LYDSYSTEMER

PG10 Bærbar trådløs højttaler

GTK-PG10

Billede af PG10 Bærbar trådløs højttaler

Vejl. Udsalgspris

kr 2.400,00

(VAT)
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler
Billeder af PG10 Bærbar trådløs højttaler

Funktioner

Indendørs eller udendørs – du vælger selv

Trådløst, bærbart og med lang batterilevetid – GTK-PG10 er ideel til at nyde musik udendørs, uanset om du holder fest eller er på picnic eller campingtur. Vil du fortsætte festen indendørs? Så fold bare toppanelet op og tag GTK-PG10 med dig, så får du en lyd, der fylder rummet, og som ikke kræver ret meget gulvplads.

Højt og tydeligt

Når toppanelerne er lukket og de øverste diskantenheder vender fremad, sender GTK-PG10 lyden fremad med henblik på lydstyrke og klarhed.

Udendørs festtilstand

Når toppanelerne er åbne, vender de indbyggede diskantenheder opad og udad, så lyden spredes endnu mere ved udendørs fester. DSP'en (Digital Signal Processor) tilpasser automatisk radioindstillingerne, så du får optimal ydelse udendørs.

Strøm til at feste hvor som helst, med et genopladeligt batteri

Skal du feste et sted uden en stikkontakt? Intet problem. Det indbyggede genopladelige batteri holder festen kørende i op til 13 timer.

Bluetooth®-tilslutning til nem streaming af musik

Med Bluetooth®-teknologi kan du parre din smartphone med GTK-PG10 ved hjælp af en trådløs forbindelse med kort rækkevidde. Det er hurtigt og nemt at gøre, og forbindelsen vil ikke blive forstyrret af genstande i signalvejen. Efter parringen kan du frit streame alle dine yndlingsnumre og afspilningslister fra din smartphone til dit lydsystem.

Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Med en USB-port kan du tilslutte et USB-stik eller en smartphone, tablet eller bærbar computer og afspille alle dine digitale filer. Kompatibel med formaterne MP3, WMA, AAC og WAV, så du kan holde festen kørende med dine foretrukne afspilningslister – og samtidig oplade din enhed.

FM-radiotuner til dine yndlingsprogrammer

Vil du høre din foretrukne DJ, live sport eller radioprogrammer? Indstil bare med FM-tuneren, og se, hvad der ligger derude.

Nem at bære med de indbyggede håndtag

Tag den med, og hold fest overalt. Uanset om du vil hænge ud med dine venner derhjemme eller bringe festen ud af huset, har GTK-PG10's kompakte design indbyggede håndtag, så du får bærbarhed og brugervenlighed.

Dryptæt toppanel med indbyggede kopholdere

Når toppanelet er åbent, er det perfekt til at stille mad og drikkevarer – og der er ingen grund til at være nervøs for at spilde, for toppanelet er dryptæt og let at rengøre.

Kan bruges med stativ

Ved hjælp af et indbygget monteringshul kan GTK-PG10 placeres på et højttalerstativ i en hævet stilling, således at lyden kan spredes mere effektivt til endnu flere mennesker – uanset om de sidder ned eller står op.

Tilpas dine indstillinger med Sony | Music Center-appen

Tag styringen med Sony | Music Center-appen. Du skal blot downloade den til din smartphone og nyde trådløs kontrol over din musik. Du kan justere lydindstillinger, vælge dine foretrukne afspilningslister fra din telefon eller en USB-enhed og starte den næste sang uden at være bundet til lydsystemet.

Sjov og nem styring via Fiestable-appen

Tag kontrollen over afspilning fra din smartphone med Fiestable-appen, som du får eksklusiv adgang til, når du har downloadet Sony Music | Center-appen.

Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer eller tilpas lydstyrken ved blot at tale ind i din smartphone. Vælg ganske enkelt stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – lydsystemet adlyder dig.

Stemmestyring holder dig informeret

Stemmestyring er en praktisk funktion, som sikrer, at du er opdateret omkring de vigtigste funktioner: Når du f.eks. parrer din smartphone med lydsystemet, siger systemet "Bluetooth-parring" efterfulgt af "Bluetooth tilsluttet", når forbindelsen er oprettet. 

Forbindelse til flere enheder

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones eller tablets samtidigt vha. Bluetooth-teknologi. På den måde kan du afspille numre fra dine musikbiblioteker, så du får endnu mere at vælge imellem.

Slip din indre popstjerne fri

Uanset om vil synge til dine yndlingssange eller være festens MC, skal du blot tilslutte en mikrofon. GTK-PG10 tilføjer din stemme direkte i lydmixet.

Lydindgang

Med lydindgangen kan du tilslutte bærbare MP3-afspillere, som ikke har Bluetooth®-tilslutningsmuligheder, til GTK-PG10.

Specifikationer
Bærbart, trådløst og genopladeligt – GTK-PG10 er ideel til udendørs brug. Det har endda en dedikeret udendørs festtilstand, som spreder lyden endnu mere, og et dryptæt toppanel, hvor du kan stille dine drinks. Det er også godt indendørs, med et kompakt fodaftryk og en klar lyd.
  • Udendørs festtilstand spreder lyden endnu mere

  • Dryptæt toppanel med indbyggede kopholdere

  • Det genopladelige batteri giver op til 13 timers afspilning

  • Bluetooth®-tilslutningsmuligheder til trådløs streaming af musik

  • Med FM-tuneren kan du nyde dine foretrukne radioprogrammer

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet