LYDSYSTEMER

High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

SHAKE-X3D

Billede af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 5.900,00

(VAT)
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

Skru op for bassen derhjemme

Uanset om du holder fest eller nyder dine yndlingsnumre, kommer du til at mærke hver eneste rytme med SHAKE-X3D. Det har et to-vejs højttalersystem og et Sound Pressure Horn, der leverer et enormt 2300 W lydtryk (1200 W RMS, 114,0 dB SPL). Desuden gør højttalerne med LED-lys og DJ-effekterne det nemt at få gang i festen derhjemme.

2300 W lydtryk

Skru op for lyden i dine yndlingsnumre. Med Sound Pressure Horn kan SHAKE-X3D fylde din stue med en kraftfuld lyd på 2300 W.

Bygget til stor bas

Hør basrytmerne buldre med en stor 25 cm (9,8") basenhed. Den har høj effekthåndtering og er perfekt til at skrue op for lyden i dine festafspilningslister.

Højere tryk, højere effekt

Nyd en mere kraftfuld lyd fra det nye Sound Pressure Horn

Et foldet hornkammer og en udvidet udgangsport øger det akustiske tryk for at levere et 2300 W lydtryk, som skaber en kraftfuld bas, du virkelig kan mærke.

Lodret boksdesign til et trådløst Bluetooth-lydsystem til hjemmet
Lydsystem til hjemmet med to-vejs højttaler

Hør alle høje og lave toner

Bredspektret, kraftig lyd fra et to-vejs højttalersystem

To-vejs højttalersystemet har en 2,5 cm (1") diskantenhed til klare vokaler og høje toner, mens en 25 cm (9,8") basenhed giver fylde til lyd i mellemfrekvens- og basområdet.

Smart høj effekt

Smart høj effekt

Vores energieffektive Sound Pressure Horn genererer større lydtryk ved lavere effekt - så det er bedre for både lyden og miljøet.

Hør mere i hvert eneste nummer

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE opskalerer komprimeret digital musik (mp3, ACC, ATRAC og WMA). Det gendanner den diskant og den bas, der går tabt i forbindelse med komprimering, og producerer fyldig lyd, der ligger tættere på CD-kvalitet.

Lydsystem til hjemmet med DSEE

Det ser lige så imponerende ud, som det lyder

SHAKE-X3D's dristige design gør det til det perfekte midtpunkt til din fest. Skarpe vinkler, børstede aluminiumskontroller og oplyste knapper giver dette kraftfulde system ekstra slagkraft - fordi dristige fester kræver et dristigt design.

Mærk musikken, se farverne

Giv dansegulvet en autentisk feststemning med et levende, flerfarvet LED-lysdisplay, der synkroniserer med musikkens rytme. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre for at finde den perfekte baggrund for feststemningen.

Bliv tilsluttet

Afspil dine yndlingssange og afspilningslister fra udvalgte smartphones via SHAKE-X3D. Du skal blot bruge NFC One-touch for at oprette en Bluetooth®-forbindelse og komme i gang med at streame med det samme.

Lydsystem til hjemmet med NFC og Bluetooth
Fiestable-app til dit lydsystem til hjemmet

Bevar kontrollen over festen

Download Fiestable-appen for at styre højttalernes lys, tilføje DJ-effekter, nyde stemmeafspilning eller blot springe til eller starte den næste sang - alt sammen fra din smartphone.

Sæt gang i festen

Få gang i dansegulvet med fantastiske festfunktioner. Vær kreativ med mange forskellige DJ-effekter - lige fra lydpanorering på tværs af højttalerne og isolering af vokaler til tilføjelse af flanger og WAH samt sampling- og scratching-effekter. Med Party Chain kan du desuden forbinde og synkronisere flere systemer med lydkabler for at få en endnu større lyd.

Lydsystem til hjemmet med DVD-afspiller og karaoke-funktioner

Slip din indre popstjerne fri

Afspil karaoke-DVD'er, og syng med på skærmen. Der er to mikrofonudgange og en lang række funktioner - karaoke-PON-tilstanden skruer ned for CD'ens vokaler, så du kan synge med.

Find din filmsamling frem

Nyd dine yndlingsfilm med SHAKE-X3D

Med den indbyggede DVD-afspiller er det nemt at se alle dine yndlingsfilm. Slut systemet til dit TV, og optimer lyden med tre forbedringsindstillinger.

MEGA BASS

Få mere bas

Du skal bare fyre op for MEGA BASS for at løfte rytmen og dine foretrukne actionscener til et højere niveau.

Fodboldtilstand

Vær med på sidelinjen

I fodboldtilstanden kan du forstærke den naturlige støj fra sportsbegivenheder, mens du ser dem. Du kan endda skrue ned for kommentatorerne og føle dig som en del af publikum.

ClearAudio+

Høj og tydelig lyd

Lyt til musik med fremragende klarhed med ClearAudio+. Dette er en samling lydteknologier fra Sony, som optimerer afspilningen af al din musik.

SongPal-app til nem styring af dit lydsystem til hjemmet

Fjernbetjening bliver smart med SongPal

En verden af musik i dine hænder

Med SongPal-appen kan du nemt og intuitivt styre din lytteoplevelse. Du skal blot installere den på din mobiltelefon for at betjene musikafspilning, enhedsindstillinger m.m. - alt sammen via denne ene app.

Tilslut, afspil, overfør

To USB-stik og et støvtæt CD-drev

Du kan nemt kopiere og overføre sange fra en CD til USB eller fra én USB-enhed til en anden uden en PC. Du kan afspille dine yndlings-mp3'ere, genopdage dine gamle CD'er eller oprette festafspilningslister.

Lydsystem til hjemmet med to USB-stik og et CD-drev
Lydsystem til hjemmet med to lydindgange

To lydindgange

Tilslut SHAKE-X3D til dit TV, din spillekonsol eller andet lydsystem for at udvide dine underholdningsmuligheder.

Lydsystem til hjemmet med FM/AM-radio

FM/AM-radio

Stil ind på dine yndlingsprogrammer eller live-DJ-sæt med FM/AM-radio.

Specifikationer og funktioner
Uanset om du holder fest eller bare spiller dine yndlingsnumre for fuld udblæsning, kommer du til at mærke hver eneste rytme med SHAKE-X3D. Den har et 2-vejshøjttalersystem og det nye Sound Pressure Horn, som leverer kraftfulde og fyldige basgange. Desuden gør LED-højttalerlys og DJ-effekter det nemt at forvandle ethvert rum til et gyngende dansegulv.
  • Sound Pressure Horn giver kraftfuld bas

  • LED-lys og DJ-effekter skaber en feststemning

  • DSEE-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • Vellydende musik på én gang med ClearAudio+

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

Udgangseffekt - front (RMS 10% THD)
1200 W
Udgangseffekt
1200 W
Indgange
Analoge lydindgange (2), Analog lydudgang (1), Composite-videoudgang (1), Fronthøjttalerudgange (2), Mikrofonindgange (2) 6φ, USB-porte (2)
Størrelse, hovedenhed (B x H x D)
455 × 165 × 330 mm
Str., fronthøjttaler (BxHxD)
368 × 585 × 358 mm

Hvad er der i kassen

Lysnetledning, Antenne, Batteri (AAA/mangan), Fjernbetjening (RMT-AM120U), Betjeningsvejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet