Gå til indhold
Kameraer

Fuldformatkameraer

Få det optimale ud af hvert tryk på udløserknappen med vores fuldformatkameraer. Få mere at vide om produktudvalget nedenfor, og find den model, der er bedst til at indfange dine minder med perfekt fokus.

Opdag mere i hvert eneste billede

Med vores fuldformatkameraer får dine billeder en helt ny dimension. Alle DSLR-lignende fuldformatkameraer har en billedsensor på samme størrelse som et 35 mm filmbillede. Indfang mere af verden i høj opløsning med forbedrede farver og detaljer.

Design af det DSLR-lignende fuldformatkamera fra Sony
Fotografi taget med det bedste DSLR-lignende fuldformatkamera fra Sony

Bring det bedste frem i dine fotos

Se forskellen med vores fuldformatkameraer. Billedsensoren er større end gennemsnittet og er ideel til landskabsfotos i høj opløsning. Den giver hvert billede en naturlig varme. Du kan også bruge den reducerede dybdeskarphed til portrætter.

Fremhæv hver eneste pixel

Pust nyt liv i dine fotos med vores kompakte fuldformatkameraer. Den hurtige BIONZ-X-billedgenerator gengiver detaljer nøjagtigt, reducerer støj og forbedrer farvetoneovergange. Exmor® CMOS-sensorer opnår også et større dynamisk område med mere lys.

Processorer i det kompakte fuldformatkamera fra Sony
Objektiver til de bedste DSLR-lignende fuldformatkameraer fra Sony

Frihed og fleksibilitet

Med vores bedste DSLR-lignende fuldformatkameraer kan du vælge det perfekte objektiv til alle lejligheder. Vælg mellem fuldformatkameraer med udskiftelige A-mount- og E-mount-objektiver, og opnå den optimale fleksibilitet, når du tager billeder.

Giv filmene en fuldformatbehandling

Vores bedste DSLR-lignende fuldformatkameraer tager ikke bare flotte fotos - de optager også fantastiske film. Funktioner som f.eks. XAVC S Full HD-optagelse giver mulighed for professionel filmoptagelse uden brug af klodset videokameraudstyr.

Billeder taget med kompakt fuldformatkamera fra Sony
Fuldformatkameraer med NFC- og Wi-Fi-tilslutning

Få forbindelse med dit kamera

Del fotos og film med verden med vores bedste DSLR-lignende fuldformatkameraer. Spændende funktioner på udvalgte modeller - f.eks. indbygget Wi-Fi- og NFC - gør det nemt at opslå billeder og videoer online eller overføre indhold til din smartphone.