspilning.

Specifikationer og funktioner

  • 3-vejs, 4-driver basreflekssystem (48 Hz - 50 kHz)

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Superdiskanthøjttalere med stor spredning, der giver naturtro diskant

  • Mica-forstærkede, cellulære fiberdrivere, der giver en dynamisk lyd

  • Stift aluminiumskabinet, der giver reduceret kabinetsvibrationer

Frekvenskurve
48 Hz til 50 kHz
Fronthøjttaler
1
Centerhøjttaler
0
Surround
0

Hvad er der i kassen

Brugervejledning, Garantikort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger