Billeder af Stereohøjttaler, gulv

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Genskabelse af oplevelsen i koncertsalen

SS-NA2ES er for dem, der leder efter den fineste kvalitetslyd og uovertruffent håndværk. Det er en raffineret lydoplevelse, som gør musik og film levende.

Fremstillet til naturlig lyd

Europæisk birketræ er berømt for sin akustiske resonans. Med traditionelle fremstillingsteknikker giver det en varm lyd med musikalsk præcision.

Skandinavisk træ

Europæisk træ

Europæisk birks tætte træfibre giver ideel efterklang.

Japansk håndværk

Japansk håndværk

Traditionelle japanske træbearbejdningsmetoder danner et robust kabinet.

Hør hvert eneste instrument

I-Array™-systemet gør brug af et unikt design og layout af diskanthøjttalere, som kombinerer flere lydkilder uden nogen form for lydnuancer eller blanding af lydene.

I-Array-system
Todelt kabinet

Adskiller de høje toner fra de dybe

Inde i højttaleren isolerer et todelt kabinet wooferen fra de andre enheder. Det forhindrer, at vibrationer slipper ud, og garanterer en tydelig, naturlig lyd.

Lyd fra gulv til loft

Hver af gulvhøjttalerne har 6 drivere, som omfatter en 25 mm soft-kuppelformet diskantenhed til de høje frekvenser og 2 stk. 165 mm-woofere med dobbeltdrev til dyb bas.

Parat til hjemmebiograf

SS-NA2ES fungerer fejlfrit med pakken af ES-højttalere fra Sony, som giver livagtig musikgengivelse og indtryksfulde filmlydspor.

Vidtrækkende lyd

Gå ikke glip af en eneste tone. Med SS-NA2ES kan du høre krystalklare høje toner og dyb bas med et frekvensområde på 45 Hz til 45 kHz.

Specifikationer og funktioner
  • 3-vejs, 6-driver, basrefleks, gulvhøjttaler

  • I-Array-diskantsystem til naturlig lyd

  • Håndlavet, robust kabinet af europæisk træ

  • 2-delt kabinet til isolering af basenheder

  • Frekvensområde fra 45 Hz til 45 kHz

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet