Gå til indhold

FDR-AXP33

4K-ydeevne i din hule hånd

Lige fra den første kravlen hen over gulvet til de selvsikre skridt hen over scenen er livet fyldt med stærke øjeblikke. Indfang dem i ultradetaljeret 4K-kvalitet med det kompakte FDR-AXP33. 

VIDEOKAMERAER

AXP33 4K-Handycam® med indbygget projektor

FDR-AXP33

Billede af AXP33 4K-Handycam® med indbygget projektor

Vejl. Udsalgspris

kr 10.200,00

(VAT)

Ny software er nu tilgængelig.

Opdater dit kamera, og få endnu nemmere optagelser.

Professionel ydeevne i din hånd.

Genoplev minder i 4K-opløsning med ca. fire gange flere detaljer end Full HD. Det uovertrufne FDR-AXP33 tilbyder afbalanceret optisk SteadyShot™ og et ZEISS-objektiv til ypperste billedkvalitet. 

Ekstra kompakt med manuelle betjeningsfunktioner

FDR-AXP33 er over 30 % mere kompakt og bærbar end forgængeren, FDR-AX100. Alligevel er dens omfattende, manuelle betjeningselementer enkle og intuitive, så de kan tilpasses de ønskede indstillinger til optageforholdene.

Betragt dit bedste resultat uden slør

Ved at kontrollere den optiske proces fra objektiv til sensor som én flydende enhed sikrer vores avancerede afbalancerede optiske SteadyShot en utroligt stabil optagelse.

Logo for afbalanceret optisk SteadyShot

Afbalanceret optisk SteadyShot

Opnå uovertruffent stabile optagelser lige fra vidvinkel til tele. Vores nyeste billedstabilisering er 13x mere effektiv i forhold til en optisk SteadyShot-model i standardtilstand. 

Enestående billeder 

For at løfte videokameraets billeder til professionel kvalitet fører Sony an i revolutionen inden for billedopløsning med førende teknologier, der er optimeret til at udnytte de nyeste optagelsesformater fuldt ud.

Blæs dem bagover med fyldig 4K

For at løfte videokameraets billeder til professionel kvalitet fører Sony an i revolutionen inden for billedopløsning med førende teknologier, der er optimeret til at udnytte de nyeste optagelsesformater fuldt ud.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Optag i længere tid, og få bedre optagelser

Ikke alle billeder er skabt ens. Via smart digital komprimering giver XAVC S-formatet mulighed for 4K-optagelse med øget bithastighed på op til 100 Mbps.

Exmor R™ CMOS-sensorikon

Stor Exmor R™ CMOS-sensor

Sensoren optager rigeligt lys til at indfange den ægte stemning i optagelsessituationer indendørs og i svagt lys.

BIONZ X™-ikon

BIONZ X™-billedprocessor

BIONZ X giver mere livagtige billeder og gør det muligt at tilføje nye funktioner, der drager fordel af den hurtigere behandling.

ZEISS Vario-Sonnar T*-objektivikon

29,8 mm ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv

Finjusteret til 4K, ideelt til at indfange storslåede landskaber og leverer også 10x optisk zoom.

Sjov under og efter optagelsen

FDR-AXP33 er designet til nem optagelse samt hurtig redigering og sikrer, at dine minder bevares nøjagtigt, som du husker dem. 

Biograf på et øjeblik - hvor som helst

Gode historier kan ikke vente. Med en meget lysstærk projektor med 50 lumen kan enhver overflade være din skærm. En indgang gør det også nemt at projicere fra eksterne enheder. 

 • Så hurtig!
 • Så alsidig!

Mere kreative film på en nemmere måde

Betjening af flere kameraer giver dig mulighed for at optage en scene fra flere vinkler på samme tid ligesom i et TV-program. Senere kan du redigere scenerne i PlayMemories Home med avancerede funktioner som f.eks. billede-i-billede.

 • Styring af flere kameraer
 • PlayMemories™ Home
Fremhæv Movie Maker

Highlight Movie Maker

Denne funktion muliggør utrolig smart og hurtig redigering. Du kan hurtigt sammensætte og dele sekvenser og synkronisere dine overgange til rytmen fra dit soundtrack.

Live-streaming via Ustream®

Livestreaming via Ustream®

Del særlige øjeblikke via onlinestreaming-platformen Ustream med livestreaming-funktionen på FDR-AXP33. Den er perfekt til at sende filmbilleder i realtid under en liveoptagelse. 

One touch-fjernbetjening

One touch-fjernbetjening

FDR-AXP33 kan fjernbetjenes med Wi-Fi- og NFC-funktionerne, og indholdet kan overføres mellem videokameraet og en smartphone eller tablet via PlayMemories Mobile-app'en til mobile enheder. 

Stort udvalg af tilbehør opfylder ethvert behov

Professionelle funktioner åbner op for nye muligheder.

Få endnu større fornøjelse ved at tage billeder, og giv din fotografering et professionelt præg med tilbehør, der er specielt designet til denne model.

Specifikationer og funktioner
Gør minderne mere levende med 4K-videokameraet. Optagelse i 4K Ultra HD giver fire gange så mange detaljer som Full HD. Minimerer rystede håndteringseffekter med afbalanceret optisk SteadyShot. Opnå betagende resultater fra alle synsvinkler med et 29,8 mm ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv. Giver intuitiv kontrol over vigtige optagelsesparametre med en manuel betjeningsring. Det hele er indeholdt i et kompakt kabinet.
 • 4K Ultra HD-optagelse (3840 x 2160)

 • Afbalanceret optisk SteadyShot™

 • Fonticon_Zeiss_logo

  29,8 mm ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv 

 • 10x optisk zoom med 15x Clear Image Zoom (4K) 

 • Fleksible, manuelle indstillinger

Objektivtype
ZEISS Vario Sonnar T*
Sensortype
1/2,3-type (7,76 mm) bagbelyst "Exmor R® " CMOS-sensor
Skærmtype
7,5 cm (3,0 type) Xtra Fine LCD™-skærm (921.600 punkter) bredformat (16:9)
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI (mikro) port, Multi/mikro-USB-stik, Stereominijack, Tilbehørssko
Lysoutput
Op til 50 lumen

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-FV70), Ekstern strømforsyning, Netledning, Betjeningsvejledning, HDMI-kabel (mikro), Kabel til USB-forbindelse

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet