Vejl. Udsalgspris

kr 150,00

(VAT)
18

4.2 baseret på 18 brugeranmeldelser

8
8
1
0
1
Design

God

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

18 brugeranmeldelser

0

Nice carry case

LCS-BBJ 13-07-2015 af Southessexmale (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Camcorder fits well and can carry it or use belt strap

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

ottima capacitå

LCS-BBJ 05-07-2015 af luca85 (Italien) Godkendt køber Godkendt

buone capacitå, funzionale, semplice e intuitiva..

Billedkvalitet

God

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

god lille taske

LCS-BBJ 17-06-2015 af calus (Danmark) Godkendt køber Godkendt

en god lille taske til et handycam, især når man har et kamera mere at bære på så er denne taske bare genial i størrelsen.

Funktioner

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Pratica

LCS-BBJ 28-05-2015 af Alna (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho acquistato questa custodia per trasportare la mia handycam Sony hdr-cx240e e sono molto soddisfatto del prodotto, comoda e pratica da usare, protegge e non ingombra. Consigliatissima. Ottimo rapporto qualità-prezzo.

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Great fit

LCS-BBJ 09-05-2015 af Holiday snapper (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Good quality product. Handycam fits well, would have preferred the blue one, but could not find stock anywhere, not even the Sony web site. Why offer a product which does not appear to be manufactured?

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

bon produit

LCS-BBJ 13-04-2015 af Dav 92400 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Acheté pour un camescope Sony hdr cx405. Prix tres attractif et bonne fonctionnalite. En plus du camescope on peut meme loger au fond le cable secteur. Manque seulement un logement pour carte memoire

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

poor quality control

LCS-BBJ 15-03-2015 af Zareena (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

The case came damages with a missing link and therefore the handle doesn't work. Given the amount I paid and that I've just had a new born i don't have the time to send it back but can provide a photo if needed. I buy Sony products as much as I can for the quality, just bought 2 small tvs and a 4k one. I was surprised that the case wasn't checked before sending.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Dårlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Perfect for my Handycam

LCS-BBJ 11-01-2015 af charlieboy (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

My wife bought me a handy cam for Christmas, so she bought me the correct case to make the final present complete

Billedkvalitet

Fremragende

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

pratique !

LCS-BBJ 27-12-2014 af thmess (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Acheté pour y placer un handycam, cet objet est pratique léger et design

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Bonnes dimensions mais manque de poches

LCS-BBJ 15-12-2014 af Rhum1 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheté cette sacoche récemment avec mon Handycam HDR-PJ530 et elle correspond tout à fait à ce que je m'attendais : taille parfaitement adaptée au caméscope, compacte pour être facilement rangée dans un autre sac. Seul bémol : elle ne dispose d'aucune poche à accessoires pour batterie ou carte micro-SD de rechange.

Billedkvalitet

God

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Handig klein tasje, waar de camera ruim in past

LCS-BBJ 24-10-2014 af Kees46 (Holland) Godkendt køber Godkendt

In deze tas is de camera redelijk bescherd tegen regen. Wel heb ik er een langere riem aangezet om hem om de hals te dragen. Misschien kan deze extra bijgeleverd worden.

Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

bien conçu mais manque de rangements pour accessoi

LCS-BBJ 15-10-2014 af Afour (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Article simpliste manque de poches pour ranger batteries supplémentaires, téléobjectif, grand angle etc

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Very light case camera.

LCS-BBJ 28-09-2014 af Jochar (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

It does fit my camera CX220E ans is easy to carry.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Good quality, nice size

LCS-BBJ 03-09-2014 af jules53 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Really nice and simple, the only thing missing is a little pocket for additional memory cards

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Perfekt

LCS-BBJ 01-09-2014 af Vinther (Danmark) Godkendt køber Godkendt

Er som forventet, enkel og funktionel, kan anbefales!

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fonctionnel

LCS-BBJ 28-08-2014 af Lysie (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

j'ai acheté cet article pour sa simplicité et son coté fonctionnel, très pratique et peu encombrant

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

great fit and ease of use

LCS-BBJ 02-06-2014 af Animal1964 (Storbritannien)

Great fit for the handycam,excellent product great value for the price

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Tolles Zubehör

LCS-BBJ 02-06-2014 af Fragner (Tyskland)

Eine super Tasche für meinen Camcorder. Ist darin sehr sicher aufgehoben.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2