LYDSYSTEMER

V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V82D

Billede af V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)
Billeder af V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Funktioner

Fyld dit store festlokale med 360° lyd

Tag festivallyd med til fødselsdage, særlige lejligheder og spontane sammenkomster. 360°-lyd samt bas på lang afstand leveret af den bedste JET BASS BOOSTER, der gør det muligt for jer festaber at nyde endnu mere heftig musik, der kan høres overalt til festen.

Vinklede diskant- og mellemtoneenheder

Fyld rummet med stor festlyd. Vinklede diskant- og mellemtoneenheder breder lyden mere ud.

Fire mellemtonehøjttalere

Takket være de fire mellemtonehøjttalere kan du nyde endnu mere klare vokaler, så du også kan danse eller synge til dine yndlingssange.

Diskantenhed på bagsiden

En diskantenhed på bagsiden sikrer, at lyden ledes hen til festdeltagere, som befinder sig bag højttalersystemet, på samme niveau som folk, der står foran højttaleren, så alle kan nyde godt af den kraftfulde og klare lyd.

Hør musikken overalt med generatoren, der breder lyden ud

Når en god melodi bliver spillet, vil du gerne høre den overalt. Højttalerkabinettet med åben bagside lader lyden sprede sig, så du kan høre musikken tydeligt fra enhver vinkel.

Mærk rytmen på lang afstand med JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand.

LIVE SOUND

DSP-teknologi giver den der særlige festivalstemning ved at oversvømme festlokalet med realistisk musikfestival- og live koncertlyd. 

DSEE gendanner automatisk detaljerne i digital musik

Forøg kvaliteten af dine komprimerede musikfiler. Når en original musikkilde er komprimeret, mister den de høje frekvenselementer, som giver detaljer og fyldighed til dine yndlingsnumre. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gendanner troværdigt disse for at give høj lydkvalitet, som er tættere på den oprindelige CD-optagelse.

360° festlys og højttalerlys

Oplys alle hjørner af festlokalet, endda også store lokaler, med 360° røde, blå og grønne festlys og højttalerlys, så du kan nyde en autentisk natklub- eller festivalstemning.

Slip din indre popstjerne fri

Sørg for at alle er underholdt – med to mikrofonindgange kan du og dine gæster synge med på jeres yndlingssange. Alternativt kan du tilføje lidt rock and roll ved at tilslutte en mikrofon og en guitar til en rigtig jamsession, eller tilslut en basguitar og brug højttaleren som forstærker, komplet med overdrive-effekter.

Lodret og vandret bevægelsesstyring

Spring et nummer over, skift op fra flanger til WAH, skru op for karaoke-mikrofonen, kontroller mikrofonens og musikkens pitch, eller skru op for lydstyrken med en lodret eller vandret bevægelse af hånden. Bevægelsesstyring giver dig mulighed for at kontrollere MHC-V82D’s funktioner hurtigt og nemt, så du kan blive i festens centrum.

Med DJ-effekter kan du sætte dit eget præg på numrene

Få publikums opmærksomhed med DJ-effekter. Fire forskellige effekter sætter scenen for din fest: Flanger skaber en dyb flangereffekt, der minder om drønet fra et jetfly; WAH flytter automatisk frekvensen for et filter op og ned; Isolator fremhæver et bestemt frekvensbånd; og PANORERING fejer lyden henover højttalerne. Du kan bruge DJ-effekter med Fiestable-app'en og bevægelsesstyring, så det har aldrig været nemmere at være kreativ med dine afspilningslister.

TAIKO-tilstand

Du kan spille med på samplere, herunder bongo, djembe, surdo og den japanske Taiko-tromme, blot ved at trykke på det øverste panel i takt med rytmen. 

TAIKO-spiltilstand og rangliste

Test din rytme i TAIKO-spiltilstand, og konkurrér med dine venner om at få den højeste score. Tryk og stryg på toppanelet i takt med lysene, og se, hvem der scorer bedst til festen. Hvis din score ligger i Top 10, kan du gemme dit navn på topscorerlisten.

Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer, tænd for lyset og blink med alle farverne med din stemme. Vælg stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – lys og lyde adlyder dig.

Få en større oplevelse med festlyset via Fiestable

Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken. Der er ingen grænse for antallet af smartphones, hvilket gør det til en unik delt oplevelse.

Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Sony | Music Center-appen giver dig mulighed for at betjene musik og lydindstillinger fra din telefon. Med Fiestable-plug-in-funktionen kan du også styre lysfarverne og aktivere DJ- og karaoketilstande. Lav ændringer med et vink med håndleddet, takket være intuitiv bevægelsesstyring. 

HDMI-udgangen giver nem opsætning

Med HDMI (ARC) udgang kan du nemt slutte systemet til dit TV. Se TV og DVD'er på din normale skærm, mens du nyder lyd fra MHC-V82D-højttalerne.

Se film med en indbygget DVD-afspiller

Nyd dramaet i hver scene med kraftfuld lyd og et lydtryk, der placerer dig i begivenhedernes centrum. Forvandl din stue til en biograf, og vær vært for episke filmaftener.

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og komplekse konfigurationsprocesser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod højttaleren for at oprette hurtig og perfekt forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth, og du er klar til at gå i gang.

Nyd Bluetooth®-streaming i høj kvalitet med LDAC™

LDAC™ sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket giver en suveræn trådløs lytteoplevelse.

Splashproof kontrolpanel for ekstra holdbarhed

MHC-V82D's øverste overflade er splashproof og nem at rengøre, så du kan holde festen kørende hele natten, også selvom du spilder en drink. Der er endda en Party Lock-knap, der deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, så du kan gøre den ren.

Vip og rul for nem transport

Når du vil flytte MHC-V82D, skal du bare tage fat i det praktiske bærehåndtag og vippe den bagover. Robuste hjul giver dig mulighed for at rulle hele vejen til festen.

Fyr op for festen med ekstra højttalere

Nyd en mere kraftfuld lyd ved at tilslutte flere hjemmelydssystemer via Bluetooth®. Tilslut op til 50 kompatible hjemmelydsystemer, og synkroniser musikken og lyset.

Tilslutning af flere enheder giver flere personer adgang til at styre musikken

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones med MHC-V82D samtidigt vha. Bluetooth®-teknologi. På den måde kan du afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du får endnu mere at vælge imellem.

Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Spil numre, der ligger på en USB-enhed, eller opret dine egne tilpassede afspilningslister med direkte CD-til-USB-optagelse. Bare slut din enhed til PLAY/REC-porten, så er du klar til at sætte gang i din næste fest med alle dine yndlingsnumre. Eller brug USB-porten til at oplade din smartphone, mens du fester.

Specifikationer
Gør festen sjovere for en større gruppe mennesker med 360° lyd og baslyd på lang afstand. Dans og syng med på klare og direkte vokaler med pulserende 360°-festlys og højttalerlys. I kan skiftes til at være DJ med vandret og lodret bevægelsesbetjening eller via din smartphone.
  • 360° LYD og baslyd, der kan høres på lang afstand

  • 360° festlys og højttalerlys

  • Bevægelsesstyring giver nem og sjov betjening

  • Stemmestyring via Fiestable/festlys via Fiestable

  • Indbygget DVD-afspiller med HDMI-udgang

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet