Gå til indhold

X94C/X93C

Ultimativ 4K-oplevelse

Det er 4K's ultimative udtryk. Den absolutte billedperfektion er afstemt med flot og fyldig lyd, der er tro mod den originale kilde, og udgør en spændende, ny brugeroplevelse.

TV

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Billede af X94C / X93C 4K Ultra HD med Android TV

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 24.000,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Skjul 3 modeller og priser

139 cm (55")

KD-55X9305C

Vejl. Udsalgspris

kr 24.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X9305C

Vejl. Udsalgspris

kr 32.000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75X9405C

Vejl. Udsalgspris

kr 70.000,00

(VAT)
BENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

3modeller

Billede

4K Processor X1 - Én chip ændrer alt

Nyd en bedre klarhed, farve og kontrast med den nye 4K Processor X1™

Den kraftfulde 4K Processor X1 giver enestående billedkvalitet til alt, hvad du ser. Hver kilde analyseres intelligent og opskaleres til vores bedste 4K-opløsning, fra TV-udsendelser, Blu-ray Disc™ og DVD til 4K-internetvideoer. Nyd utrolige 4K-billeder med fremragende klarhed, livagtige farver og funklende kontrast.

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range

Ved præcist at styre baggrundslyset over hele skærmen skaber X-tended Dynamic Range dybe sorte farver og lysstærke lyse områder og alle detaljerne derimellem.

TRILUMINOS-skærm

TRILUMINOS-skærm

Som noget unikt for Sony beriger en TRILUMINOS-skærm din billedoplevelse med en bredere farvepalet og mere naturlige skygger og nuancer.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO er resultatet af årtiers ekspertise inden for videobehandling og -produktion, og teknologien forbedrer hvert videobillede for at give virkelighedstro dybde og detaljer.

Gør hvert billede bedre, op til 4K-kvalitet

Uanset hvad du ser, kan du se det i ægte 4K

Uanset kilden opskaleres hver pixel smukt af vores mest kraftfulde 4K-billedbehandlingsteknologi nogensinde. Scenerne analyseres og matches med en særlig billeddatabase for ekstremt naturtro detaljer, uanset hvad du ser.

4K X-Reality PRO
Traditionelt TV
4K X-Reality PRO
TV med 4K Processor X1

Full HD

Almindelig

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 leverer ultra-realistiske detaljer vha. nye algoritmer som f.eks. Noise Crusher, Flat Area Detection og Super Resolution. Disse avancerede teknologier skaber naturlige billeder med lav støj samt forbedret indhold, både oprindeligt og opskaleret.

Alle farver bliver levende

En verden af forbløffende naturtro farver

BRAVIA giver dig endnu mere naturtro farver - nu forfinet yderligere af den kraftfulde 4K Processor X1 og Precision Colour Mapping-farveteknologien. Væk hele følelsesregisteret i hver eneste scene med fyldige, levende røde, grønne og blå farver. Du kan også få glæde af den mest bredspektrede farveskala nogensinde takket være TRILUMINOS-skærmen, der er unik for Sony.

Med TRILUMINOS
Uden TRILUMINOS

4K Processor X1 - Precision Colour Mapping

Precision Colour Mapping i 4K Processor X1 går videre end traditionel farveforbedring ved at optimere farverne individuelt i realtid. Den sikrer den maksimale ydeevne for skærmen og styrer gengivelsen af hver farve perfekt, for fyldige og naturtro resultater.

 • X1
 • Normal

Strålende baggrundsbelysning

Lysere lyse punkter og fyldigere, dybere sorte nuancer

Denne unikke baggrundsbelysningsalgoritme med kraften fra Sonys nye 4K Processor X1 gengiver troværdigt et langt større lysstyrkeområde end et traditionelt LED-TV.

Dynamic Contrast Enhancer
Traditionelt TV
Dynamic Contrast Enhancer
TV med 4K-processor X1

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med Dynamisk kontrastforbedring i 4K Processor X1 bliver lysstyrkeområdet hele tiden optimeret billede for billede. Niveauet justeres alt efter, hvad der sker på skærmen.

Kompatibel med High Dynamic Range (HDR)

Dette TV er kompatibelt med HDR, og med X-tended Dynamic Range og TRILUMINOS-display kan det vise langt større kontrast, flere detaljer og flotte farver.

High Dynamic Range
HIGH DYNAMIC RANGE
High Dynamic Range
ALMINDELIG

Alt i 4K, fra enhver kilde

Nu kan du udforske en verden af ægte 4K-underholdning derhjemme. Kompatibelt med de seneste 4K-standarder - herunder VP9, HDMI til 50p/60p og HEVC - så du kan nyde alt dit yndlingsindhold.

Lyd

Verdens første TV med lyd i høj opløsning

Musik, som kunstneren havde tænkt sig det

I studiet og ved livekoncerter indfanges masteroptagelser bedre end i CD-kvalitet. Med lyd med høj opløsning kan du fornemme de fyldige lyde, som hvis kunstneren optræder lige foran dig. Opgrader dit musikliv med Sonys TV med lyd i høj opløsning.

Sådan fungerer lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning består egentlig af en række digital processer, der muliggør kodning og afspilning af musik ved hjælp af højere samplingfrekvenser end dem, der anvendes i CD'er.

Lyd i høj opløsning
Komprimeret fil [mp3]
Lyd i høj opløsning
Lydfil i høj opløsning

Flydende lydmagi

Lyt til de fineste detaljer med klarhed som ingen anden

Fremadvendte basenheder og subwoofere gengiver en klar, kraftfuld, fuldspektret lyd med et design uden dæmpning, der reducerer forvrængning og giver klare mellemtone- og diskantlyde. Den avancerede, Mica-forstærkede glasfiber afslører de fineste detaljer - dette er den perfekte måde at nyde lydkilder i høj opløsning.

Skabt til at lytte

Gør din lytteoplevelse lige så virkelighedstro som din TV-oplevelse. ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende, følelsesmæssigt berigende oplevelse, som fornemmes, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik, dialog og surroundeffekter med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

DSEE

Nyd flere detaljer i alt, hvad du lytter til. DSEE HX analyser lydkilder, udvider høje frekvenser og bitdybde, så det nærmer sig lydkvalitet i høj opløsning.

S-Force Front Surround

S-Force Front-surroundlyd bearbejder lydsignaler for at skabe en medrivende lytteoplevelse. Direkte multikanalsbearbejdning sikrer realistisk og klar, kraftfuld 360-graders surroundlyd.

Clear Phase-lyd

Clear Phase finjusterer TV-højttalernes frekvensområde og sikrer jævnere, mere afbalanceret lydgengivelse af alle frekvenser – bas, mellemtone og diskant.

En verden af muligheder

Find al den underholdning, du kan drømme om, hurtigere end nogensinde før. Fra film og TV-serier til flere tusinde apps – Sony Android TV leverer det hele på et øjeblik.

Design

Hvert eneste formål har en perfekt form

Wedge-designet kombinerer form med funktionel skønhed

BRAVIA's nye form kombinerer æstetik med funktionel skønhed. Den sparer plads, mens lyden forbedres ved den større højttalerkapacitet.

 • Widescreen
 • Smal

Bredt TV, smal flade

Spar plads med en 2-positioners stander

Juster fødderne under dit 4K-TV for at skifte mellem en bred eller smal stander, afhængigt af bredden på overfladen.

Udforsk alle funktionerne på X94C/X93C

Instruktionsvideoer

TV-instruktionsvideoer

Har du spørgsmål til, hvordan du opsætter og bruger dit TV? Eller hvordan du slutter det til andet udstyr? Vores videoguider viser dig det trin for trin.

Specifikationer og funktioner
Det er 4K's ultimative udtryk. Den absolutte billedperfektion er afstemt med flot og fyldig lyd, der er tro mod den originale kilde, og udgør en spændende, ny brugeroplevelse.
 • Fås i 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K-processor X1

 • Lyd i høj opløsning

 • Android TV

Format
16:9
Triluminos™-skærm
Ja

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

 • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

 • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

 • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger