Billeder af Højttalersæt til hjemmebiograf
Billeder af Højttalersæt til hjemmebiograf
Billeder af Højttalersæt til hjemmebiograf
Billeder af Højttalersæt til hjemmebiograf
Billeder af Højttalersæt til hjemmebiograf

Funktioner

Den perfekte partner til dit hjemmebiografsystem.

Opdag betydningen af en medrivende underholdning. Dette højttalersæt passer perfekt til dit hjemmebiografsystem, med kraftige gulvhøjttalere, der vækker film og musik til live, og diskrete surroundhøjttalere til en altomfattende lyd.

Opgrader din TV-oplevelse med surroundlyd via 5 højttalere

Lyt til en naturlig dybde og total klarhed i al lyd. Dette højttalersæt til hjemmebiografen har to gulvhøjttalere, to satellithøjttalere og en lille centerhøjttaler, der fylder rummet med lyd. Fronthøjttalerne har to MRC-basenheder, en superdiskant og en blød dome-diskant, der gør dem fantastiske til både at se film og høre musik.

Superdiskantenhed til smukke, høje toner

Oplev en helt ren diskant i musik eller dialog. WD-superdiskantenhederne, der er monteret på fronthøjttalerne skaber et bredt lydfelt, der bevarer kvaliteten i hele rummet. Højfrekvenstoner gengives med klarheden og detaljerigdommen fra lyd i høj opløsning, så du kan nyde en enestående lydoplevelse, uanset hvor du sidder.

Mica-forstærket cellulose til uforvrænget lyd

Nyd større, renere toner i den lave ende. Mange højttalere anvender papirmembraner, som bøjer og nedbrydes med tiden og fører til en mere forvrænget lyd. Basenheder med Mica-forstærkede cellulosefibre (MRC) er stive og holder deres form, selv under højt tryk og høj hastighed, så du kan køre bassen hårdere, uden at det går ud over din lydkvalitet.

Højkvalitetsterminalerne sikrer en ren lyd

Dårlige komponentforbindelser kan have betydelig indflydelse på den generelle lydkvalitet. Vores højttalersæt til hjemmebiografen benytter forvrængningsreducerende terminaler i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at nyde alle dine lydoplevelser i de detaljer, de fortjener.

Specifikationer
  • Alsidig 5-kanals surroundlyd-opsætning

  • Fronthøjttalere med superdiskantenheder med stor spredning

  • Basreflekskabinetter til forvrængningsfri baslyd

  • Fast, førsteklasses opbygning af lydkomponenten

  • 2x 145 W gulv, 1x 145 W center, 2x 100 W surround

Frekvenskurve
45 Hz-50 KHz
Fronthøjttaler
2
Centerhøjttaler
1
Surround
2
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger