XS-162ES

Tag lyden til nye højder

XS-162ES 6.5" (16 cm) komponenthøjttalere leverer utrolig klarhed og styrker forestillingsevnen under din lytteoplevelse i bilen. Få en helt ny lytteoplevelse med disse innovative Mobile ES-højttalere.

HØJTTALERE OG SUBWOOFERS

XS-162ES | 6 ½" (16 cm) Mobile ES™ 2-vejs komponenthøjttalere

XS-162ES
Sorte XS-162ES-højttalere

Vejl. Udsalgspris

kr 2.500,00

(VAT)
mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Basenhed med MRC-aramidfibermatrix

Den primære højttalermembran på XS-162ES er skabt af det unikke materiale med Mica-forstærkede cellulosefibre (MRC) fra Sony. Denne stive men lette driver tillader mere præcis respons end konventionelle driver-materialer for jævn og mere naturlig lydegenskaber.

Billede af XS-162ES 6,5"-højttaleren set direkte ovenfra
Nærbillede af aramidfibre, der bruges i XS-162ES 6,5"højttaleren
Optimal udformning

Indbygning af MRC i en unik matrix med aramidfibre undertrykker membranresonans og minimerer forvrængning – ikke kun i de lave, men også i mellem- og høje frekvenser. Resultatet er lyd, der er kraftfuld ved alle frekvenser og usædvanligt klar – selv ved høj lydstyrke.

Muligheden for bi-forstærkning med forstærkningsvælger

Crossoveren for lydentusiaster har en optimal filmkondensator med lavere modstand for jævne toner i den høje ende af skalaen. Designet med bi-forstærkning begrænser den nuværende forvrængning af diskantenheden, når den kører basenheden med høje indgangsniveauer. En dedikeret forstærkningsvælger hjælper med at holde basenhedens balance og diskantenhedens niveaujustering, selv når du kører komponenterne fra en enkelt forstærker.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en af Sonys egne teknologier, med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Billede af XS-162ES 6,5"-højttaleren set bagfra, der viser kølesystemets luftgennemstrømning
Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Diskantenheder, der rammer de høje toner

En Soft Dome-diskantenhed, der er kompatibel med lyd i høj opløsning, er direkte forbundet med stemmespiralen, der er designet til at dække din musiks høje ender med et frekvensområde, der rækker op til 40 kHz.

Billede af diskantenheden på XS-162ES 6,5"-højttaleren
Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen.

Fasestik

Resonansdæmpende fasestik på XS-162ES-basenheden hjælper med at realisere ideelle frekvenssvar helt op til crossover-punktet med de matchede diskantenheder. En stiv aluminiumsspole og Dynamic Air Diffuser understøtter højttalerens brede frekvenskurve for kontrolleret og dynamisk baslevering.

 Gennemskåret struktur

Se Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser. 

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Prøv vores XS-162ES 2-vejskomponenthøjttalere, der er kompatible med lyd i høj opløsning for den bedste stereolyd på dit instrumentbræt. Med en tredjegenerations MRC-basenhed for at realisere responsiv bas og klart mellemområde, understøttet af jævne høje toner fra Soft Dome-diskantenheden, vil du kunne nyde fyldige vokaler og detaljeret instrumentering, uanset hvor du kører henne.
  • Basenhed med MRC-aramidfibermatrix for stram og responsiv bas

  • Soft Dome-diskantenhed dækker op til 40 kHz ultrahøje toner

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd

  • Et rammedesign med fem stænger opløser resonans

  • Dynamic Air Diffuser sikrer effektiv luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet