Fra

Vejl. Udsalgspris

kr 7.000,00

(VAT)
6 Modeller
6 Modeller

Modelår

Modelår

108 cm (43”)
KD-43X85J
108 cm (43”) 
KD-43X85J

Modelår

  • Ø
126 cm (50")
KD-50X85J
126 cm (50") 
KD-50X85J

Modelår

  • Ø
139 cm (55")
KD-55X85J
139 cm (55") 
KD-55X85J

Modelår

  • Ø
164 cm (65")
KD-65X85J
164 cm (65") 
KD-65X85J

Modelår

  • Ø
189 cm (75”)
KD-75X85J
189 cm (75”) 
KD-75X85J

Modelår

  • Ø
215 cm (85'')
KD-85X85J
215 cm (85'') 
KD-85X85J

Modelår

  • Ø

Funktioner

Billede af bygninger, der viser 4K-billeddetaljer med over en milliarder farver

4K HDR Processor X1™

Vores kraftige processor benytter avancerede algoritmer til at eliminere støj og forstærke detaljer. Med et endnu klarere 4K-signal vil alt, hvad du ser, være tættere på 4K-opløsning, fyldt med virkelighedstro farver.

Billede af farvet sand, der viser Triluminos PRO

TRILUMINOS PRO™

Med en bred farveskala og en unik TRILUMINOS PRO™-algoritme kan vores TV registrere farve ud fra mætning, farvetone og lysstyrke for at gengive naturlige nuancer i enhver detalje. Du får glæde af farver, der er tættere på de farver, du ser i den virkelige verden. 

Billeder af ultra-detaljerede bjergblomster med Object-based HDR remaster

Objektbaseret HDR remaster

Med objektbaseret HDR-remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.

Detaljer i bygning, som viser 4K X-Reality™ PRO

4K X-Reality™ PRO

Se fantastiske 4K-billeder fyldt med virkelighedstro detaljer og tekstur drevet af vores 4K HDR Processor X1™. Billeder filmet i 2K og endda Full HD bliver opskaleret til tæt på 4K-opløsning af 4K X-Reality™ PRO, der bruger en unik 4K-database.  

Motionflow™ XR-logo

Motionflow™ XR 

Nyd jævne og skarpe detaljer, selv i tempofyldte sekvenser med Motionflow™ XR. Denne innovative teknologi skaber og indsætter ekstra billeder mellem de originale. Det sammenligner vigtige visuelle faktorer i de eksisterende billeder og beregner derefter splitsekundet af manglende action i sekvenserne. Nogle modeller kan også indsætte en sort ramme for at undgå sløring og give et biograflignende udseende.

Billede med detaljeret placering af X-Balanced Speaker™

X-Balanced Speaker

Vores X-Balanced højttaler, der er designet til at komplementere TV'ets lydkvalitet og det slanke design med den unikke nye form, driver film og musik fremad med klar lyd. 

Google™ TV-logo

Google TV

Vælg mellem over 700.000 film og TV-episoder på tværs af dine streamingtjenester – alt på ét sted og organiseret i emner og genrer baseret på det, der interesserer dig.

Kvinde, der styrer sit TV med stemmen

Stemmesøgning

Find dit foretrukne indhold hurtigere end nogensinde før ved at bruge din stemme. Med stemmesøgning bliver du fri for kompliceret navigation og trættende tastning – du skal bare spørge.

Billede af Google Nest Mini i en stue

Fungerer med Ok Google

Opret forbindelse til en Google Assistant-aktiveret enhed for håndfri kontrol af dit TV fra Sony. Du kan finde og caste dine yndlingsvideoer til dit TV fra Sony kun med brug af stemmen. Bare start med "Ok Google."

Billede af filmskærm med smartphone

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit fjernsyn lige fra din iPhone, iPad eller Mac. Se film og shows fra Apple TV-app, dine yndlingsapps eller endda Safari. Del dine fotos med alle i rummet.

Logo for indbygget Chromecast

Indbygget Chromecast

Chromecast giver dig mulighed for at caste dine yndlingsvideoer, spil og apps fra din mobilenhed i fuld kvalitet til dit Chromecast built-in TV. Du skal bare trykke Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm for at få alle dine favoritter op på den store skærm. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

Billede af tilsluttede enheder, kontrolleret af smart-fjernbetjening

Smart fjernbetjening

Du kan betjene alle dine tilsluttede enheder med vores smarte fjernbetjening. Adgang til Video On Demand med en dedikeret knap giver dig adgang til serier og film i dit rum på få sekunder.  

Nærbillede af plan overflade

Glat overfladedesign

Da rammen er ekstremt smal, fokuserer dine øjne naturligt på billedet, ikke på hvad der er omkring det.

Billede af fleksibel tovejsholder

Tovesholder til flere positioner

En alsidig tovejsholder giver dig valget mellem en standardopsætning, hvor du kan fokusere på billedet, eller en smal opsætning til mindre hylder.

Billede af TV i et stuemiljø, der viser Ambient Optimisation

Ambient Optimisation

Læn dig tilbage, og nyd en fortryllende TV-oplevelse. Vores enestående optimeringsteknologi med lyssensor for omgivelser tilpasser automatisk billedet og lyden til dit miljø.

Billede af skærmen, der viser fordelen ved Light Sensor

Lyssensor

På konventionelle fjernsyn forbliver lysstyrken den samme uanset lyset i et rum, og det giver billeder, der er for mørke eller for lyse. Dette TV har en lyssensor, der optimerer billedets lysstyrke alt efter forholdene i rummet – lysstyrken øges i lyse rum og reduceres i mørke rum, så du får den perfekte visning.

Billede, der viser lydbølger med rumoptimering

Lydoptimering til dit rum

Lydoplevelsen kan være forskellig afhængig af rummiljøet. F.eks. optager gardiner lyden, mens ting foran dit TV kan forstyrre lydens passage, hvilket mindsker kvaliteten af det, du hører. Dette TV registrerer ting og gengiver lyden, så den forstærkes og optimeres til rummet.

Dolby Vision®- og Dolby Atmos®-logo

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Nyd spændende biografoplevelser derhjemme. Dolby Vision® giver filmscener liv, så du får en autentisk oplevelse, mens Dolby Atmos® fylder rummet med medrivende surroundlyd.