Gå til indhold
HANDYCAM

PJ810 Handycam® med indbygget projektor

HDR-PJ810E

Billede af PJ810 Handycam® med indbygget projektor

Vejl. Udsalgspris

kr 6.200,00

(VAT)
Billeder af PJ810 Handycam® med indbygget projektor
Billeder af PJ810 Handycam® med indbygget projektor
Billeder af PJ810 Handycam® med indbygget projektor
Billeder af PJ810 Handycam® med indbygget projektor

Fra filmkamera til biograf

Få alle dine hjemmevideoer op på det store, hvide lærred med PJ810E Handycam® - tilslut blot en smartphone eller en tablet via HDMI. Indfang alle detaljer af disse store øjeblikke med en Exmor R® CMOS-sensor, og del det derefter med en indbygget projektor, der lyser klart op til 50 lumen.

Gør hele verden til din biograf

Projicer et billede på op til 500 cm (200") op på en hvilken som helst overflade, og se hver lille detalje fremstå lige så stor som i virkeligheden. Du kan endda vis optagelser fra din smartphone eller tablet via HDMI-indgangen i direkte sollys - projektoren lyser klart op til 50 lumen og giver levende, klare billeder.

Bevægelsesfrihed med billedstabilisering

Flyt, panorer og zoom uden rystelser og hop. Afbalanceret optisk SteadyShot giver uovertruffen billedstabilisering, der kompenserer for 13x flere kamerarystelser end traditionel stabilisering.

Finere, hurtigere optagelse

Den nye BIONZ X-billedprocessor er hurtig, kraftig og reducerer støjniveauet hen over billedet. Den arbejder sammen med en detaljeret Exmor R® CMOS-sensor til pålidelig gengivelse af alle aspekter i et motiv med præcise, naturlige detaljer.

Få det hele med på billedet

Fra at panorere ud til at zoome ind, uanset billedet, vil et 26,8 mm vidvinkel G Lens kunne få mere med på billedet. Kom tæt på, og indfang alle detaljer med 12x optisk og 24x zoom i skarp billedkvalitet.

Nyd trådløs frihed

Der er ingen kabler eller tilslutninger. Brug NFC til at oprette forbindelse med Wi-Fi, så du kan dele fotos og videoer på et øjeblik.

Målret mod lyden fra motivet

Træt af at høre dig selv tale ind over alle videoer? Med My Voice Cancelling kan du skrue ned for din egen stemme bag kameraet, mens du opretholder motivets stemme.

Det bedste fra to verdener

Med dobbelt videooptagelse optages i to formater på samme tid. Brug AVCHD til optagelse i høj kvalitet og MP4, der gør det nemt at dele online.

Specifikationer
  • Indbygget projektor, klar op til 50 lumen

  • Afbalanceret optisk SteadyShot

  • Exmor R™ CMOS-sensor

  • BIONZ X-billedprocessor

  • Vidvinkel G Lens

Objektivtype
G-objektiv
Sensortype
1/3,95-type (4,6 mm) bagbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Udvidet zoom
24x
Skærmtype
7,5 cm (3,0 type) Xtra Fine LCD™-skærm (921 K) bredformat (16:9)
Indgangs- og udgangsterminal
Multi/mikro-USB-stik, ministereo-jackstik, HDMI-udgang (micro), projektorindgang (HDMI Micro), kompositudgang, 4K-udgang (type A (indbygget)/USB 2.0 Hi-Speed (masselagring/MTP))
Lysoutput
Op til 50 lumen
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger