Gå til indhold

X91C/X90C

Vores tyndeste 4K-TV nogensinde

Du er aldrig stødt på et TV som det. Ultratyndt, elegant design med imponerende 4K-billeder klæder din væg som et smukt kunstværk.

TV

X91C / X90C | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

X9105C / X9005C Series

Billede af X91C / X90C 4K Ultra HD med Android TV

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 20.000,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Skjul 3 modeller og priser

139 cm (55")

KD-55X9005C

Vejl. Udsalgspris

kr 20.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X9005C

Vejl. Udsalgspris

kr 28.000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75X9105C

Vejl. Udsalgspris

kr 47.000,00

(VAT)
BENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

3modeller

Design

Ren og skær skønhed, slank perfektion

Ultraslank skønhed, der passer ind overalt

Den nye X90C-serie kan byde på utroligt, tynde 4,9 mm og samtidig opnå form og funktion på smukkeste vis. Med Sonys unikke kantbelægningsteknologi får skærmens plane overflade kanten til stort set at forsvinde. Billederne synes at svæve foran øjnene, så du næsten ikke ser TV-skærmen - bare fantastisk 4K.

Vægmontering af dit TV i X90C-serien

Det er nemt at hænge dit TV i X90C-serien op på væggen. Det ultraslanke design gør, at det kan hænges helt tæt på væggen, og du kan nemt tilslutte kabler takket være et vipbart beslag.

 • Widescreen
 • Smal

Bredt TV, smal flade

Spar plads med en 2-positioners stander

Juster fødderne under dit 4K-TV for at skifte mellem en bred eller smal stander, afhængigt af bredden på overfladen.

Billede

4K Processor X1 - Én chip ændrer alt

Nyd en bedre klarhed, farve og kontrast med den nye 4K Processor X1™

Den kraftfulde 4K Processor X1 giver enestående billedkvalitet til alt, hvad du ser. Hver kilde analyseres intelligent og opskaleres til vores bedste 4K-opløsning, fra TV-udsendelser, Blu-ray Disc™ og DVD til 4K-internetvideoer. Nyd utrolige 4K-billeder med fremragende klarhed, livagtige farver og funklende kontrast.

Dynamisk kontrastforbedring

Kontrast

Dynamisk kontrastforbedring gør de lyse dele af skærmen lysere og de mørke dele en mere ægte, dybere sort.

TRILUMINOS-skærm

TRILUMINOS-skærm

Som noget unikt for Sony beriger en TRILUMINOS-skærm din billedoplevelse med en bredere farvepalet og mere naturlige skygger og nuancer.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO er resultatet af årtiers ekspertise inden for videobehandling og -produktion, og teknologien forbedrer hvert videobillede for at give virkelighedstro dybde og detaljer.

Gør hvert billede bedre, op til 4K-kvalitet

Uanset hvad du ser, kan du se det i ægte 4K

Uanset kilden opskaleres hver pixel smukt af vores mest kraftfulde 4K-billedbehandlingsteknologi nogensinde. Scenerne analyseres og matches med en særlig billeddatabase for ekstremt naturtro detaljer, uanset hvad du ser.

4K X-Reality PRO
Traditionelt TV
4K X-Reality PRO
TV med 4K Processor X1

Full HD

Almindelig

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 leverer ultra-realistiske detaljer vha. nye algoritmer som f.eks. Noise Crusher, Flat Area Detection og Super Resolution. Disse avancerede teknologier skaber naturlige billeder med lav støj samt forbedret indhold, både oprindeligt og opskaleret.

Alle farver bliver levende

En verden af forbløffende naturtro farver

BRAVIA giver dig endnu mere naturtro farver - nu forfinet yderligere af den kraftfulde 4K Processor X1 og Precision Colour Mapping-farveteknologien. Væk hele følelsesregisteret i hver eneste scene med fyldige, levende røde, grønne og blå farver. Du kan også få glæde af den mest bredspektrede farveskala nogensinde takket være TRILUMINOS-skærmen, der er unik for Sony.

Med TRILUMINOS
Uden TRILUMINOS

4K Processor X1 - Precision Colour Mapping

Precision Colour Mapping i 4K Processor X1 går videre end traditionel farveforbedring ved at optimere farverne individuelt i realtid. Den sikrer den maksimale ydeevne for skærmen og styrer gengivelsen af hver farve perfekt, for fyldige og naturtro resultater.

 • X1
 • Normal

Optimering af lysstyrken - billede for billede

Dynamisk kontrastforbedring forbedrer kontrasten i alt, hvad du ser

4K Processor X1 sikrer, at lysstyrkens dynamiske område på skærmen løbende optimeres billede for billede.

Dynamic Contrast Enhancer
Traditionelt TV
Dynamic Contrast Enhancer
TV med 4K-processor X1

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med Dynamisk kontrastforbedring i 4K Processor X1 bliver lysstyrkeområdet hele tiden optimeret billede for billede. Niveauet justeres alt efter, hvad der sker på skærmen.

Kompatibel med High Dynamic Range (HDR)

Dette TV er kompatibelt med HDR, og med TRILUMINOS-display kan det vise langt flere farver, højere kontrast og forbedrede detaljer.

High Dynamic Range
HIGH DYNAMIC RANGE
High Dynamic Range
ALMINDELIG

Alt i 4K, fra enhver kilde

Nu kan du udforske en verden af ægte 4K-underholdning derhjemme. Kompatibelt med de seneste 4K-standarder - herunder VP9, HDMI til 50p/60p og HEVC - så du kan nyde alt dit yndlingsindhold.

BRAVIA møder Android TV™

Dit Smart TV er netop blevet smartere. Tænk på de oplevelser, du synes bedst om på din smartphone eller tablet. Nu kan du nyde dem endnu mere og endnu bedre end nogensinde før på BRAVIA.

Stemmesøgning

Hurtig adgang til alt

Find alt det, du holder af, uanset om det er en udsendelse eller via internettet, ved hjælp af indholdslinjen eller stemmesøgning.

Google Cast™

Parres perfekt 

Send dine favoritter fra din smartphone til dit TV med Google Cast™, og brug telefonen som fjernbetjening.

Google Play-apps

Tusindvis af apps

Få glæde af en masse apps fra Google Play, herunder YouTube, Netflix, spil og meget andet på den store skærm.

Lyd

Skabt til at lytte

Gør din lytteoplevelse lige så virkelighedstro som din TV-oplevelse. ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende, følelsesmæssigt berigende oplevelse, som fornemmes, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik, dialog og surroundeffekter med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

DSEE

Nyd flere detaljer i alt det, du lytter til. DSEE er en kombination af vores lydteknologier, der samarbejder om at levere konsekvent klar og fyldig lyd.

S-Force Front Surround

S-Force Front-surroundlyd bearbejder lydsignaler for at skabe en medrivende lytteoplevelse. Direkte multikanalsbearbejdning sikrer realistisk og klar, kraftfuld 360-graders surroundlyd.

Clear Phase-lyd

Clear Phase finjusterer TV-højttalernes frekvensområde og sikrer jævnere, mere afbalanceret lydgengivelse af alle frekvenser – bas, mellemtone og diskant.

Udforsk alle funktionerne på X91/X90

Instruktionsvideoer

TV-instruktionsvideoer

Har du spørgsmål til, hvordan du opsætter og bruger dit TV? Eller hvordan du slutter det til andet udstyr? Vores videoguider viser dig det trin for trin.

Specifikationer og funktioner
Du har aldrig oplevet et TV som dette. Ultratyndt, elegant design med imponerende 4K-billeder pynter på din væg som et smukt kunstværk. 
 • Fås i 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K-processor X1

 • Ultraslank svævende stil

 • Android TV

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

 • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

 • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

 • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser og priser

Brugerne siger