HI-FI-SYSTEMER

High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V50D
Billede af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 4.100,00

(VAT)
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

Funktioner

Nyd BLUETOOTH®-streaming i højere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, der giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd af højeste kvalitet via Bluetooth®-teknologi. Med transmission af op til 3 gange så mange data giver LDAC en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik. 

Skab feststemning

Skru op for stemningen med klublignende højttalerbelysning. Lysene sendes gennem en linse for at sprede et bredt lysmønster. Du kan styre lyset på systemet og se dem blive synkroniseret med rytmerne fra musikken for at skabe et klubagtigt dansegulv derhjemme.

Oplyst kontrolpanel med berøringstaster 

Nyd nem betjening ved musikafspilning og festbelysning, selv i mørke, med berøringstast og oplyst kontrolpanel.

Design med én boks, der sikrer maksimal bærbarhed

Tag den med, og hold fest overalt, takket være designet med én boks. Uanset om du vil hænge ud med dine venner derhjemme eller bringe festen ud af huset, har det kompakte design indbyggede håndtag, der giver bærbarhed og brugervenlighed.

Syng med med karaoke-funktioner 

Det er nemt at lave karaoke-konkurrencer med dine venner: Du skal bare tilslutte MHC-V50D til et TV og sætte en karaoke-DVD i eller synge med på sange fra YouTube™ via Bluetooth®-teknologi. To mikrofonindgange samt pointgivning og lydeffekter giver dig mulighed for at holde den ultimative sangkonkurrence med dine venner. En indbygget stemme-fader skruer endda ned for stemmen på CD'er, så du kan synge alle dine yndlingssange.

Med DJ-effekter kan du sætte dit eget præg på numrene

Få publikums opmærksomhed med DJ-effekter. Fire forskellige effekter sætter scenen for din fest: Flanger skaber en dyb brusende effekt; WAH forvrænger lyden; Isolator fremhæver et bestemt frekvensbånd; og PANORERING fejer lyden henover højttalerne. Du kan bruge DJ-effekter med Fiestable-app'en og bevægelsesstyring, så det har aldrig været nemmere at være kreativ med dine afspilningslister.

Guitar-input

Hold dine egne minikoncerter med guitar-input. Bare tilslut og tryk på Guitar-tasten for at få kraftfuld lyd til din guitar. Spil solo, eller tilslut en mikrofon for at synge med.

HDMI-udgangen giver nem opsætning

Tilslut nemt til dit TV og andre enheder med HDMI-udgang. Takket være en HDMI OUT-port skal du blot bruge et enkelt kabel til tilslutningen.

Få glæde af dine film med den indbyggede DVD-afspiller

Hent dine DVD'er, og se dem på den indbyggede afspiller i MHC-V50D. Nyd hver eksplosion, actionsekvens og dramatiske scene i biograflignende surroundlyd, der giver dig en følelse af at stå midt i handlingen. Forvandl din stue til en biograf, og vær vært for episke filmaftener.

Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®-teknologi

NFC (Near Field Communication) og Bluetooth-teknologi eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod MHC-V50D for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®-teknologi, og du er klar til at streame.

Foren din musik med Sony | Music Center

Download Sony | Music Center (tidligere kaldet SongPal) til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Du skal blot tilslutte via Bluetooth®-teknologi, så får du problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre. Appen kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, afbalanceret lyd.

USB-porten giver mulighed for Plug & Play

Afspil numre gemt på en USB. Du skal blot tilslutte din enhed til PLAY/REC-porten, så er du klar til at overføre musik fra CD til USB.

Lydindgang og -udgang

Tilslut AV-udstyr med en lydindgang og -udgang. Tilslut et TV eller en ekstra højttaler for at give din hjemmeunderholdning en forstærket lyd.

Indbygget CD-afspiller til din disksamling

Afspil klassiske album eller opsamlings-CD'er med en indbygget CD-afspiller. Dette lydsystem til hjemmet er kompatibelt med CD-, CD-R- og CD-RW-diske - så du kan nyde alt lige fra studieoptagelser til blandede bånd og downloadede numre.

FM-radiotuner til dine yndlingsprogrammer

Vil du høre dine foretrukne DJs? Indstil bare med FM-radiohjulet, og se, hvad der ligger derude.

Specifikationer

Vær vært ved den ultimative fest med dette kraftfulde lydsystem til hjemmet. Sound Pressure Horn og Mega Bass kombineres og giver en kraftfuld lyd, der fokuseres omkring de lave frekvenser, og som du vil kunne mærke i hele huset. Skab en levende stemning med festlys, DJ-lydeffekter og karaokefunktioner, som du selv kan styre via din telefon med Fiestable-app'en.
  • LDAC for Bluetooth®-lytning i høj kvalitet

  • Festlys giver en atmosfære, som hvis man var i klubben

  • Oplyst toppanel giver nem betjening

  • Syng med med karaoke-funktioner

  • Indbyggede håndtag, der letter mobiliteten

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger