Vejl. Udsalgspris

kr 4.000,00

(VAT)
10

4.9 baseret på 10 brugeranmeldelser

9
1
0
0
0
Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

10 brugeranmeldelser

0

My personal opinion

MHC-V43D 24-01-2023 af Bassetman (Storbritannien)

The unit is brilliant the sound is amazing but the one thing that seriously lets it down is no instructions manual

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottima cassa

MHC-V43D 24-01-2023 af Veronzii09 (Italien)

Ho comprato questa cassa 2settimane fa e ne sono rimasto entusiasta fin dal primo ascolto.ha un suono pulito e nitido.l'ho attaccato al televisore e anche lì ha cacciato un ottimo suono.sono soddisfatto.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sony MHC-V43D Fantastico

MHC-V43D 22-12-2022 af Maxgh7 (Italien)

Stupendo HI_FI System Sony MHC-V43D Sound straordinario e potente funzione e regolazione Party Led (Accesi o spenti). Ha tutte le funzioni di connettività' HDMI Bluetooth WI FI NFC CD/DVD Radio DAB e FM collegamento via cavo microfono e anche per chitarra elettrica .Fuznione Gesture. Completo di tutto , ottimo anche il prezzo !!!

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Enceinte polyvalente

MHC-V43D 07-02-2022 af Apo51 (Frankrig)

Super enceinte très polyvalente : CD, Tuner, Bluetooth, Prise micro et guitare…

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

2

0

Superbe machine

MHC-V43D 14-01-2022 af Yvan7627 (Frankrig)

Très bon appareil, le son est de bonne qualité, en revanche cet appareil manque d'entrée et sortie Audio et d'un réglage manuel des basses, médiums et aigues

Lydkvalitet

God

Ydeevne

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

1

Svar fra Sony Support Team
21-01-2022

Bonjour,
Merci pour votre commentaire !
Ravis de lire votre satisfaction sur la qualité sonore et le produit.
Concernant les modifications des réglages sonores, effets DJ et MEGA BASS ; vous pouvez les régler à travers l'application " Music centre ", voici le lien qui explique tous les paramètres de cette application : https://bit.ly/3GOL556
Pour télécharger "Music Centre" : https://bit.ly/3InPTP8
Merci pour votre fidélité.
(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
Safwa@Sony Fr



0

Godt højtaler jeg er glad

MHC-V43D 06-01-2022 af OleMats (Danmark)

Jeg købte 2 uge siden meget flot højtaler jeg er glad

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Ottime funzionalità! Consigliato

MHC-V43D 14-12-2021 af LindaGV (Italien)

L’ho comprato per il 9^ compleanno di mio figlio. Lo adora.

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

“WOW”

MHC-V43D 06-12-2021 af CJ The DJ (Storbritannien)

Early Xmas present from my wife it does exactly what it says on the box easy to use with crisp clear tones and the lighting is just amazing a must buy

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

7

6

0

Graet!

MHC-V43D 30-11-2021 af Favifavi (Storbritannien)

I'm very happy with this product! It's the best product I bought in my life, but there are any problems With the lights when I turno off

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

8

10

0

Versatile e potente

MHC-V43D 05-11-2021 af Riccardo5678 (Italien)

È molto versatile. Si collega con tutto, praticamente. Uscita HDMI, Bluetooth, ecc. Davvero forte. Inoltre è potente. Anche all’aperto si difende bene. Poi con le app si presta molto a personalizzare la festa. Utili anche i due ingressi per i due microfoni. Ottimo per il karaoke in due. Bell’acquisto

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0