HDR-CX900E

Fantastisk sensor. Høj kvalitet.

Dette Handycam® tilbyder Full HD-optagelse, fra objektiv til sensor. Nøglefunktionerne er en stor baggrundsbelyst 1,0-type sensor, 50 Mbps XAVC S-format, ZEISS-vidvinkelobjektiv og nem deling via Wi-Fi/NFC.

VIDEOKAMERAER

CX900E Handycam® med 1.0-type sensor

HDR-CX900E
Billede af CX900E Handycam® med 1.0-type sensor

Vejl. Udsalgspris

kr 11.500,00

(VAT)
HDR-CX900E ny software er tilgængelig.

Opdater HDR-CX900 for at gøre det endnu nemmere at optage. Opdateringen tilføjer mulighed for at tage stillbilleder fra videoindhold, der er optaget i XAVC S, og forbedring af autofokus.

Nøglen til fantastisk video
zeiss-objektiv
ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv

Nyd 29 mm ZEISS-vidvinkelobjektiv, der er perfekt til at fotografere storslåede landskaber. Det har også op til 12x optisk zoom.

Exmor R®-billede
1,0-type baggrundsbelyst Exmor R® CMOS-sensor

HDR-CX900E er udstyret med en stor Exmor R® CMOS-sensor med et lysfølsomt område, der er ca. 4,9 gange større end i en sensor af typen 1/2,88.

BIONZ X-billede
Ny BIONZ X-billedbehandlingsenhed

Den nye BIONZ X™-behandlingsenhed giver mere livagtige billeder og har større opløsning, samt mulighed for 100 fps-optagelse.

Intuitive kontrolfunktioner til formning af din vision
hånd, der holder Handycam®
Kraften ved fantastiske nærbilleder

ZEISS-objektiv + Sony Zoom med skarp billedkvalitet

ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv med 12x optisk zoom forener en stor blændeåbning med en syvbladet blænde, der giver videoer og billeder med flot bokeh. CX900E har Sonys nye Zoom med skarp billedkvalitet, der fremhæver detaljer selv ved 12x forstørrelse.

handycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbilledehandycam med blomsterbillede
Træk
Enkel tilslutning til smartphones m.m.

Opret trådløs forbindelse med din telefon, tablet eller dit TV. Med indbygget Wi-Fi og NFC kan du trådløst overføre filmklip og fotos fra Handycam® til din smartphone eller tablet med en enkelt berøring. Du skal blot downloade den gratis Imaging Edge Mobile-app til din iOS- eller Android-enhed for at komme i gang.

Dobbelt så mange formater, dobbelt så stor fleksibilitet

Optag MP4 + AVCHD med dobbelt videooptagelse.

CX-900E giver høj kvalitet, der er klar til internettet. Det giver dig fleksibilitet til at dele nogle filer omgående via NFC/Wi-Fi og gemme filer i højere opløsning til senere redigering. Du kan optage i Full HD i formaterne AVCHD eller XAVC S.

kamerakontroller
sort-hvidt logo
AVCHD understøttes i pakker til ikke-lineær redig.

Afprøvet, pålidelig kvalitet

sort-hvidt logo
Oplev fordelen ved XAVC S

XAVC S er en ny højeffektiv video-codec med en fantastisk kvalitet, der opfanger fine detaljer, selv i motiver, der bevæger sig.

Hurtige billeder, høj kvalitet

En seriøs codec til seriøse optagelser

For entusiaster, der er på jagt efter et mere kreativt udtryk, kan CX900E optage Full HD-video ved 50 Mbps ved brug af den nye XAVC S-codec, der er baseret på det professionelle XAVC-format. På den måde kan filmskabere få detaljerne i enhver scene frem, selv med hurtige kamerapanoreringer. Desuden kan funktionen med 100 fps fange ethvert øjeblik i bevægelserne og skabe smukke gengivelser i slowmotion.

Specifikationer og funktioner

  • 1.0-type Exmor R® CMOS

  • BIONZ X-billedprocessor

  • ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv

  • Fleksible, manuelle indstillinger

  • NFC og Wi-Fi-tilslutningsmulighed

Sensortype
1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) bagbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Effektive pixel (video)
Ca. 14,2 M pixel (16:9)
Objektivtype
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optisk zoom
12x
Zoom med skarp billedkvalitet
24x
Skærmtype
8,8 cm (3,5 type) Xtra Fine LCD™-skærm (921 K) bredformat (16:9)

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-FV50), Ekstern strømforsyning, Netledning, Betjeningsvejledning, HDMI (mikro) kabel, Kabel til USB-forbindelse, Fjernbetjening (RMT-835 med batteri (CR2025)), Modlysblænde, Objektivdæksel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger