HD

CX405 Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

HDR-CX405
Billede af CX405 Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

Vejl. Udsalgspris

kr 2.300,00

(VAT)
Billeder af CX405 Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Billeder af CX405 Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Billeder af CX405 Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Billeder af CX405 Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

Funktioner

Optisk SteadyShot™ med intelligent, aktiv tilstand

Avanceret billedstabilisering bevarer optagelser uden sløring, selv når optagelsesforholdene eller brugerens hænder ryster.

Op til 26,8 mm vidvinkelobjektiv

Uanset om du optager film eller stillbilleder, hjælper klassens førende vidvinkelobjektiv dig med at optage flere landskabsbilleder og indendørsscener, når du ikke har tilstrækkelig plads til at træde baglæns. Selv uden et bredt konverteringsobjektiv optager udvalgte videokameraer i så bredt format som 26,8 mm (16:9-billedformat) i filmtilstand.

Enestående billedkvalitet

XAVC S-formatet med høj bithastighed er til videofotografer, som er parate til at løfte deres arbejde til et højere niveau. XAVC S leverer en helt utrolig kvalitet og bygger på XAVC-formatet, som bruges af professionelle filmfolk og TV-selskaber og benytter intelligent datakomprimering til at eksportere brugervenlige filstørrelser.

Fremhæv Movie Maker

Som et alsidigt værktøj til at forenkle filmredigering har Highlight Movie Maker adskillige tidsbesparende funktioner. Føj fremhævningsmarkører til vigtige øjeblikke, mens du optager, og lad softwareprogrammet synkronisere dine overgange automatisk til det valgte lydspor.

Motion Shot-video

Motion Shot Video afspiller en sekvens af overlejrede billeder, der sporer den optagede action i intervaller på splitsekunder, så du kan analysere detaljerne. Under afspilningen kan du justere intervallerne eller sætte dem på pause for at fastholde og dele et stillbillede.

Indbygget USB-kabel

Det indbyggede USB-kabel, som er gemt i håndremmen, er meget praktisk til ekstra hurtig opladning og tilslutning til en PC, så der er ingen grund til at slæbe rundt på et klodset ekstra USB-kabel eller en AC-adapter. Til opladning uden en PC skal du bruge en kompakt AC-USB-adapter (ekstraudstyr).

Exmor R® CMOS-sensor

Denne store og banebrydende sensor forbedrer billedskarpheden, reducerer billedstøj i mørke omgivelser og giver mulighed for blød baggrundsdefokusering.

BIONZ X™-billedprocessor

Den avancerede BIONZ-X™-billedbehandlingsgenerator gør det nemmere at opnå en mere naturligt levende og virkelighedstro billedkvalitet samt hurtigere billedbehandlingsevne.

ZEISS-objektiv

Som en fælles forpligtelse til at levere fremragende ydeevne og design er Sony og Carl Zeiss gået sammen om at udvikle objektiver, der kombinerer den bedst mulige optik med elektronik og sensorteknologi i førsteklasses kvalitet til Sonys Handycam®-modeller.

9,2 MP stillbilledoptagelse

Nogle gange behøver du ikke - eller ønsker ikke - video. Sæt videokameraet i stillbilledtilstand, og tag fantastiske 9,2 megapixel stillbilleder i høj kvalitet lige så nemt, som du gør det med et stillbilledkamera.

Progressiv optagelse

Klare film, der indeholder dobbelt så mange billeddata som film optaget i interlace-tilstand, kan optages i Full HD med 60p/50p i progressiv optagelsestilstand. Billederne er lige så tydelige, som dem der optages med 60/50 billeder pr. sekund, og hvert billede optages som et helt billede. Så et stillbillede optaget fra en film, der er optaget i progressiv tilstand, ser ekstra skarpt ud.

Dobbelt videooptagelse

Optag to film på samme tid - den ene i maksimal kvalitet i XAVC S- eller AVCHD-format og den anden i mp4-format. På den måde har du en lille fil klar til øjeblikkelig deling samt en fil i professionel kvalitet til yderligere redigering.

Dobbelt optagelsestilstand

Dobbelt optagelsestilstand giver dig mulighed for at optage HD-video og stillbilleder i høj opløsning samtidigt, så du kan indfange det bedste billede på begge måder.

Ansigtsregistrering

Dette optimerer automatisk fokus, eksponering og farver for at opnå de bedste resultater. Vælg den person, der skal prioriteres, ved blot at berøre vedkommendes ansigt på LCD-skærmen, hvilket er nyttigt for at vælge en vigtig person under optagelse ved en begivenhed med mange mennesker. Selvom motivet forlader rammen, vil det blive husket og prioriteret, når vedkommende kommer ind i scenen igen.

Intelligent Auto

Denne funktion bestemmer automatisk den motivtype, der optages, og optimerer en kombination af flere indstillinger blandt tre grupper (Face, Scene, Camera shake (Ansigt, Scene, Kamerarystelser)). Det giver de bedste resultater for 90 motivtyper, selv om natten og i modlys. De valgte indstillinger vises som ikoner på LCD-skærmen til nem reference.

Smile Shutter

Da fantastiske smil er flygtige, sikrer denne funktion, at de aldrig går tabt. Optag automatisk øjebliksbilleder af smilende ansigter, selv mens du optager video.

Event Browse

For at lette søgning og afspilning afspiller dette Handycam® GUI-gruppevideoer og stillbilleder, der er optaget som særskilte begivenheder. Du kan vælge mellem forskellige skærmopsætninger i hændelsesoversigten eller indeksoversigten efter behov og opnå bedre organisering, søgning, visning og deling af dit personlige indhold.

Billedeffekt

Lad fantasien få frit løb. Picture Effect øger film- og fotonydelsen ved at lade dig tilføje op til syv kreative effekter (Partial Color (delvis farve), Retro Photo (retrofoto), Soft High-key (blød kontrast), High Contrast Mono (høj sort/hvid-kontrast), Toy Camera (legetøjskamera), Pop Color (popfarver), Posterization (farvereduktion)) uden problematisk redigering på computeren.

Manuelle indstillinger af iris og lukkerhastighed

Dette videokamera giver dig frihed til at vælge manuelle indstillinger til styring af iris og lukkerhastighed, når der optages under baggrundsbelyste og undereksponerede forhold, samt i andre situationer.

Mulighed for dobbelt hukommelseskort

Dette Handycam® har stikpladser til Memory Stick Micro™- og MicroSD/SDHC-kort, så du nemt kan optage på det, der er lettere tilgængeligt.

PlayMemories™ Home

Med PlayMemories™ Home-software, der er installeret på en computer, er det nemt at importere optagelser fra et Handycam®-videokamera og få vist, redigere, udskrive, dele via nettet, brænde filer ned på en disk, og endda oprette en multi-view-film med samtidig, delt skærmvisning af op til fire udvalgte klip.

Se detaljer

Batteridrift af X-typen

Brug et ekstralet, ekstrakompakt batteri af X-typen for at minimere den samlede størrelse og vægt af dette Handycam® i drift.

Specifikationer

Bevar de værdifulde minder friske, så alle kan nyde dem sammen med den solide integritet og alsidige lethed fra CX405 Handycam®. Optisk SteadyShot™ med Intelligent Active Mode forhindrer, at billederne bliver ødelagt pga. kamerarystelser og sløring. AVCHD- og XAVC S-formater sikrer naturtro og levende optagelser. Det hele er kompakt og altid klar til at tage med på farten.
  • Optisk SteadyShot™ med intelligent, aktiv tilstand

  • XAVC S- (HD 50 Mbps) og AVCHD-optagelse

  • Exmor R® CMOS-sensor

  • 26,8 mm ZEISS-vidvinkelobjektiv med 30x optisk zoom

  • Zoom 60x med skarp billedkvalitet

Sensortype
1/5,8-type (3,1 mm) bagbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Effektive pixel (video)
ca. 2,29 megapixel (16:9)
Objektivtype
ZEISS Vario-Tessar
Optisk zoom
30x
Zoom med skarp billedkvalitet
60x
Skærmtype
6,7 cm (2,7 type) Clear Photo LCD-skærm (230.400 punkter), bredformat (16:9)

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-BX1), Ekstern strømforsyning, Kabel til USB-forbindelse, HDMI-kabel (mikro), Betjeningsvejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger