XS-160ES

Giv din lyd et løft

Klarhed og kraft mødes i XS-160ES 2-vejshøjttalerne. Nyd en førsteklasses Mobile ES-oplevelse og den nemme installation fra det kompakte koaksiale design.

HØJTTALERE OG SUBWOOFERS

6½" (16 cm) Mobile ES™ koaksiale 2-vejshøjttalere

XS-160ES
XS-160ES

Vejl. Udsalgspris

kr 2.100,00

(VAT)
mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Basenhed med MRC-aramidfibermatrix

Den primære højttalermembran på XS-160ES er skabt af de unikke Mica-forstærkede cellulosefibre (MRC) fra Sony. Denne stive men lette driver tillader mere præcis respons end konventionelle driver-materialer for jævn og mere naturlig lydegenskaber.

Integreret MRC i en unik matrix med aramidfibre
Optimal formulering

Indbygning af MRC i en unik matrix med aramidfibre undertrykker membranresonans og minimerer forvrængning – ikke kun i de lave, men også i mellem- og høje frekvenser. Resultatet er lyd, der er kraftfuld ved alle frekvenser og usædvanligt klar – selv ved høj lydstyrke.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en af Sonys egne teknologier, med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen.

Diskantenhed, der rammer de høje toner

En Soft Dome-diskantenhed, der er kompatibel med lyd i høj opløsning, er direkte forbundet med stemmespiralen, der er designet til at dække din musiks høje ender med et frekvensområde, der rækker op til 40 kHz.

Gennemskåret struktur

Se Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser. 

Mobil ES-højttalerstruktur skåret væk

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Opgrader dit system for klar og omsluttende lyd i høj opløsning med XS-160ES 2-vejshøjttalere. Det kompakte koaksiale design har en tredjegenerations MRC-basenhed for klar, responsiv bas sammen med sprøde vokaler og mellemområde. Sprudlende høje frekvenser fra den specialfremstillede Soft Dome-diskantenhed giver en fantastisk, omsluttende lytteoplevelse.
  • Basenhed med MRC-aramidfibermatrix for stram og responsiv bas

  • Soft Dome-diskantenhed dækker op til 40 kHz ultrahøje toner

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd

  • Et rammedesign med fem stænger opløser resonans

  • Dynamic Air Diffuser sikrer effektiv luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet