LYDSYSTEMER

High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-GT5D

Billede af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 6.987,06

(VAT)
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af High power-lydsystem til hjemmet med BLUETOOTH®-teknologi

Afspil kraftfuld lyd

Nyd medrivende baseffekt med hele 2400 W og Sound Pressure Horn, der tilfører fylde og dristighed til hver filmscene eller basrytme. Og med et udvalg af opsætningsindstillinger vil du være i stand til at skifte fra filmoplevelser til feststemning med lethed.

  • Sound Pressure Horn
  • To-vejs højttalersystem
Smart høj effekt

Smart høj effekt

Vores energieffektive Sound Pressure Horn genererer større lydtryk ved lavere effekt - så det er bedre for både lyden og miljøet.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med DSEE

Hør mere i hvert eneste nummer

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE opskalerer komprimeret digital musik (mp3, ACC, ATRAC og WMA). Det gendanner den diskant og den bas, der går tabt i forbindelse med komprimering, og producerer fyldig lyd, der ligger tættere på CD-kvalitet.

MEGA BASS

Du skal bare fyre op for MEGA BASS for at løfte basrytmerne og dine foretrukne actionscener til et højere niveau.

Forstærk bassen på dit stereoanlæg til hjemmet med MEGA BASS

Stil, som du vil, når du holder fest

Nyd nemme håndgreb og en lydopsætning, der fordeler lyden

Subwooferen til MHC-GT5D har praktiske hjul og et trækhåndgreb, der gør den nem at flytte - hvilket gør den til den perfekte festmaskine. De separate soundbardele kan nemt fastgøres på håndgrebet i en 10-graders vinkel for ensartet lydspredning over et stort område, eller på et stativ for mere alsidig placering.

Mærk musikken, se farverne

Giv dansegulvet en autentisk feststemning med et levende lysdisplay fra LED-subwooferhøjttaleren. Flerfarvede lys gengives på gulvet, loftet eller væggen, og du kan vælge mellem prik- og stregmønstre. De synkroniseres med rytmen i musikken, så du kan tilføje en klubagtig stemning på dansegulvet.

Bliv tilsluttet

Afspil dine yndlingssange og afspilningslister fra udvalgte smartphones via MHC-GT5D. Du skal blot bruge NFC One-touch for at oprette en Bluetooth®-forbindelse og komme i gang med at streame med det samme.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med NFC og Bluetooth®
Betjen dit stereoanlæg til hjemmet med Fiestable-app'en

Bevar kontrollen over festen

Download Fiestable-appen for at styre højttalernes lys, tilføje DJ-effekter, nyde stemmeafspilning eller blot springe til eller starte den næste sang - alt sammen fra din smartphone.

Sæt gang i festen

Få gang i dansegulvet med fantastiske festfunktioner. Vær kreativ med mange forskellige DJ-effekter - lige fra lydpanorering på tværs af højttalerne og isolering af vokaler til tilføjelse af flanger og WAH samt sampling- og scratching-effekter. Med Party Chain kan du desuden forbinde og synkronisere flere systemer med lydkabler for at få en endnu større lyd.

Stereoanlæg til hjemmet med DVD-afspiller og karaoke-funktioner

Slip din indre popstjerne fri

Arranger storslåede karaoke-dueller med to mikrofonudgange og en lang række funktioner, herunder karaoke-PON-tilstand, som skruer ned for CD'ens vokaler, så du kan synge med.

Opsætning til biograflyd

Tilslut systemet til dit TV via den optiske indgang, og få kraften tilbage i dine lydspor til film og TV-programmer. Soundbaren kan vægmonteres eller placeres under dit TV, mens den kompakte subwoofer passer perfekt til mindre rum.

Virtuel surroundlyd

Arranger højttalerne separat eller som én lang soundbar, så de passer til din hjemmebiografopsætning. Med virtuel surroundtilstand kan du nyde et medrivende 360-graders lydfelt.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med virtuel surroundlyd
Trådløst stereoanlæg til hjemmet med fodboldtilstand

Vær med på sidelinjen

Forstærk den naturlige støj fra sportsbegivenheder, mens du ser dem, med fodboldtilstand. Du kan endda skrue ned for kommentatorerne og føle dig som en del af publikum.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med ClearAudio+

Hør hvert et ord

Aktiver Klar dialog-tilstanden for at øge klarheden i stemmerne i alle scener - ideelt, når du ser film og TV-programmer ved lav lydstyrke eller afspiller dine hjemmevideoer.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med indbygget DVD-afspiller

Find din filmsamling frem

Med den indbyggede DVD-afspiller er det nemt at se alle dine yndlingsfilm. Slut systemet til dit TV, og tilføj lydmæssig fylde til alle dine yndlingsscener.

Betjen dit stereoanlæg til hjemmet med SongPal-app'en

Fjernbetjening bliver smart med SongPal 3.0

En verden af musik i dine hænder

Med SongPal 3.0 kan du nemt og intuitivt styre din lytteoplevelse. Installer den blot på din mobiltelefon for at betjene musikafspilning, enhedsindstillinger og meget mere - alt sammen via én app.

Tilslut, afspil, overfør

To USB-stik og et støvtæt CD-drev

Du kan nemt kopiere og overføre sange fra CD til USB eller fra én USB-enhed til en anden uden en PC. Du kan afspille dine foretrukne mp3-filer, genopdage dine gamle CD'er eller sammensætte festafspilningslister.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med to USB-porte og CD-drev
Trådløst stereoanlæg til hjemmet med to lydindgange

To lydindgange

Uanset om du ser film eller spiller spil, kan du give al lyd et løft ved at slutte MHC-GT5D til dit TV, din spillekonsol og meget mere.

Trådløst stereoanlæg til hjemmet med FM-radio

FM-radio

Stil ind på dine yndlingsprogrammer eller live-DJ-sæt med FM-radio.

Specifikationer og funktioner
Nyd medrivende baseffekt med hele 2400 W og Sound Pressure Horn, der tilfører fylde og dristighed til hver filmscene eller basrytme. Og med et udvalg af opsætningsindstillinger vil du være i stand til at skifte fra filmoplevelser til feststemning med lethed.
  • Sound Pressure Horn giver kraftfuld bas 

  • DSEE-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Stream og betjen direkte fra din smartphone med SongPal

  • LED-lys og DJ-effekter skaber en feststemning

Højttalerstørrelse
Diskantenhedens størrelse (5 cm x 2 cone-type), Mellemtoneenhedens størrelse (9 cm x 4 cone-type), Subwooferens størrelse (35 cm x 1 cone-type)
Udgangseffekt
2400 W
Indgangs- og udgangsterminal
Analog lydindgang (1), Analog lydudgang (1), Composite-videoudgang (1), Digital lydindgang (1), Fronthøjttalerudgang (1), Mikrofonindgang (2), USB-port (2)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet