4K HDR-TV - BRAVIA XD93/XD94

MERE LYS. MERE SKØNHED

Utrolig lysstyrke og kontrast, der får farverne til at blive levende i fantastiske 4K-detaljer.

TV

XD94 / XD93 | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

XD9405 / XD9305 Series

Billede af XD94 / XD93 4K HDR med Android TV

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 18.000,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Skjul 3 modeller og priser

139 cm (55")

KD-55XD9305

Vejl. Udsalgspris

kr 18.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65XD9305

Vejl. Udsalgspris

kr 25.000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75XD9405

Vejl. Udsalgspris

kr 50.000,00

(VAT)
BENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

3modeller

Vigtige funktioner

Red Dot Awards 2016

Prisbelønnet design: Red Dot Award 2016

XD94/XD93-serien blev bedømt af et panel af 41 uafhængige designere, designprofessorer og specialjournalister og modtog en udmærkelse for fremragende produktdesign ved 2016 Red Dot Awards.

Vores smukkeste 4K HDR-TV

Se videoen, og se, hvordan dette smukt designede TV med et innovativt Slim Backlight Drive™ giver dig en fantastisk billedkvalitet med utroligt slank formgivning.

Åbn vinduet til virkeligheden

XD93 skaber en ny type medrivende visningsoplevelse, så du føler det, som om du er der selv. Opdag inspirationen bag den næste generation af TV fra Sony.

Få detaljerne frem med 4K HDR

4K High Dynamic Range

For at opnå den ultimative billedkvalitet parrer dette TV det geniale ved 4K-klarheden med lysstyrken, farverne og detaljerne ved High Dynamic Range (HDR). Tidligere skjulte områder med sort skygge og sollys er nu fulde af klarhed og detaljer. 

4K PPROCESSOR X1™

Føjer 4K-magi til hver eneste scene

Vores billedbehandlingsgenerator gennemfører flere tusinde justeringer hvert sekund for dynamisk at forbedre opløsningen, farverne og lysstyrken og bringe hver eneste scene 4K's livagtighed og mere til.  

4K-klarhed

4K-klarhed

Billederne gøres skarpere og finjusteres i realtid ved hjælp af avanceret støjreduktion, forbedrede detaljer og opskaleringsteknologi, så du opnår en bemærkelsesværdig klarhed.

4K-farve

4K-farve

Farverne er fyldige og levende, som naturens egne farver takket være TRILUMINOS™-skærmen og avanceret farvebehandlingsteknologi.

4K-kontrast

4K-kontrast

Oplev mere liv, mere struktur og mere energi i hver eneste scene med lysere højdepunkter, dybere sorte farver og en mere naturlig nuanceovergang.

Et designmesterværk

Med kompromisløse billeder og et superslankt design pryder det dagligstuen og kræver at blive beundret. Smart kabelføring holder ledningerne ude af syne, og du kan montere det tæt på væggen som en billedramme.

 • Pænt og ryddeligt
 • Perfekt til vægmontering
 • Slank og stilfuld
 • Passer til din livsstil

En verden af muligheder

Find al den underholdning, du kan drømme om, hurtigere end nogensinde før. Fra film og TV-serier til flere tusinde apps – Sony Android TV leverer det hele på et øjeblik.

Vores 2016 Android 4K-TV anbefales af Netflix

Netflix har skabt en nem metode til at finde frem til TV med bedre ydeevne, nem app-adgang og nye funktioner, som skaber et bedre Smart TV. TV, som anbefales af Netflix, hjælper dig med at nyde populære serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

TV, som anbefales af Netflix
Instruktionsvideoer

TV-instruktionsvideoer

Har du spørgsmål til, hvordan du opsætter og bruger dit TV? Eller hvordan du slutter det til andet udstyr? Vores videoguider viser dig det trin for trin.

Specifikationer og funktioner
Takket være vores geniale Slim Backlight Drive™ fremstår dette 4K HDR-fjernsyn med en fantastisk billedkvalitet i et supertyndt design.
 • Fås i 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K HDR

 • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

  4K-processor X1

 • 4K X-Reality™ PRO

 • Android TV

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

 • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

 • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

 • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser og priser

Brugerne siger