VIDEOKAMERAER

PJ620 Handycam® med indbygget projektor

HDR-PJ620

Billede af PJ620 Handycam® med indbygget projektor

Vejl. Udsalgspris

kr 4.300,00

(VAT)
Billeder af PJ620 Handycam® med indbygget projektor
Billeder af PJ620 Handycam® med indbygget projektor
Billeder af PJ620 Handycam® med indbygget projektor
Billeder af PJ620 Handycam® med indbygget projektor

Funktioner

Afbalanceret optisk SteadyShot™

Vores avancerede billedstabilisering giver uslørede optagelser, også selvom optagelsesforholdene er rystede eller ujævne.

30x optisk zoom

Med et vidvinkelobjektiv, der er ideelt til optagelse af fantastiske landskaber, har kameraet samtidig 30x optisk zoom og op til 60x Clear Image-zoom til alsidige billedindstillinger.

Op til 26,8 mm vidvinkelobjektiv

Uanset om du optager film eller stillbilleder, hjælper klassens førende vidvinkelobjektiv dig med at optage flere landskabsbilleder og indendørsscener, når du ikke har tilstrækkelig plads til at træde baglæns. Selv uden et bredt konverteringsobjektiv optager udvalgte videokameraer i så bredt format som 26,8 mm (16:9-billedformat) i filmtilstand.

Enestående billedkvalitet

XAVC S-formatet med høj bithastighed er til videofotografer, som er parate til at løfte deres arbejde til et højere niveau. XAVC S leverer en helt utrolig kvalitet og bygger på XAVC-formatet, som bruges af professionelle filmfolk og TV-selskaber og benytter intelligent datakomprimering til at eksportere brugervenlige filstørrelser.

5.1-kanals surround-mikrofon

Optag krystalklar lyd, der præcist indfanger stemningen i scenen, og nyd surroundlydafspilning på dit hjemmebiografsystem. Niveaumålere på LCD-panelet giver visuel overvågning af hver enkelt kanals niveau.

Styring af flere kameraer

Flere billeder betyder en mere interessant redigering. Tilsluttede kameraer kan nemt lave optagelser fra en lang række vinkler, uanset om de er monteret direkte på [product] eller udløses trådløst. Styring af flere kameraer gør det nemt at synkronisere optagelsesindstillingerne på alle enheder.

Fremhæv Movie Maker

Som et alsidigt værktøj til at forenkle filmredigering har Highlight Movie Maker adskillige tidsbesparende funktioner. Føj fremhævningsmarkører til vigtige øjeblikke, mens du optager, og lad softwareprogrammet synkronisere dine overgange automatisk til det valgte lydspor.

Live-streaming via Ustream®

Fra optrædener til sportsarrangementer - visse ting skal bare ses i realtid. Del scener, mens de sker, med høj billed- og lydkvalitet.

Motion Shot-video

Motion Shot Video afspiller en sekvens af overlejrede billeder, der sporer den optagede action i intervaller på splitsekunder, så du kan analysere detaljerne på LCD-skærmen. Under afspilningen kan du justere intervallerne eller sætte dem på pause for at fastholde og dele et stillbillede.

Indbygget USB-kabel

Det indbyggede USB-kabel, som er gemt i håndremmen, er meget praktisk til ekstra hurtig opladning og tilslutning til en PC, så der er ingen grund til at slæbe rundt på et klodset ekstra USB-kabel eller en AC-adapter. Til opladning uden en PC skal du bruge en kompakt AC-USB-adapter (ekstraudstyr).

Exmor R® CMOS-sensor

Denne store og banebrydende sensor forbedrer billedskarpheden, reducerer billedstøj i mørke omgivelser og giver mulighed for blød baggrundsdefokusering.

BIONZ X™-billedprocessor

Den avancerede BIONZ-X™-billedbehandlingsgenerator gør det nemmere at opnå en mere naturligt levende og virkelighedstro billedkvalitet samt hurtigere billedbehandlingsevne.

Sony G-objektiv

Som hjertet i den uovertrufne, optiske ydeevne fungerer Sony G Lens i perfekt harmoni med Exmor R® CMOS-sensor og BIONZ-X™-processor. Det er en betingelse for at realisere de udsøgt detaljerede billeder, som gode minder er lavet af.

9,2 MP stillbilledoptagelse

Nogle gange behøver du ikke - eller ønsker ikke - video. Sæt videokameraet i stillbilledtilstand, og tag fantastiske 9,2 megapixel stillbilleder i høj kvalitet lige så nemt, som du gør det med et stillbilledkamera.

Intelligent Auto

Denne funktion bestemmer automatisk den motivtype, der optages, og optimerer en kombination af flere indstillinger blandt tre grupper (Face, Scene, Camera shake (Ansigt, Scene, Kamerarystelser). Det giver de bedste resultater for op til 180 motivtyper, selv om natten og med baggrundsbelyste motiver. De valgte indstillinger vises som ikoner på LCD-skærmen til nem reference.

Fastlåst autofokus (AF)

Forbedrer sporingen af motiver i bevægelse ved altid at bruge det optimale autofokuseringspunkt (AF) og ved at justere rammestørrelsen, så den passer til motivets egenskaber. Takket være fremskridt inden for AF-faseregistrering er fastlåsningen nu mere præcis end nogensinde før - så fastlås kameraet, og optag motiver i hurtig bevægelse med præcision.

Progressiv optagelse

Klare film, der indeholder dobbelt så mange billeddata som film optaget i interlace-tilstand, kan optages i Full HD med 60p/50p i progressiv optagelsestilstand. Billederne er lige så tydelige, som dem der optages med 60/50 billeder pr. sekund, og hvert billede optages som et helt billede. Så et stillbillede optaget fra en film, der er optaget i progressiv tilstand, ser ekstra skarpt ud.

Dobbelt videooptagelse

Optag to film på samme tid - den ene i maksimal kvalitet i XAVC S- eller AVCHD-format og den anden i mp4-format. På den måde har du en lille fil klar til øjeblikkelig deling samt en fil i professionel kvalitet til yderligere redigering.

Dobbelt optagelsestilstand

Dobbelt optagelsestilstand giver dig mulighed for at optage HD-video og stillbilleder i høj opløsning samtidigt, så du kan indfange det bedste billede på begge måder.

Manuelle indstillinger af iris og lukkerhastighed

Dette videokamera giver dig frihed til at vælge manuelle indstillinger til styring af iris og lukkerhastighed, ideelt til optagelse under baggrundsbelyste og undereksponerede forhold, samt i andre situationer.

Smile Shutter

Da fantastiske smil er flygtige, sikrer denne funktion, at de aldrig går tabt. Optag automatisk øjebliksbilleder af smilende ansigter, selv mens du optager video.

Automatisk reduktion af vindstøj

Ved hjælp af en avanceret lydanalysealgoritme eliminerer denne funktion vindstøj - den største synder, når det gælder dårlig udendørs lyd.

My Voice Cancelling

Reducer intensiteten af lyde, der kommer fra bag kameraet, uanset om lydene kommer fra samtale med motiverne eller fra at opmuntre dem.

Regulering af mikrofonlydstyrke

Til optagelse af film kan du finjustere mikrofonniveau for at optimere kvaliteten af lydindgange, fra stille fuglesang til højlydt bandoptræden. Selv hvis lydniveauet pludseligt stiger, forhindrer Auto Gain lyden i at degenerere.

One touch-fjernbetjening og one touch-deling

One-touch-fjernbetjening giver dig mulighed for at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening til et digitalkamera, og one touch-deling giver dig mulighed for at overføre dine fotos og videoer fra dit kamera. I begge tilfælde kan du, ved at installere PlayMemories Mobile-app'en på din NFC-aktiverede Android-smartphone eller -tablet, undgå komplekse opsætningssekvenser og oprette trådløs forbindelse blot ved at trykke din enhed mod kameraet. Du er nu klar til at betjene kameraet fra din smartphone for at tage et foto fra et sted, som du ikke tidligere havde mulighed for at komme til, eller blot være med på dit eget gruppebillede samt overføre dem øjeblikkeligt til din smartphone til deling på sociale netværk. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt.

Find kompatible enheder

Billedeffekt

Lad fantasien få frit løb. Picture Effect øger film- og fotonydelsen ved at lade dig tilføje op til syv kreative effekter (Partial Colour (delvis farve), Retro Photo (retrofoto), Soft High-key (blød kontrast), High Contrast Mono (høj sort/hvid-kontrast), Toy Camera (legetøjskamera), Pop Colour (popfarver), Posterization (farvereduktion)) uden problematisk redigering på computeren.

Direkte kopiering fra Handycam®

Det er nemt at sikkerhedskopiere og gemme billeddata på en ekstern harddisk. Du skal blot tilslutte drevet til det Handycam®, der oprindeligt indeholder dataene, ved at stikke USB-kablet i USB-porten på harddisken.

Specifikationer
Nyd friske perspektiver over livets dyrebare øjeblikke med det nye HDR-PJ620 Handycam®. Afbalanceret optisk SteadyShot™ bevarer selv håndholdte, vidvinkel- og zoomoptagelser ekstra stabile. AVCHD- og Advanced XAVC S-optagelse og andre nyskabelser viser, hvordan Sony pakker en mere avanceret ydeevne ind i en kompakt form, der er klar til det hele.
  • Afbalanceret optisk SteadyShot™

  • XAVC S- (HD 50 Mbps) og AVCHD-optagelse

  • Exmor R® CMOS-sensor

  • 26,8 mm vidvinkel G Lens med 30x optisk zoom

  • Indbygget 25 lumen-projektor

Sensortype
1/5,8-type (3,1 mm) bagbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Effektive pixel (video)
ca. 2,29 megapixel (16:9)
Objektivtype
G-objektiv
Optisk zoom
30x
Zoom med skarp billedkvalitet
60x
Skærmtype
7,5 cm (3,0 type) Clear Photo LCD-skærm (460.800 punkter), bredformat (16:9)

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-FV50), Ekstern strømforsyning, Betjeningsvejledning, HDMI-kabel (mikro), Kabel til USB-forbindelse

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger