X95K-serien

Intens realisme, utrolig lysstyrke og kontrast
TV

X95K | BRAVIA XR | Mini-LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

X95K Series
BRAVIA X95K billede set forfra med billede af røde og orange krystaller på skærmen

Kommer snart

Giv mig besked

164 cm (65")

XR-65X95K

Pris ikke tilgængelig

189 cm (75”)

XR-75X95K

Pris ikke tilgængelig

215 cm (85'')

XR-85X95K

Pris ikke tilgængelig

Tilmeld dig nu for at modtage vores seneste opdateringer og tidsbegrænsede tilbud. Klik på linket nedenfor, så du ikke går glip af noget.

Prisvinder
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree, pris til BRAVIA CAM
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Innovation Awards, pris til BRAVIA CORE
Næste generation af billede og lyd med Cognitive Intelligence

Tag både vision og lyd til det næste niveau med Cognitive Processor XR™. Vores revolutionerende processor i Sony BRAVIA XR™ TV reproducerer indhold på den måde, mennesker ser og hører på, så du får en utroligt virkelighedstro oplevelse. Det forstår, hvordan det menneskelige øje fokuserer, krydsanalyserer billeder på tværs for at give virkelighedstro dybde, ekstraordinær kontrast og smukke, levende farver.

Fantastisk lysstyrke og kontrast i præcist kontrollerede scener

Det unikke XR Backlight Master Drive, der understøttes af Cognitive Processor XR™, styrer præcist vores nyeste generation af mini-LED-baggrundsbelysning i dette X95K 4K BRAVIA XR TV, så du får en lysstyrke, du kan mærke. Du kan opleve et hidtil uset dynamisk frekvensområde med utroligt blændende lys og dybe sorte nuancer samt smukke, naturlige mellemtoner med næsten ingen overstråling eller lysrande omkring belyste områder.


Musiker til en koncert – spiller kontrabas med lydbølger
Lyd fra skærmen, billede og lyd i harmoni

Nyd lyd, der præcist matcher det, der vises på skærmen, med Acoustic Multi-Audio™-teknologi. Lyddirigerende diskanthøjttalere sikrer harmoni mellem billede og lyd og en fordybende visningsoplevelse.

Brug blot stemmesøgning til at fortælle, hvad du vil se

Find hurtigt frem til nye favoritter med stemmesøgning. Hop til en serie eller film blot ved at sige det, eller prøv at søge med en stemmesøgning som "find actionfilm". Du skal blot sige "OK Google" for at komme i gang.

Nærbillede af kvinde, der styrer sit TV håndfrit
Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR™
Perfekt til PlayStation®5
Logo for Road to Zero
Forny, genbrug og reducer – til gavn for miljøet

Vores BRAVIA XR TV er designet til medrivende oplevelser og miljøhensyn. Vi forpligter os til at bruge mindre ny plast i TV og emballage. X95K bruger SORPLAS™ udviklet af Sony med en genanvendelsesrate på 85 % for komponenter. Vores unikke baggrundsbelysningsteknologier, BRAVIA CAM og sensorer leverer ikke kun høj billedkvalitet, men reducerer også strømforbruget[.FN_01]

Se pressemeddelelse fra 2022 om 2022 BRAVIA XR™ TV
XR Picture
Billede af XR Backlight Master Drive-fokuseringslys til kontrol af mini-LED'er – skærm med hav og klipper vinklet ovenfor
Se utrolig dybde med intens kontrast og lysstyrke

Vores XR Backlight Master Drive anvender en unik algoritme til lokal dæmpning for kontrol af tusindvis af mini-LED'er præcist og uafhængigt. Den fokuserer lyset for maksimal lysstyrke uden overstråling eller lysrande rundt om højlys. Scenerne er fulde af blændende lys, dybe sorte nuancer og naturlige mellemtoner.

Et bredt farvespektrum til virkelighedstro farver og nuancer

XR Triluminos Pro, der understøttes af Cognitive Processor XR™, giver X95K mulighed for mere end en milliard farver og gengive hver enkelt med fine virkelighedstro forskelle. Sammen med vores panel med bred farveskala og menneskecentreret processor kan den registrere farver fra mætning, nuancer og lysstyrke for naturlige nuancer i alle detaljer.

Nærbillede af frugt som solbær, citron og ferskner
Nærbillede af fjer på en fugl, der viser effekten af opskalering med XR 4K
Genskaber mistet tekstur, alt dit indhold opskaleret til 4K

Med XR 4K-opskalering får du underholdning tæt på 4K-kvalitet, uanset indhold eller kilde. Vores Cognitive Processor XR har adgang til en enorm mængde data og genskaber intelligent manglende teksturer og detaljer for virkelighedstro billeder.

Intelligent behandling af sløringsfri scener i hurtig bevægelse

At se sport og film i hurtig bevægelse er nu blevet endnu bedre. Den kognitive processor XR™ og XR Motion Clarity™ analyserer bevægelser på tværs af flere rammer, for at action forbliver strømlinet, tydeligt og klart.

Billede af surfer med sløringsfri detaljer i bølgen
Smukke billeder på hele skærmen

X-Wide Angle™ giver smukke billeder fra alle vinkler, så du får en lige så tilfredsstillende oplevelse fra siden som midt for. Og med X-Anti Reflection bliver billederne mere tydelige med færre reflekser.

Oplev billedteknologier
XR Sound
Billede af lydbølger fra TV med Acoustic Multi-Audio
Kraftfuld lyd fra skærmen matcher billederne præcist

Vores Acoustic Multi-Audio™-teknologi omfatter lydpositionerede diskantenheder for at sikre, at højfrekvente lyde kommer fra det helt rigtige sted i scenen, lige præcis der hvor tingene sker. Lydpositionerende diskantenheder styrer præcist lydpositionering i områder med høje toner for øget realisme. Venstre og højre subwoofere giver kraftfuld bas uanset placering af TV.

Al din underholdning opskaleret til 3D-surroundlyd

Med BRAVIA XR™ får alt på skærmen ægte surroundlydbehandling. XR Surround skaber surroundlyd fra siderne og lodret med TV'ets højtalere, så du kan opleve 3D-lyd uden behov for højttalere i loftet, eller som peger opad. Vores BRAVIA XR™ TV er også kompatible med Dolby Atmos®.

Stue, hvor kvinden på sofaen ser TV med surroundlyd med XR Surround
Bedst med lyd fra Sony

Sammen med lydudstyr fra Sony går vores nyeste BRAVIA XR TV endnu længere og giver dig en fantastisk lyd- og billedoplevelse med enestående XR-billed- og lydkvalitet.

Kvinde på travl gade, der taler i mobiltelefon, og viser, hvordan Voice Zoom 2 gør det nemmere at høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer og sikrer tydelige dialoger

Hør tydeligere TV-dialog uden at skrue op for lydstyrken. Selv hvis det er vanskeligt at høre noget, registrerer Voice Zoom 2 hvilken type stemme det er, analyserer den og forbedrer klarheden.

Opdag lydteknologier
Enestående billede og lyd, uanset omgivelserne

Læn dig tilbage, og nyd en fortryllende visningsoplevelse. Vores unikke Ambient Optimisation Technology med lys- og farvesensor tilpasser automatisk billedet og lyden til dit miljø.

Vælg BRAVIA CAM for at optimere din seeroplevelse

Tilslut dit BRAVIA XR TV til BRAVIA CAM, der sælges separat, for en endnu mere medrivende seeroplevelse. BRAVIA CAM registrerer, hvor du er i rummet, og hvor langt væk du er fra TV'et, og justerer derefter lyd- og videoindstillingerne, så de passer til dig. Lydene er klarere, og billedets lysstyrke er skræddersyet til visningsmiljøet.

Oplev nye måder at nyde TV på med BRAVIA CAM

Du har altid den bedste plads i huset med BRAVIA CAM. Den registrerer, hvor du sidder, og optimerer billedet og lyden efter det. Du får også bevægelseskontrol og andre nye oplevelser.

Nyd videochat med venner og familie på den store skærm

Hold kontakten med venner og familie på den store skærm. Nyd mere sjov, når du bruger dit TV sammen med BRAVIA CAM.

Billede at et par i en stue, der vinker til en ven under videochat
Smart TV-funktioner
Kvinde, der styrer et TV håndfrit ved hjælp af sin stemme
Alt hvad du ønsker at se samlet på ét sted

Få nem adgang til alt dit yndlingsindhold og dine tjenester håndfrit. Se mere end 700.000 film og TV-episoder på ét sted. Google TV samler dit yndlingsindhold fra alle dine apps og abonnementer og organiserer det for dig.

Scene i stuen, der viser smarte enheder til hjemmet, bl.a. lys, robotstøvsuger, sikkerhedskamera og smart lås
Kontroller dit intelligente hjem

Brug din stemme til at kontrollere intelligente enheder derhjemme. Juster rumtemperaturen, belysningen med mere – bare spørg Google.

Supersize dine smartphone-favoritter

Hurtig og nem adgang til dine foretrukne videoer, billeder, spil og meget mere fra dine iOS- eller Android-enheder på den store skærm.

Billeder af kat og kanosejler castet fra smartphone til TV
Oplev smarte teknologier
Enkel fjernbetjening
Billede af baggrundsbelyst fjernbetjening i lyse og mørke omgivelser
Enkel, førsteklasses fjernbetjening til brug selv i mørke

Vi har nydesignet fjernbetjeningen, så du nemt kan betjene dit TV dag eller nat. Vores nye førsteklasses fjernbetjening er nem at bruge med forenklede knapper og baggrundsbelysning, så alt står klart, selv i mørke. Fjernbetjeningen har fået et kompakt design i aluminium og er både smuk at se på og behagelig at holde i hånden.

Find nemt din mistede fjernbetjening med din stemme

Mist aldrig fjernbetjeningen bag sofapuderne igen. Med Find-funktionen kan du blot sige ''OK Google, find min fjernbetjening'' eller trykke på knappen på siden af TV’et og aktivere din manglende fjernbetjening. Fjernbetjeningen ringer, så den er hurtig at finde.

Stue med sofa og Find-funktionen aktiveret for at finde en mistet fjernbetjening
Billede af en fjernbetjening, der bliver aftørret med en klud
Nem at aftørre, altid ren

Vores fjernbetjening er nem at aftørre og rengøre, da den er designet med en plan overflade med lavere knapper og en speciel polyurethanbelægning. Alle knapper er belagt med et antibakterielt materiale.

Kontrollér alle dine enheder med en smart-fjernbetjening

Du kan betjene alle dine tilsluttede enheder med vores smart-fjernbetjening. Adgang til streamingtjenester med en dedikeret knap giver dig adgang til serier og film på få sekunder.

Billede, der viser, hvordan alle tilsluttede enheder kan kontrolleres med én smart fjernbetjening
Design
Et smukt design – kun fordybelse, ingen forstyrrelser

Vores minimalistiske One Slate-design med Seamless Edge har en enkelt glasrude i hærdet glas i en minimeret kant, så du kan fokusere på billedet. Få en ægte, medrivende storskærmsoplevelse uden forstyrrelser.

Det faktiske udseende kan variere afhængigt af størrelsen af dit TV.

Træk
Billede, der viser trevejsholder til flere positioner og BRAVIA TV med skærmbillede af røde, lyserøde og orange krystaller
Prestige-trevejsstander til fleksibel placering af TV'et

En fleksibel trevejsholder giver dig mulighed for en standardopsætning med øget fokus på billedet, en smal opsætning til mindre hylder og soundbar-opsætning til den perfekte placering af dit lydsystem.

Endnu mere underholdning, som filmskaberen ønskede det

Dette TV indeholder adskillige teknologier, der gengiver dramaet og spændingen designet af instruktøren i deres originale kvalitet, såsom Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision®. Den har også Calman Ready-kapacitet, så den kan bruges til redigering i professionel produktion.

Billede af par i stue, der ser Netflix på et vægmonteret BRAVIA TV. Når knappen Adaptive Calibrated Mode under billedet bliver slået til og fra, kan du se, at skærmens lysstyrke ændrer sig i forhold til omgivelserne.
Billede af par i stue, der ser Netflix på et vægmonteret BRAVIA TV. Når knappen Adaptive Calibrated Mode under billedet bliver slået til og fra, kan du se, at skærmens lysstyrke ændrer sig i forhold til omgivelserne.
TIL
FRA
Se Netflix i automatisk optimeret studiekvalitet

Nyd indhold fra Netflix i spektakulær studiekvalitet, præcis som skaberen havde tænkt sig det. Netflix Adaptive Calibrated Mode, der er udviklet specielt til Netflix-indhold, arbejder sammen med funktionen til optimering af det omgivende lys i BRAVIA XR TV, så du kan fordybe dig i dine yndlingsshows ved at optimere billedets lysstyrke baseret på lysforholdene i rummet.

Optimerer billeder til alle dine favoritter

Nyd mere indhold som det var tiltænkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode justeres alle fim, også IMAX Enhanced™-titler, automatisk til de optimale billedindstillinger, så du får en helt enestående visningsoplevelse derhjemme.

Skærmbillede, der viser logoet for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjælpeteknologi på Google TV

Vores TV har hjælpeteknologi til syns-, høre- og bevægelseshæmmede.

Specifikationer og funktioner

Se ultralyse 4K-billeder med bemærkelsesværdig kontrast på dette mini-LED-TV, drevet af vores Cognitive Processor XR™ og XR Backlight Master Drive.

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres