Gå til indhold
LYDSYSTEMER

High Power-lydsystem til hjemmet med Bluetooth

SHAKE-33

Billede af High Power-lydsystem til hjemmet med Bluetooth

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)
Billeder af High Power-lydsystem til hjemmet med Bluetooth
Billeder af High Power-lydsystem til hjemmet med Bluetooth
Billeder af High Power-lydsystem til hjemmet med Bluetooth

Start festen

Skru op for musikken, og kom ud på dansegulvet med SHAKE-33. Dette alt-i-ét hi-fi-anlæg kombinerer 2200 W RMS-effekt med et unikt Pressure Horn-højttalerdesign for at levere imponerende lyd og bastoner, der virkelig ryster gulvet. Desuden hjælper højttalere med LED-lys og DJ-effekter dig med at få gang i dansegulvet.

2200 W udgangseffekt

2200 W RMS-effekt

Mærk musikken med 2200 W RMS-effekt.

300 mm driverenhed

300 mm driverenhed

Få kraftfuld lyd fra en 3-vejshøjttaler og en 300 mm driverenhed.

Dobbelt tryk, dobbelt bas

Sound Pressure Horn

Oplev en imponerende bas med Sonys unikke Sound Pressure Horn-teknologi. Et Back Loaded Horn-design skaber et tryk, der er dobbelt så stort som i en traditionel subwoofer og forstærker lyden med op til 6 decibel. Resultatet er en kraftigere og klarere bas, som du virkelig kan mærke.

Hør alle høje og lave toner

3-vejshøjttalerdesign

SHAKE-33's 3-vejshøjttaler kombinerer en 300 mm basenhed, en 100 mm mellemfrekvensenhed og en 25 mm diskantenhed for at give dig klare vokaler, betagende høje toner og kraftfulde basgange.

300 mm driverenhed

Bygget til at løfte taget

Fyld rummet med eksplosiv lyd takket være en stor 300 mm driverenhed og en kraftig forstærker. En MRC-subwoofer-kegle har et fast, ubevægeligt design, som holder faconen selv ved stærke vibrationer og giver en stærk og klar bas uden forvrængning.

Dynamisk design

Dristige fester kræver et dristigt design. Et vinklet design med kontroller i børstet metal gør SHAKE-33 til det ultimative midtpunkt for festen. Knapper og kontroller er oplyst og matcher de levende LED-lys i højttalerne.

Mærk musikken, se farverne

Et levende multifarvet LED-display på højttalerne synkroniseres med musikkens rytme. Med 10 farveindstillinger og 6 mønstre kan du eksperimentere med over 60 LED-højttalereffekter, som virkelig giver stemning.

DSEE

Hør mere i hvert eneste nummer

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) opskalerer dine komprimerede digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA). DSEE gendanner høj- og lavfrekvente lyde, som går tabt i komprimeringsprocessen, og giver lyd som er tættere på CD-kvalitet.

Indstil lyden

Forstærk bassen, eller skab stadionstemning - 4 lydtilstande optimerer indstillingerne. Tilstandene Bass Bazuca og Music giver dine sange et løft. Du kan også slutte SHAKE-33 til et TV og få medrivende lyd fra fodboldkampe, spil og film.

Bass Bazuca

Bass Bazuca

Fyr op under Bass Bazuca for at give basgangene ekstra slagkraft.

Lydtilstande

Lydtilstande

Vælg mellem tilstandene Football, Movie/Game eller Music i lydindstillingerne.

Høj og tydelig lyd

Lyt til musik i fremragende klarhed med ClearAudio+ - en samling lydteknologier fra Sony, som optimerer afspilningen af al din musik.

ClearAudio+
NFC og Bluetooth

Få forbindelse på et øjeblik

Afspil dine yndlingssange og afspilningslister fra din smartphone via SHAKE-33. Du skal blot bruge NFC one touch for at oprette en Bluetooth®-forbindelse og komme i gang med at streame med det samme.

Fuld kontrol lige ved hånden

Du er ikke bundet til DJ-pulten – du skal blot downloade SongPal-app'en og forvandle din smartphone til en fjernbetjening. Spring i numrene, skru op for lyden, og søg nemt efter musik, også sange på USB-nøglen. Du får den ultimative kontrol.

SongPal-app

Sæt gang i festen

Få dansegulvet til at hoppe med party-funktioner. Udfold din kreativitet med fire DJ-effekter – tilføj flanger, isolering af vokaler, wah og lydpanorering. Med Party Chain kan du tilslutte og synkronisere flere SHAKE-enheder med lydkabler for en endnu større lyd.

Tilslut, afspil, overfør

Dobbelt USB-stik og et støvtæt CD-drev

Afspil dine yndlings-mp3'er, genopdag dine gamle CD'er, og sammensæt afspilningslister. Desuden kan du nemt kopiere og overføre sange fra CD til USB eller fra én USB til en anden uden brug af PC.

Specifikationer
  • DSEE-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • Vellydende musik på én gang med ClearAudio+

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Kontroller minisystemet direkte fra din smartphone via SongPal-appen

  • LED-skærm og DJ-effekter sætter skub i stemningen

Udgangseffekt
2200W
Indgange
Analog lydindgang (2), Analog lydudgang (1), Højttalerudgang (2), USB-port (2)
Størrelse, hovedenhed (B x H x D)
505 mm x 160 mm x 350 mm
Str., fronthøjttaler (BxHxD)
410 mm x 610 mm x 376 mm

Hvad er der i kassen

Antenne, Batteri, Fjernbetjening, Betjeningsvejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet