URKASSER

Dolby Atmos®-aktiverede højttalere

SS-CSE
Billede af Dolby Atmos®-aktiverede højttalere

Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
Billeder af Dolby Atmos®-aktiverede højttalere
Billeder af Dolby Atmos®-aktiverede højttalere
Billeder af Dolby Atmos®-aktiverede højttalere
Billeder af Dolby Atmos®-aktiverede højttalere
Billeder af Dolby Atmos®-aktiverede højttalere
Løft niveauet med Dolby Atmos®-surroundlyd

Oplev den nyeste innovation inden for biograflyd i dit eget hjem. SS-CSE-højttalerne er designet eksklusivt til Dolby Atmos® - biografværdig surroundlydteknologi - og fungerer også fantastisk med andre avancerede surroundformater som f.eks. DTS:X™. Resultatet er surroundlyd, der omslutter dig fra alle vinkler - selv ovenfra.

Dolby Atmos®
Dolby Atmos®

Dolby® Atmos leverer betagende realisme med 360° surroundlyd vha. nøjagtig lydpositionering i dit miljø. Resultatet er fyldig lyd, der fuldstændig omslutter dig – og med SS-CSE-højttalerne kommer lyden også ovenfra.

Medrivende surroundlyd

Intet behov for komplicerede højttaleropsætninger. De kompakte SS-CSE-højttalere samarbejder med din eksisterende opsætning og dit hjem for at genskabe en biograflignende surroundlydoplevelse. 

Designet til at levere suveræn lyd 

Hver eneste komponent af SS-CSE-højttaleren er blevet udformet til at reducere vibration og forvrængning, så du får den fyldige og klare lyd, som du forventer med Dolby Atmos®-surroundlyd. 

Designmatchet med CS-serien
CS-seriens design   

SS-CSE-højttalerne passer ind i hjemmet med et TV med tynd skærmprofil og AV-receivere. Det kompakte kabinet er fremstillet med raffinerede træforarbejdningsteknikker og passer perfekt til de eksisterende højttalere i CS-serien, både i lyd og design.

Stærkt MDF-kabinet
Fyldig akustik med en stærkt MDF-kabinet

Kabinettet er udelukkende fremstillet af træ og er designet af vores lydteknikere til at give en resonerende akustik. Uønskede vibrationer dæmpes takket være de forstærkede indre MDF-samlinger. Resultatet er en klar og bred rumlig gengivelse af lyd for TV og film. 

MRC-kegle (Mica Reinforced Cellular)
Skarp lyd med MRC-kegle (Mica Reinforced Cellular)

Mange traditionelle højttalere anvender papirkegler, som bøjer og nedbrydes med tiden og giver en forvrænget lyd. SS-CSE’s MRC-bashøjttalere er afstivede og bevarer faconen, selv under højt tryk. 

Kompakt og alsidigt   

SS-CSE’s kompakte profil gør den ideel til diskret montering på dine nuværende højttalere og vægge. Uanset om du ønsker at opgradere til Dolby Atmos®-biograflyd eller blot vil udvide din nuværende surroundoplevelse, giver denne alsidige højttaler dig en omfattende lydmæssig opgradering.

Kompakt og alsidigt design

D: 180 mm uden højttalerterminal | H: 145 mm med gitter

Specifikationer og funktioner

Oplev det nyeste inden for biograflydinnovation i dit eget hjem. SS-CSE-højttalerne er udelukkende designet til Dolby Atmos – surroundlydteknologi, der er en biograf værdig – og fungerer også godt sammen med andre avancerede surroundformater som DTS:X™. Resultatet er surroundlyd, der omslutter dig fra alle vinkler – selv ovenfra.
  • Fantastisk biograflignende surroundlyd med Dolby® Atmos

  • Mica-forstærket cellulose til klar lyd

  • Fast, førsteklasses opbygning af lydkomponenten

  • Fleksible opsætningsmuligheder

  • Kompakt design, der passer til CS-serien

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger