Gå til indhold

X9500B

4K-billedperfektion

Stort og smukt - se det ultimative udtryk for BRAVIA-billedkvalitet i uovertrufne 4K-detaljer.

215 cm (85'')

KD-85X9505B

Vejl. Udsalgspris

kr 165.000,00

(VAT)
BENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

Datablad

Strømforbrug (standby)
0,30 W
Skærmopløsning (H x V, pixel)
4K UltraHD (3840 x 2160)
Download mærkning og datablad

Fire gange så mange detaljer som Full HD

Den enestående Sony 4K-behandling giver virkelighedstro klarhed

Før dine seeroplevelser ind i en ny og spændende æra. 4K-billeder indeholder over 8 millioner individuelle pixel. Det er fire gange så mange som ved Full HD. Avanceret billedbehandling sørger for, at hver enkelt pixel viser billeder i overlegen kvalitet.

Pixeleret billede af pige, der drikker kaffe, med zoom på hendes øje
Pixeleret billede af pige, der drikker kaffe, med zoom på hendes øje

Glem, at du ser TV

Sid tættere på, se mere, gå ikke glip af noget

Med fire gange så mange detaljer som Full HD giver 4K naturlige billeder, ikke pixel. En dramatisk højere billedkvalitet betyder, at du kan sidde tættere på skærmen, så dit synsfelt fyldes ud, og skærmen forsvinder, så du får en biografoplevelse.

 • 4K-visning
 • HD-visning

4K-verden er lige foran dig

Du behøver ikke at vente med at nyde 4K – det er her nu.

Lad dig opsluge af detaljerne i 4K-film. Nyd imponerende smukke fotos i 4K, og optag dine dyrebare minder med en 4K-optager. De nye 4K BRAVIA-serier er også kompatible med fremtidige 4K-standarder.

4K-film

Se dine yndlingsfilm med smukke 4K-detaljer og -dybde, så du får en virkelig medrivende oplevelse.

4K-fotos

Vis og del dine fotografiske evner med forbløffende fotos i 4K.

4K-video

Få filmfotografen frem i dag, når du optager minder med en 4K-optagelsesenhed.

logo 1

Mulighed for fremtidigt 4K-format

Dette TV understøtter HEVC codec, som er den kommende standard for 4K-videodistribution - så du er klar til fremtidige teknologiske ændringer.

logo 2

Jævnere 4K/60p action

Ny HDMI-standard gør det muligt at se sport i 4K/60p-detaljer med mere jævne og mindre slørede billeder - og mere realisme og spænding.

logo 3

Vis smartphonefotos i 4K

Både fotos og videoer fra din smartphone kan vises i detaljeret 4K på dette TV, takket være de nyeste MHL 3.0-egenskaber.

Se det – på den måde, du virkelig ser det.

Et dynamisk område, der er tredoblet, passer til det menneskelige øje.

Tre centrale funktioner kombineres for at skabe et fantastisk billede: X-tended Dynamic Range™ Pro giver den tre gange så høj lysstyrke, TRILUMINOS™-skærmen leverer fyldige, levende farver, og X-Reality™ Pro sikrer imponerende detaljer.

logo 1

Tre gange så strålende

Med højere lysstyrke og dybere sort giver baggrundsbelysningsalgoritmen et tre gange så stort lysstyrkeområde som et almindeligt LED-TV.

logo 2

Du kan forbedre alt op til 4K-kvalitet

Oplev en helt ny verden af detaljer, uanset om det er i 4K, HD eller en hvilken som helst anden opløsning: Alt opskaleres smukt af den kraftige billedbehandlingsmotor. Scenerne analyseres og sammenlignes med en database for at forbedre farver, kontrast og gengive livagtige teksturer.

logo 3

Farver, der bliver vakt til live

Væk følelserne til live i enhver scene med levende røde og smaragdgrønne farver. Se fotos/videoer, der er optaget med Sony TRILUMINOS™-kameraer.

Den bedste lysstyrke – der indfanger alle nuancer i lyset

Med højere lysstyrke og dybere sort giver baggrundsbelysningsalgoritmen et tre gange så stort lysstyrkeområde som på et traditionelt LED-TV. Oplev ægte glansfuldhed i hver scene med en realisme, du kun finder i den allerbedste 4K-opløsning.

Operasanger lav kvalitet
Traditionelt LED-TV
Operasanger høj kvalitet
BRAVIA med X-Tended Dynamic Range™ Pro

Dybere sort, mere detaljerede nuanceovergange

Variabel baggrundsbelyst lysstyrke med peaking

Ved at minimere lysudslippet og styre niveauerne for baggrundsbelysningen i hvert område af scenerne kan X-tended Dynamic Range PRO opfange større udsving i belysningen af scenerne.

Imponerende detaljer i alt, hvad du ser

Oplev imponerende billedkvalitet – fra Blu-ray Discs og almindelige TV-udsendelser til internetvideoer og smartphoneklip. Den unikke billedgenerator fra Sony analyserer, renser og forfiner billeder og skaber smukke resultater med markant reduceret billedstøj og den højeste kvalitet af Full HD.

 • TV og soundbar vist på et hvidt bord med gårdhave som baggrundBlu-ray-film
 • Videospilskærm med visning af detaljeret grafikSpil
 • Udvalg af YouTube-videoer på TV-skærmenInternetvideo
 • Par, der nyder fotoalbum på sofaenFotos

Farver, der bliver vakt til live

BRAVIA fanger alle de farver, du har drømt om. Væk følelserne med fyldige, levende røde nuancer og smaragdgrønne farver. Du får også flotte resultater, hvis du ser fotos og videoer optaget med kameraer og videokameraer fra Sony med TRILUMINOS™ Color.

Roser høj kvalitet
TRILUMINOS™-skærm
Roser lav kvalitet
TRADITIONEL SKÆRM
Blyanter høj kvalitet

TRILUMINOS™-skærm

Et bredere farveområde kan sammenlignes med at have flere farveblyanter at tegne med.

Blyanter lav kvalitet

Almindelig hvid LED

Et smallere farverområde kan sammenlignes med at have færre farveblyanter at tegne med.

logo

Realistisk fornemmelse, flotte detaljer

Se 3D-film på Blu-ray Disc, 3D TV-udsendelser og internetvideoer med fint detaljerede 3D-billeder – alt sammen med en mere naturlig dybdeskarphed.

logo

Jævnere billeder på skærmen

Uanset hvad du ser, får du glæde af silkebløde billeder i hurtige actionsekvenser men Motionflow XR-teknologi.

Skabt til at lytte

ClearAudio+

Gør din lytteoplevelse ligeså levende som billederne. ClearAudio+ finjusterer TV'ets lyd og skaber en medrivende, berigende oplevelse, der lader til at omslutte dig. Hør musik, dialog og surround-effekter med forbedret klarhed og adskillelse – uanset hvad du ser.

S-Force Front Surround

Bearbejdning af lydsignaler for at skabe en medrivende lytteoplevelse. Direkte multikanalsbearbejdning sikrer realistisk, klar og kraftfuld 360-graders surroundlyd.

Clear Phase

Finjuster TV-højttalernes frekvensområde, og opnå jævnere, mere afbalanceret lydgengivelse af alle frekvenser – bas, mellemtone og diskant.

Voice Zoom

Dialog og tale er klarere og nemmere at forstå, selv når andre baggrundslyde er høje eller distraherende.

Klare høje toner og dyb bas

Long Duct-højttaler

Hør klar lyd i hele spektret, som kommer fra en lang kanal inden i det højkapacitative højttalerdesign. Lydfrekvenser resonerer nøjagtigt igennem den forlængede rørlignende struktur for at levere ren, fast bas til al din yndlingsunderholdning.

Tegning af Long Duct-højttaler

Film. Find. Funktionel.

Hastighedsillustration

Hurtig opstart

Tænd for dit TV på et øjeblik – ofte på under 2 sekunder. Opnå derefter internetadgang sekundet efter. Alle handlinger og programmer kører hurtigere end nogensinde, så du kan nyde og udforske dit indhold, når det passer dig.

Svip. Find. Hurtigt.

Gennemse kanaler, videoer og billeder på dit netværk, eller endda internetindhold som YouTube™ eller PlayStation Video. Find dine favoritter med det samme med hurtig TV-opstart og hurtig programstart.

Se det sammen, selvom I er langt fra hinanden

Del øjeblikket med hele verden.

Oplev underholdningen sammen: Nyd TV mere ved at følge tweets fra hele verden. Du skal blot vælge dit søgeord, så ruller kommentarerne til udsendelsen hen over skærmen. Aldrig har TV været så socialt.

Til alle fodboldfans

Mere end en stadion-surroundoplevelse.

Få den rendyrkede oplevelse. Live Football-tilstand justerer automatisk lydindstillingerne, så de minder om den autentiske stadionoplevelse. Den elegante nye grænseflade integrerer tilmed fodboldnyheder og højdepunkter fra diverse kilder.

 • Live Football-tilstand
 • Lydteknologi
 • Fjernadgang
Del og få vist billeder på det buede TV via en smartphone

Gør øjeblikket til dit eget

Send et billede, del et billede, grib fat i et billede

Nyd billeder fra Android- eller iOS-enheder* på den store skærm. Grib fat i dine favoritter fra TV'et, når venner deler specielle minder - ved hjælp af op til 10 enheder.

*Android 2.3 og nyere

*iOS5 og nyere

Se, hvad der findes derude

Se alt dit onlineindhold på den store skærm. Fra film til TV-arkiver, musik og de nyeste YouTube™-videoer. Det hele findes her.

 • Film
 • Album
Specifikationer og funktioner
 • 4K

 • X-tended Dynamic Range™ PRO

 • 4K X-Reality™ PRO

 • TRILUMINOS™-skærm

 • ClearAudio+

Baggrundsbelysningstype
Ja
Format
16:9
Dynamisk kontrastforhold
Over 1 million
Triluminos™-skærm
Ja

Hvad er der i kassen

Portreplikator, Touchpad-fjernbetjening (RMF-ED004), Fjernbetjening, 3D-briller (TDG-BT400A x2 stk.), Batterier (R03 x 2), Vekselstrømsledning, Skruer, Betjeningsvejledning, Hurtig opsætningsvejledning / supplerende CUE (GA), Bordstativ (monteret), *Varer kan variere efter land og model.

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

 • Dynamisk styring af baggrundsbelysning bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere baggrundsbelysningens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig

 • Strømbesparelsestilstand bidrager til at spare energi ved at justere baggrundsbelysningens lysstyrke

 • Tilstanden med slukket baggrundsbelysning bidrager til at spare energi ved at slukke for billedet, hvilket gøres både ved at slukke for LCD-skærmen og baggrundsbelysningen

Anmeldelser

Brugerne siger