Vejl. Udsalgspris

kr 750,00

(VAT)
INZONE H3 set fra en vinkel med mikrofon trukket ud til venstre
INZONE H3 set forfra med mikrofon trukket ud til venstre
INZONE H3 set fra siden med mikrofon trukket ud til venstre
INZONE H3 set fra en vinkel med mikrofon trukket ud til venstre
Officiel gamingheadsetpartner for VALORANT Champions Tour    
Hør bedre, vind mere

INZONE H3-headsettet er smart, komfortabelt og når det fulde potentiale med fremragende lydkvalitet. Med 360 Spatial Sound til gaming kan du høre mere præcist og opdage mål eller modstandere hurtigere end nogensinde før. 

• Fremragende lydkvalitet

• Fleksibel mikrofon med mute-funktion

• Tilpasset 360 Spatial Sound til gaming

• INZONE Hub-tilpassede indstillinger

• Behagelig gaming i timevis

Vær den første til at reagere med præcis målregistrering

Hør dem, før de ser dig. Med 360 Spatial Sound til gaming og vores gennemtestede hardwareteknologi kan du præcist registrere, hvor dine modstandere er. Selv spillere i skyggerne eller bag mure og forhindringer, kan ikke holde sig skjult.

Billede af en person med Sony INZONE-hovedtelefoner på, der er omgivet af lydbølger og med en lilla baggrund.
Billede fra siden af en person med en mobiltelefon over øret. Skærmen på telefonen viser øret med et blå lys omkring
360 Spatial Sound til gaming

Vores 360 Spatial Sound til gaming, der aktiveres af PC-softwaren INZONE Hub, har en nyudviklet virtualizer til gaming, der gengiver rumlig lyd ud fra multikanalslydsignaler, som spilskaberne havde tænkt det. 

360 Spatial Sound Personalizer

Med smartphone-appen 360 Spatial Sound Personalizer får du rumlig lyd optimeret til din øreform for et virkelig personligt gameplay.

Oplev 360 Spatial Sound til gaming

Vil du prøve vores Spatial Sound på dine yndlingsenheder? Tag dine hovedtelefoner på, og fordyb dig. Mærk din modstanders placering, bevægelser med mere.

Avanceret teknologi optimerer akustikken

Vi har designet vores INZONE H3-headset til at vække dit spilsoundtrack til live. En symmetrisk akustisk struktur, der er fleksibel nok til at passe til en række individuelle hovedformer og størrelser, forbedrer lydkvaliteten og den rumlige akustiske præcision.

Kraftige basfrekvenser 

Kanaler på ørekoppen styrer og optimerer lavfrekvent lydgengivelse af kraftfuld baslyd, der får dybe lyde som eksplosioner og motorer til at virke utroligt ægte. Hør dramaet og intensiteten i din gamingverden overalt omkring dig.

Billede af Sony USB DAC-kablet på en hvid baggrund
Et renere signal til bedre gaming

Oplev et nyt niveau af medrivende gameplay med den medfølgende USB DAC, der er specialdesignet til INZONE H3-headsettet. USB DAC er udstyret med en kvalitetsforstærker til lave signal-støj-forhold , der giver krystalklar lydkvalitet. Du kan opnå præcis lydplacering og -distance og flytte din gamingoplevelse op på næste niveau i forskellige spilgenrer, og især FPS.

Behagelig gaming i timevis

Vi har skabt INZONE H3 til at være ultrakomfortabel, så du kan blive ved med at spille gennem længere sessioner. Headsettet er designet til at være sikkert og stabilt under brug og med minimalt sidetryk, så det kan klare action i timevis.

Slutter sig perfekt om dit hoved

Den brede, bløde pude på hovedbøjlen fordeler vægten ensartet på dit hoved for langvarig komfort.

Sidder tæt omkring dine ører

Glatte nylonørepuder er formet til at minimere trykket på dine ører ved at optimere kontakten med siden af dit hoved. Det ekstremt komfortable ørepudemateriale er designet til stabilitet og lydisolering.

Gør dit gameplay personligt

Vores INZONE Hub PC-software giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din INZONE H3-oplevelse ved at tilpasse en bred vifte af funktioner, herunder forskellige lyd- og hardwareindstillinger. Finjuster lydfrekvenserne til dit spil for mere klarhed og fordybelse ved hjælp af EQ-funktionen.

Led dit team til sejr med klar kommunikation

Koordiner missioner klart og beslutsomt. Med en fleksibel boommikrofon med mute-funktion kan du kommunikere ubesværet under spillet med dine medlemmer på holdet.

Boommikrofon, stemmefokuseret

Boommikrofonen af høj kvalitet er formet, så den kan placeres tættere på din mund og sikrer, at du altid bliver hørt tydeligt. Fordi mikrofonen er envejs, registreres din stemme rent, selv under de mest hektiske øjeblikke i et spil.

Nærbillede af INZONE H3, der viser ørepuder og bommikrofon trukket ud til venstre
Logo for Discord Certified
Discord Certified

Dit headset fungerer godt på stemme-, video- og tekstkommunikationstjenesten Discord for problemfri voice chat med venner, mens du spiller online.

Enkelt ovalt design til nem betjening

Vores INZONE H3 har ergonomisk designede kontrolknapper og drejeknapper, så du nemt kan ændre funktioner og justere indstillinger, når du gamer. Volumenknappen har et fremspringende design for nem betjening, og kabelsamlingerne er meget holdbare til problemfri gaming.

Kontrolfunktioner i venstre side

På venstre ørepude sidder de vigtigste betjenings- og kontrolfunktioner, inklusive lydstyrkeknappen og boommikrofonen. Alt sammen let tilgængeligt, mens du gamer.

Venstre ørepude viser placeringen af lydstyrkeknappen og boommikrofonen
Se nærmere på INZONE H3-headsettet
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Pakkematerialet for INZONE H3 indeholder ingen plastik og anvender kun genanvendte materialer og ikke-vævet cellulose for at afspejle Sonys engagement i at reducere vores produkter og praksissers miljømæssige aftryk.

Tre tallerkener med et udvalg af bæredygtige materialer
Gruppebillede, der viser headset og USB AUDIO BOX
Hvad er der i kassen?

Når du åbner emballagen til dit H3-headset finder du en USB AUDIO BOX.

Skærp dine sanser med INZONE-gamingskærme

Vores INZONE-skærme løfter din spiloplevelse og hjælper dig med at yde dit allerbedste.Specifikationer og funktioner

Gør dig klar til missioner med INZONE H3-gamingheadset med ledning fra Sony. Headsettet med 360 Spatial Sound til gaming er perfekt til gamere.
  • 360 Spatial Sound til gaming for præcis registrering af dine rivaler

  • Blød polstret hovedbøjle og ørepuder i glat nylon for komfort

  • Boommikrofon for problemfri kommunikation med dit hold

  • Nem betjening med flere kontrolknapper

  • Tilpas indstillingerne med INZONE Hub PC-software

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger