Vejl. Udsalgspris

kr 2.530,00

(VAT)
XS-AW8 Hovedbillede
XS-AW8 Kun Enhed
XS-AW8 Kun Fjernbetjening

Funktioner

Ultra-slankt

Ultra-slank, lav subwoofer

Ikke plads til et stort subwooferkabinet? Med en dybde på kun 7,8 cm (3 1/8") passer XS-AW8-subwooferen, hvor det kniber med pladsen i dit køretøj, og giver kraftfuld baslyd i hele bilen.

Optimal Designet Driver

Optimalt designet driverenhed og kabinet i støbt aluminium med lav resonans

For at gengive kraftfuld baslyd fra den kompakte størrelse er det slanke kabinet parret med en unik, afstivet subwoofermembran. Den indbyggede forstærker integrerer også en robust køleplade for at beskytte driverenheden og forstærkeren uden at introducere uønskede vibrationer og harmonisk forvrængning.

Medfølger Kablet Fjernbetjening

Kablet fjernbetjening medfølger

En medfølgende kablet fjernbetjening gør det muligt for dig at regulere lydstyrken i subwooferen fra førersædet.

160 W top (75W RMS)

Udgangseffekt på160 W top (75 W RMS)

Fyld din bil med 160 W (75 W RMS) ren, dynamisk baslyd med vores originale Power IC. Forstærkeren i A/B-klassen er designet til at levere kraftfuld og naturlig, forvrængningsfri lyd selv ved høje udgangsniveauer.

High Level Input

Højniveauindgang/lydlinjeindgang

Hvad så, hvis du bruger en fabriksradio, der ikke har forforstærkerudgange? Så skal du bare slutte højttalerudgangene på din receiver til højniveauudgangene. Når forforstærkerlydsignaler er tilgængelige fra receiveren, skal du slutte dem til CH1(R)- og CH2(L)-terminalerne. Kompatibilitet med op til 5 V forforstærkere betyder, at du kan udnytte lydindgange med højere spænding for at opnå et tydeligt radiosignal og mindre ekstern støj.

Enkeltsidede Styringer

Enkeltsidede knapper og terminaler

Tilslutninger og forstærkerknapper sidder på samme side for nem installation og indstilling. Forstærkeren har et lavpasfilter for enkel tilslutning til kilder med fuldt frekvensområde, herunder højttalerindgange. En kontakt giver dig desuden mulighed for at tilpasse subwooferfaseudgangen for at undgå eventuel reduceret basgengivelse på grund af faseannullering fra andre højttalere i dit system.

Specifikationer

Forstærk in-car-lyden med den kompakte XS-AW8-subwoofer. Det slanke design giver mulighed for installation, hvor der er begrænset plads, og fylder din bil med ren, dynamisk bas på 160 W top (75 W RMS). En medfølgende kablet fjernbetjening giver nem lydstyrkeregulering fra førersædet.
  • 20 cm (8") lav højudslagssubwoofer

  • 7,8 cm (3 1/8") forseglet aluminiumkabinet med dyb, lav resonans

  • Indbygget kraftfuld (160 W top /75 W RMS) forstærker med lavpasfilter

  • Linjeniveau- og højniveau-udgange (højttaler)

  • Kablet fjernbetjening medfølger til lydstyrkeregulering

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger