GTK-XB72 

Hold dansefester af den anden verden

Gør det til en uforglemmelig fest med GTK-XB72-lydanlægget. Med kombinationen af dyb, kraftfuld baslyd med pulserende LED-lys er det som at være til en stor koncert.

LYDSYSTEMER

XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem

GTK-XB72

Billede af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem

Vejl. Udsalgspris

kr 3.000,00

(VAT)
Logo for EXTRA BASS™️

EXTRA BASS™ sætter skub i enhver basgang

Tryk på knappen EXTRA BASS for at tilføje en seriøs baseffekt. Den forstærker basgangene for at skabe en dyb, kraftfuld baslyd. Tryk på knappen for at aktivere tilstanden og blive blæst bagover af den fyldige bas.

Illustration af GTK-XB72 i lodret og vandret position

Lodret og vandret indstilling

En fleksibel to-vejs opsætning giver dig fantastisk lyd, uanset hvor du placerer systemet. Stil det vandret for en klassisk ghettoblaster-følelse, eller stil det opretstående, hvis du mangler plads. En indbygget sensor optimerer den måde, lyden omdannes til stereolyd, uanset hvilken opsætning du vælger.

Diagram over, hvordan LIVE SOUND virker

Som at være der selv

Hør musikken på en helt ny måde – med et tryk på LIVE SOUND-knappen, vil vinklede højttalere og DSP-teknologi sende din musik endnu længere ud. Få gang i festen med en unik, tredimensionel lydoplevelse, som skaber en festivalstemning overalt.

Lys op på dansegulvet

GTK-XB72 har indbyggede, flerfarvede LED-lysstriber på forsiden, siderne og toppen, pulserende højttalerlys integreret i hovedkabinettet samt et blinkende stroboskoplys for ekstra effekt. Perfekt til at skabe en klublignende stemning.

Nærbillede af lysstriben på GTK-XB72

Lyslinje

Nærbillede af højttalerlyset på GTK-XB72

Højttalerlys

Nærbillede af stroboskoplyset på GTK-XB72

Stroboskoplys

Logo for Sony | Music Center

Tilpas dine indstillinger med Sony | Music Center-appen

Tag styringen med Sony | Music Center-appen. Du skal blot downloade den til din smartphone og nyde trådløs kontrol over din musik. Du kan justere lydindstillinger, vælge dine foretrukne afspilningslister fra din telefon eller en USB-enhed og starte den næste sang uden at være bundet til lydsystemet.

Få endnu mere sjov med Fiestable-appen

Fiestable-appen giver dig kontrollen over lysets farver og mulighed for at aktivere DJ- og karaoketilstande via din smartphone. Tryk på festlyset via Fiestable, hvorefter telefonens skærm begynder at vise lydsystemets lyseffekter, blink og farveændringer i takt med musikken. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange smartphones der kan deltage, hvilket skaber en unik, fælles oplevelse. 

Festdeltagere, der bruger festlyset via Fiestable-appen på deres smartphones
Logo for Hent på Google

Sony | Music Center til Android

Logo for Download fra App Store

Sony | Music Center til iOS

Fiestable til Android

Fiestable til iOS

Udvid dit lydsystem 

Giv dit lydsystem ekstra effekt med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi. Tilslut flere højttalere trådløst via Bluetooth®-teknologi, så du får en højere lydeffekt. Gør en enhed til "vært for festen", og synkroniser musik og belysning, så alle danser til samme rytme.

NFC- og Bluetooth®-logoer

Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®

Hold din NFC-aktiverede enhed hen til lydsystemet for at oprette forbindelse hurtigt, og begynd derefter at streame din musiksamling. Har du ikke NFC? Det er ikke noget problem. Opret forbindelse via Bluetooth®, og så er du klar til at feste.

USB-ikon

Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Tilslut en USB-nøgle, smartphone eller tablet, og afspil alle dine digitale filer. Kompatibel med formaterne mp3 og WMA, så du kan holde festen kørende – og oplade din enhed samtidigt.

Specifikationer og funktioner
Hold dansefester af den anden verden med dette kraftfulde lydanlæg. Med kombinationen af EXTRA BASS og LIVE SOUND og en pulserende LED-belysning, herunder lysstriber, højttalerlys og et stroboskoplys, er det som at være til en stor koncert. Med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi kan du endda tilføje ekstra højttalere og få endnu kraftigere lyd.
  • EXTRA BASS™ giver en dyb, kraftfuld lyd

  • Lodret og vandret indstilling

  • Fyr op under festen med lysstriber, højttalerlys og stroboskoplys

  • Stream og styr musikken direkte fra din smartphone med Sony | Music Center-appen

  • Tilslut flere højttalere med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger