LYDSYSTEMER

Hi-Fi-system med NFC og BLUETOOTH®-teknologi

MHC-ECL77BT

Billede af Hi-Fi-system med NFC og BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 2.150,00

(VAT)
Billeder af Hi-Fi-system med NFC og BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af Hi-Fi-system med NFC og BLUETOOTH®-teknologi

Funktioner

One touch-lytning til afspilning af musik med det samme

NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Du skal bare trykke på din NFC-kompatible smartphone eller en anden enhed* på N-mærket og starte din musik. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt i Bluetooth®-indstillinger. * Se kompatible enheder

Find kompatible enheder

Forbind din musik med SongPal

Download SongPal til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Tilslut blot via Bluetooth® eller Wi-Fi, og du vil få problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre, uanset om de er gemt på din PC, server eller foretrukne onlinemusiktjeneste. App'en kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, balanceret lyd.

MEGA BASS sætter skub i dine basgange

Tryk på MEGA BASS-knappen for at tilføje en seriøs baseffekt til din musik. Det fungerer ved at forstærke basgangene og skabe en mere kraftfuld lyd. Du skal blot trykke på knappen for at aktivere tilstanden og lade dig blive blæst omkuld af en rungende bas.

Indbygget CD-afspiller til din disksamling

Afspil klassiske album eller opsamlings-CD'er med en indbygget CD-afspiller. Dette Hi-Fi-system er kompatibelt med CD, CD-R og CD-RW-diske – så du kan nyde alt fra studieoptagelser til blandede bånd og downloadede numre.

Tilslut, afspil og optag med USB REC

Afspil numre, der er gemt på en USB-enhed, og optag dem på en CD eller en anden USB-enhed. Du skal blot tilslutte din enhed til PLAY/REC-porten, så er du klar til at overføre. Hvis du optager direkte til USB, er det også muligt at opgradere bithastigheden fra standarden 128 kbps til 256 kbps for forbedret lydkvalitet.  

Lydindgange udvider dit lydsystem

Få mest muligt ud af dit lydsystem til hjemmet. Med en lydindgang får du mulighed for at koble systemet til et TV, en spillekonsol eller et andet system, så du får ekstra effekt, uanset hvad du lytter til eller ser på.

FM-radiotuner til dine yndlingsprogrammer

Vil du høre dine foretrukne DJs? Indstil bare med FM-radiohjulet, og se, hvad der ligger derude.

Specifikationer
Sæt skub i festen med et 470W RMS Hi-Fi-system. Stream alle dine yndlingsnumre med one touch-lytning via NFC og Bluetooth®, og bevar fuld kontrol over afspilningslisten fra din smartphone med SongPal-app'en. En 16 cm subwoofermembran leverer fyldig baslyd, og du kan give alle dine sange en basforstærkning med MEGA BASS.
  • Nyd lyd, der fylder rummet med 470W RMS samlet lydeffekt

  • Stream musikken trådløst med one touch-lytning via NFC og Bluetooth

  • Få øget effekt i det dybe område med et 16 cm subwoofer og MEGA BASS

  • Stream og betjen direkte fra din smartphone med SongPal

  • Hør dine yndlingssange med USB-afspilning

Højttalerstørrelse
Basenhedens størrelse: (16 cm), Diskantenhedens størrelse: (4 cm)
Udgangseffekt
470 W
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet