Billeder af Stereohøjttaler til bogreolen

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Mesterværksværdig lyd, bogreolstørrelse

Når du hører musik på SS-NA5ES, hører du det, som kunstneren havde til hensigt. Et unikt diskantsystem og håndlavede højttalerbokse giver dig en naturlig, livagtig lyd.

Hør hvert eneste instrument

I-Array™-systemet gør brug af et unikt design og layout af diskanthøjttalere, som kombinerer flere lydkilder uden nogen form for lydnuancer eller blanding af lydene.

I-Array-system

Fremstillet til naturlig lyd

Europæisk birketræ er et materiale, som er eftertragtet på grund af dets akustiske resonans. Fremstillet ved hjælp af traditionelle teknikker giver det en præcis, men alligevel varm lyd.

Skandinavisk træ

Europæisk træ

Europæisk birks tætte træfibre giver ideel efterklang.

Japansk håndværk

Japansk håndværk

Traditionelle japanske træbearbejdningsmetoder danner et robust kabinet.

Todelt kabinet

Adskiller de høje toner fra de dybe

Inde i højttaleren isolerer et todelt kabinet wooferen fra de andre enheder. Det forhindrer, at vibrationer slipper ud, og garanterer en tydelig, naturlig lyd.

Udstillingsgenstande i bogreolstørrelse

Hver af bogreolhøjttalerne har 4 drivere: en 25 mm og to 19 mm soft-kuppelformet diskantenhed til de høje frekvenser og en 130 mm kegleformet woofer i aluminium til bassen.

Bogreolhøjttalere, med 4 drivere

Parat til hjemmebiograf

SS-NA5ES fungerer fejlfrit med pakken af ES-højttalere, som giver den mest livagtige musikgengivelse og indtryksfulde filmlydspor.

Specifikationer og funktioner
  • 2-vejs, 4-driver, basrefleks, bogreolhøjttaler

  • I-Array-diskantsystem til naturlig lyd

  • Håndlavet, robust kabinet af europæisk træ

  • 2-delt kabinet til isolering af basenheder

  • Frekvensområde fra 45 Hz til 45 kHz

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet