ALLE TV

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED-bagbelysning | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

ZG9 Series
Billede af ZG9 | MASTER Series | Full Array LED-bagbelysning | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

215 cm (85'')

KD-85ZG9

Vejl. Udsalgspris

kr 135.000,00

(VAT)

248 cm (98")

KD-98ZG9

Vejl. Udsalgspris

kr 650.000,00

(VAT)
DENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

2modeller

Vigtige funktioner
Full Array LED

FLERE LED-LYS, STØRRE LYSSTYRKE, STØRRE KONTRAST

(1) Konventionel EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simulerede billeder.

Full Array LED TV lyses op af flere LED-lys placeret lige bag skærmen, hvis man sammenligner med konventionelle Edge LED TV. Dette kombineret med Sonys præcise lokale dæmpningsteknologi betyder at TV'et uafhængigt kan dæmpe eller lysne individuelle LED-zoner for mere præcis kontrast og biografoplevelse.

Dette er Sony 8K, en virkelig autentisk oplevelse

Træd ind i Sony 8K-universet, der udelukkende drives af vores roste X1™ Ultimate-processor. Nyd medrivende underholdning på stor skærm med fire gange så stor opløsning som 4K og høj lysstyrke specielt udviklet til 8K. Billederne har godt med dybde, tekstur og detaljer og fylder dit synsfelt med uovertruffen realisme.

8K HDR-logo
X1 Ultimate-logo
Genfind skjulte detaljer i 8K

Med 8K X-Reality™ PRO opskaleres billederne, så de nærmer sig den ægte 8K-kvalitet, ved hjælp af vores eksklusive 8K-database. Billeder bliver skarpere og mere raffinerede i realtid og afslører detaljer i arkitekturen af den bygning, der tidligere var svær at se.

Se mere af scenen med intens kontrast

Frigør detaljer i skygge og højlys. Med op til tyve gange højere kontrast end konventionelle LED-TV'er gør dette 8K HDR TV med 8K X-tended Dynamic Range™ PRO mørke scener mørkere og lyse scener lysere. Se, hvordan former og teksturer viser sig i skyggerne under broen og i det klare lys fra tårnet.

8K X-tended Dynamic Range PRO-logo
Backlight Master Drive-logo
Billeder og lyd i perfekt harmoni

Vær til stede i øjeblikket med naturtro billeder og lyd, der passer til. Smukt detaljerede billeder kombineres med vores Sound-from-Picture Reality™ for at give en imponerende audiovisuel effekt. 

Sound-from-Picture Reality™

Vores Acoustic Multi-Audio™-system omfatter fire fronthøjttalere for en autentisk lyd. Med handling og lyd præcist justeret ind efter hinanden bliver din visningsoplevelse endnu mere medrivende.

Centerhøjttalertilstand
Betagende lyd som midtpunkt

Brug dit BRAVIA som en centerhøjttaler, og hør dialog, vokaler og instrumenter med enestående klarhed. Du skal bare tilslutte dit hjemmebiografsystem for at få en fantastisk biografoplevelse.

Stor skærm, dynamisk oplevelse

Dette 8K HDR TV fra Sony er designet til spektakulær visning på en stor skærm. Med kraftfulde billeder befinder du dig i centrum af handlingen.

Autentisk biografoplevelse
Lad dig opsluge af biograflignende spænding

Nyd biograflignende oplevelser derhjemme. Dolby Vision™ gør scenerne levende og giver en autentisk billedoplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

Designet til at give en perfekt og medrivende visningsoplevelse

Hver detalje i dette design giver maksimal billed- og lydkvalitet og harmoni som aldrig før.

Træk
Kabler er skjult, så du kan holde orden

Hold kablerne nydeligt skjult i stativet og holdt på plads med den medfølgende kabelholder.

Kabelstyring
Android TV
Du skal blot tale for at udforske verdener på en sjov måde

Find al den underholdning, du drømmer om, lige så hurtigt, som du kan nå at sige det højt. Via avanceret stemmestyring lader dette Android TV™ fra Sony dig nyde film og serier fra apps eller udsendelser øjeblikkeligt.

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit fjernsyn lige fra din iPhone, iPad eller Mac. Se film og shows fra Apple TV-app, dine yndlingsapps eller endda Safari. Del dine fotos med alle i rummet.

Nem styring med smart fjernbetjening

Tilslut set-top-bokse og andre enheder via HDMI til dit TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knap-layout gør den utrolig nem at bruge.

Smart fjernbetjening
Hjælpefunktioner
Hjælpeteknologi på Android TV

Vores TV har hjælpeteknologi til syns-, høre- og bevægelseshæmmede.

Specifikationer og funktioner

Bring din underholdning tættere på det virkelige liv på dette MASTER Series 8K HDR-fjernsyn med Picture Processor X1™ Ultimate og Acoustic Multi-Audio™.
  • Fås i 215 cm (85''), 248 cm (98")

  • 8K High Dynamic Range

  • Picture Processor X1™ Ultimate

  • Backlight Master Drive™

  • Acoustic Multi-Audio™

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger