XS-680ES

Tag lyden til nye højder

Klarhed og kraft mødes i XS-680ES 2-vejshøjttalerne. Nyd en førsteklasses Mobile ES-oplevelse og den nemme installation fra det kompakte koaksiale design.

HØJTTALERE OG SUBWOOFERS

XS-680ES | 6 x 8" (16 x 20 cm) Mobile ES™ 2-vejs koaksiale højttalere

XS-680ES
XS-680ES

Vejl. Udsalgspris

kr 1.720,00

(VAT)
mobile ES
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Prisvinder
Let, stiv, celledelt matrixbasenhed i aramidfibre

Den primære højttalermembran på XS-680ES er skabt af det unikke lette, stive og celledelte materiale fra Sony, der tidligere hed MRC. Den seneste generations compound er blevet optimeret sammen med forbedringer af de mekaniske drivere med henblik på at levere en bredere frekvenskurve og mere jævne og naturlige lydegenskaber

XS-680ES
Optimal udformning

Indbygning i en unik matrix med aramidfibre undertrykker membranresonans og minimerer forvrængning, ikke kun i de lave, men også i mellem- og høje frekvenser. Resultatet er lyd, der er kraftfuld ved alle frekvenser og usædvanligt klar, selv ved høj lydstyrke.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en af Sonys egne teknologier, med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen.

Diskantenheder, der rammer de høje toner

En Soft Dome-diskantenhed, der er kompatibel med lyd i høj opløsning, er direkte forbundet med stemmespiralen, der er designet til at dække din musiks høje ender med et frekvensområde, der rækker op til 40 kHz.

Gennemskåret struktur

Se Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser. 

XS-680ES

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Nyd XS-680ES koaksiale 2-vejshøjttalere med mulighed for høj opløsning med let installation fra det koaksiale design. Let, stiv, celledelt basenhed giver præcis, responsiv bas og klart mellemområde, mens Soft Dome-diskantenheden dækker klare og jævne høje toner, der lader dig nyde fyldig vokal og detaljerede instrumenter i din bil.
  • Basenhedsmembran med let, stiv, celledelt matrix i aramidfibre giver præcis og stram bas

  • Soft Dome-diskantenhed dækker op til 40 kHz ultrahøje toner

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd.

  • Et rammedesign med fem stænger spreder resonans

  • Dynamic Air Diffuser sikrer effektiv luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet