Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
Billeder af Stereohøjttalere til bogreolen

Funktioner

Lyd i høj opløsning giver lyd i kompromisløs kvalitet

Bring din digitale musiksamling op på et nyt niveau med lyd i høj opløsning. Lyd i høj opløsning giver en næsten perfekt gengivelse af en kunstners musik ved at optage musik ved en højere hastighed end CD, hvor både lydsampling pr. sekund og bithastighedsnøjagtigheden af hver sampling øges. Nyd hvert åndedrag og hver eneste lille bevægelse - og få en dyb følelsesmæssig oplevelse.

3-vejs højttalere med 3 drivere giver øget klarhed

Lyt til en naturlig dybde og total klarhed i al lyd. Reolhøjttalerne med 3 drivere indeholder en stiv 130 mm MRC-basenhed, der giver en dynamisk bas, samt en 25 mm diskantenhed og en 19 mm superdiskantenhed, der er designet til at gengive lydspor i høj opløsning. Disse højttalere, der understøttes af en kompakt anlægsflade og kan håndtere en indgangseffekt på op til 100 W, er i sandhed det perfekte match til ethvert rum.

Superdiskantenhederne udvider dit lydbillede

Mærk din yndlingsmusik udfoldes i hele rummet med præcision og balance. Disse højttalere indeholder nye superdiskantenheder med bred retningsvirkning. Højfrekvente toner gengives præcist på tværs af et ekspansivt lydbillede - du kan endda fornemme placeringen af instrumenterne - og giver en oplevelse, der er tæt på selv at være til stede.

Forbedret lydtryk med reduceret vægt

Et lavt lydtryk er en almindelig svaghed ved mindre diskantenheder og kan medføre en ubalanceret lyd. Disse højttalere indeholder diskantenheder med et højt lydtryk, der opnås gennem en række vægtreduktionsteknikker, herunder integreringen af et kraftigere, magnetisk kredsløb og en lettere CCAW (kobberbelagt aluminiumtråd) i svingspolen.

En højpræcisionsdiskantenhed sikrer naturtro lyd

Lyt til vokaler, der giver en perfekt gengivelse af sangerens energi og passion. En 25 mm blød dome-diskant med polyesterfibre giver en mere troværdig, autentisk lyd. En præcis akustisk indstilling ved hjælp af avanceret lydisolerende filt eliminerer det bageste lydtryk fra diskanterne og sikrer vokaler, der lyder naturligt.

En 130 mm basenhed øger frekvenserne i den lave ende

Dette højttalersystem indeholder en nyudviklet 130 mm basenhed, der giver en dyb, stabil bas. Ved at benytte en opskummet mica-cellulosemembran giver den både en kraftfuld bas og finere detaljer, der kræves til at opnå klare vokaler og dialog i mellemtonelejet.

Mica-forstærket cellulose til uforvrænget lyd

Den perfekte partner til den moderne basdrevne musik. Mange højttalere anvender papirmembraner, som bøjer og nedbrydes med tiden og fører til en mere forvrænget lyd. Basenheder med Mica-forstærkede cellulosefibre (MRC) er stive og holder deres form, selv under højt tryk og høj hastighed, så du kan køre bassen hårdere, uden at det går ud over din lydkvalitet.

Fyldig akustik med en stærk kabinetkonstruktion

De porterede kabinetter, helt i træ, er bygget til resonerende akustik. Uønskede vibrationer afdæmpes og absorberes, takket være en stiv konstruktion, som omfatter indvendige samlinger, der er styrket med en massiv træstruktur. Vores designere har også optimeret typen og layoutet af det indvendige, lydabsorberende materiale, så det styrer og indstiller kabinettets resonerende vibrationer præcist.

Koniske frontpladekanter bevarer lyden klar

Elimineringen af unødvendig støj fra ledepladen og kabinettet er af afgørende betydning for en ydelse i høj kvalitet. Med let koniske frontpladekanter undertrykkes kantdiffraktion og giver et klart og naturligt lydbillede.

Førsteklasses komponenter, førsteklasses lyd

Dårlige tilslutninger kan have betydelig indflydelse på den generelle lydkvalitet. Derfor anvender disse højttalere kun førsteklasses komponenter: Luftkerneinduktionsspoler i diskantenhederne, en siliciumstålplade i subwooferen, og de tykkest mulige viklingsmaterialer samt filmkondensatorer i høj kvalitet. Lyt til og nyd oplevelsen af alle lydens fine nuancer i høj opløsning og i de detaljer, den fortjener.

Træfinish giver stil og substans

Denne højttaler har en smart, sort finish, der passer fint ind i de fleste moderne interiører. Træfinéren bevarer samtidig sin form, hvilket sikrer, at lyden ikke påvirkes af ændringer i temperatur og luftfugtighed.

Højkvalitetsstruktur, der giver tydelig musikafspilning

Disse højttalere er bygget på et lydfundament. Et stærkt, porteret kabinet giver mulighed for fyldig, resonerende akustik. Basreflekskanalen, der er placeret på bagsiden af højttaleren, undertrykker uønsket støj og forbedrer gengivelsen af lavfrekvente lyde.

Kompakt reoldesign til små pladsforhold

Disse små reolhøjttalere er meget kompakte og pladsbesparende og kan nemt monteres ved trange pladsforhold. På trods af deres kompakte størrelse har de en bred frekvenskurve, helt ned til 53 Hz, hvilket gør dem til det perfekte valg, når du ikke ønsker at ofre lydkvaliteten frem for pladsen.

Specifikationer
  • 3-vejs højttalersystem til bogreolen med 3 drivere

  • Superdiskantenheder med stor spredning får nuancerne frem i lyd i høj opløsning

  • Basreflekskabinet til forvrængningsfri baslyd

  • Fast, førsteklasses opbygning af lydkomponenten

  • 53-50.000 Hz frekvensområde

Frekvenskurve
53 Hz-50 KHz
Fronthøjttaler
2
Centerhøjttaler
0
Surround
0

Hvad er der i kassen

Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger