MHC-V82D

Få hele festen på dansegulvet

Få en større festoplevelse med 360° LYD og baslyd, der kan høres på lang afstand. Fire mellemtonehøjttalere leverer tydelige vokaler, så I kan synge med på de populære sange, mens pulserende lys skaber klubstemning.

HI-FI-SYSTEMER

V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V82D
Billede af V82D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)
Fyld festen med kraftfuld 360° lyd og klare vokaler

Få alle festens gæster til at danse og synge til deres yndlingsnumre, uanset hvor på feststedet de befinder sig. Takket være 360° LYD, baslyd på lang afstand leveret af JET BASS BOOSTER og fire mellemtonehøjttalere bliver dine sammenkomster fyldt med stor, kraftfuld lyd og direkte, klare vokaler.

Logo for LIVE SOUND
Hør den naturtro gengivelse

DSP-teknologi giver den særlige festivalstemning ved at give din musik samme fornemmelse som en musikfestival og livekoncert.

DSEE-logo
Gendanner detaljerne i digital musik

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) gendanner detaljerne i komprimerede musikfiler og skaber en høj lydkvalitet, som er tættere på den oprindelige CD-optagelse.

Oplys alle hjørner af festlokalet

Med 360° festlys og højttalerlys bliver selv store lokaler fyldt med røde, blå og grønne festlys og højttalerlys, som skaber en autentisk natklubs- eller festivalstemning.

Oplev 360° festlys 

Se videoen for at se 360° festlys i brug.

Slip din indre popstjerne fri

Sørg for at alle er underholdt – med to mikrofonindgange kan du og dine gæster synge med på jeres yndlingssange. Alternativt kan du tilføje lidt rock and roll ved at tilslutte en guitar til en af indgangene og bruge systemet som guitarforstærker. Nyd tre tilstande – Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar.

MHC V82D Bevægelsesstyring
Vær DJ med bevægelsesstyring

Spring et nummer over, skift op fra flanger til WAH, skru op for karaoke-mikrofonen, kontroller mikrofonens og musikkens pitch, eller skru op for lydstyrken med en lodret eller vandret bevægelse af hånden. Bevægelsesstyring giver dig mulighed for at kontrollere MHC-V82D’s funktioner hurtigt og nemt, så du kan blive i festens centrum.

Trom med på rytmen med Taiko-tilstand

Tilføj dit eget trommespil til musikken med Taiko-tilstand, og test din rytmesans, når du spiller mod vennerne i Taiko-spiltilstand.

Festdeltager, som bruger stemmestyring via Fiestable-appen på sin smartphone
Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer, tænd for lyset og blink med alle farverne med din stemme. Vælg stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – der er op til 39 kommandoer, inklusive musikafspilning, belysning og KARAOKE-tilstand.

Folk, som nyder festlyset via Fiestable-appen på deres smartphones
Festlys via Fiestable

Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken. 

Party King-logo
Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Sony | Music Center-appen giver dig mulighed for at betjene musik og lydindstillinger fra din telefon. Med Fiestable-plug-in-funktionen kan du også styre lysfarverne og aktivere DJ- og karaoketilstande. Lav ændringer med et vink med håndleddet, takket være intuitiv bevægelsesstyring. 

En person, som bruger Sony | Music Center-appen på sin smartphone
Google Play-logo
Sony | Music Center til Android
App Store-logo
Sony | Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
Film og TV, nu med endnu mere drama

Tilslut MHC-V82D til dit TV, og oplev dine foretrukne film, TV-programmer og sportsudsendelser på en helt ny måde.

HDMI-logo
HDMI®-udgang

Med HDMI (ARC) udgang kan du nemt slutte systemet til dit TV. Se TV og DVD'er på din normale skærm, mens du nyder lyd fra MHC-V82D-højttalerne.

DVD-logo
Indbygget DVD-afspiller

Nyd dramaet i hver scene med kraftfuld lyd og et lydtryk, der placerer dig i begivenhedernes centrum. Omdan din stue til en biograf, og afhold episke filmaftener.

Fyr op for festen med ekstra højttalere

Nyd en mere kraftfuld lyd ved at forbinde flere hjemmelydsystemer via Bluetooth®-forbindelse. Forbind op til 50 kompatible hjemmelydsystemer, og synkroniser musikken og lyset.

NFC- og Bluetooth®-logoer
Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®

Du skal blot bruge NFC One-touch for at oprette en Bluetooth®-forbindelse og komme i gang med at streame med det samme.

Logo for LDAC™
Bluetooth®-streaming i høj kvalitet med LDAC™

LDAC™ sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) sammenlignet med konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket giver en suveræn trådløs lytteoplevelse. 

MHC-V82D med forbindelse til flere enheder
Forbindelse til flere enheder

Ved hjælp af Bluetooth®-teknologi kan du og dine venner parre op til tre smartphones med MHC-V82D samtidigt. Så kan du nyde numre fra alle dine musikbiblioteker.

MHC-V82D med dryptæt panel
Dryptæt kontrolpanel for øget holdbarhed

Den øverste overflade på MHC-V82D er dryptæt og nem at rengøre, så du kan holde festen kørende, selv hvis du spilder en drink. Der er endda en Party Lock-knap, som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, så du kan tørre det spildte væk.

Person, som bruger vip og rul til at transportere MHC-V82D
Vip og rul for nem transport

Når du vil flytte MHC-V82D, skal du bare tage fat i det praktiske bærehåndtag og vippe den bagover. Robuste hjul giver dig mulighed for at rulle hele vejen til festen.

Specifikationer og funktioner

Gør festen sjovere for en større gruppe mennesker med 360° lyd og baslyd på lang afstand. Dans og syng med på klare og direkte vokaler med pulserende 360°-festlys og højttalerlys. I kan skiftes til at være DJ med vandret og lodret bevægelsesbetjening eller via din smartphone.
  • 360° LYD og baslyd, der kan høres på lang afstand

  • 360° festlys og højttalerlys

  • Bevægelsesstyring giver nem og sjov betjening

  • Stemmestyring via Fiestable/festlys via Fiestable

  • Indbygget DVD-afspiller med HDMI-udgang

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger