Gå til indhold
Billeder af iPhone/iPod højttalerdock med AirPlay
Billeder af iPhone/iPod højttalerdock med AirPlay
Billeder af iPhone/iPod højttalerdock med AirPlay

Dock den. Stream den. Elsk den.

Dock din iPhone for at oplade den, mens du lytter til eller streamer musik trådløst fra din iPad. Med XA700 er valget dit. Den trådløse 2.1 kanals højttalerdock på 60 W med indbygget AirPlay kombinerer krystalklar lydkvalitet med et iøjnefaldende flot design.

Vis din stil

XA700 ser lige så godt ud, som den lyder. Dens karakteristiske kendetegn er afrundede linjer og finish i høj kvalitet – lige fra de stofbelagte højttalere til detaljerne i børstet, rustfrit stål.

Oplev fyldig, raffineret lyd

2.1 kanals 60 W-systemet bruger et udvalg af lydteknologier fra Sony for at kunne levere fyldig lyd uden forvrængning, selv ved høj lydstyrke. Enheder med dobbelte passive gitre, Clear Phase-behandling og Magnetic Fluid-højttalerenheder – det hele bidrager til leveringen af fyldig, detaljeret lyd, der er tro mod den oprindelige kilde.

Trådløs streaming med AirPlay

Sæt din lyd fri med AirPlay

Ved hjælp af indbygget AirPlay kan du streame musik trådløst fra din iPad, iPhone, iPod touch eller Mac. Du kan have din enhed i hånden og bevare kontrollen over afspilningslisten.

Specifikationer
  • Trådløs dockinghøjttaler skabt til iPod/iPhone/iPad

  • Indbygget AirPlay for trådløs streaming fra Mac-enheder

  • 2.1 kanals system med 60 W udgang

  • Magnetic Fluid-højttalere og Clear Phase DSP

  • Trådløs fjernbetjening

Højttalertype
2.1-kanals højttaler
Højttalerstørrelse
48 mm x 2
Udgangseffekt
60 W
Indgangs- og udgangsterminal
8-benet stik til iPhone 5, 5S, 5C og iPod touch 5
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger