Gå til indhold

X85C

Opdag flere detaljer

Oplev 4K fra Sony, og du vil ikke se dig tilbage. Bring al din foretrukne TV-underholdning til live med fine detaljer og udsøgte farver. Udforsk apps, spil og det hurtigt voksende udvalg af udsendelser og 4K-internetindhold, der kommer.

TV

X85C | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

X8505C / X8507C / X8508C / X8509C Series

Billede af X85C 4K Ultra HD med Android TV

silverblack

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 12.500,00

(VAT)

Vis 9 modeller og priser

Skjul 9 modeller og priser

139 cm (55")

KD-55X8505C

Vejl. Udsalgspris

kr 12.500,00

(VAT)

139 cm (55")

KD-55X8507C

Vejl. Udsalgspris

kr 12.500,00

(VAT)

139 cm (55")

KD-55X8508C

Pris ikke tilgængelig

139 cm (55")

KD-55X8509C

Vejl. Udsalgspris

kr 12.500,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X8505C

Vejl. Udsalgspris

kr 20.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X8507C

Vejl. Udsalgspris

kr 20.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X8508C

Pris ikke tilgængelig

164 cm (65")

KD-65X8509C

Vejl. Udsalgspris

kr 20.000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75X8505C

Vejl. Udsalgspris

kr 40.000,00

(VAT)
AENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

9modeller

Billede

4K Processor X1 - Én chip ændrer alt

Nyd en bedre klarhed, farve og kontrast med den nye 4K Processor X1™

Den kraftfulde 4K Processor X1 giver enestående billedkvalitet til alt, hvad du ser. Hver kilde analyseres intelligent og opskaleres til vores bedste 4K-opløsning, fra TV-udsendelser, Blu-ray Disc™ og DVD til 4K-internetvideoer. Nyd utrolige 4K-billeder med fremragende klarhed og mere livagtige farver og funklende kontrast .

Dynamisk kontrastforbedring

Kontrast

Dynamisk kontrastforbedring gør de lyse dele af skærmen lysere og de mørke dele en mere ægte, dybere sort.

TRILUMINOS-skærm

TRILUMINOS-skærm

Som noget unikt for Sony beriger en TRILUMINOS-skærm din billedoplevelse med en bredere farvepalet og mere naturlige skygger og nuancer.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO er resultatet af årtiers ekspertise inden for videobehandling og -produktion, og teknologien forbedrer hvert videobillede for at give virkelighedstro dybde og detaljer.

Gør hvert billede bedre, op til 4K-kvalitet

Uanset hvad du ser, kan du se det i ægte 4K

Uanset kilden opskaleres hver pixel smukt af vores mest kraftfulde 4K-billedbehandlingsteknologi nogensinde. Scenerne analyseres og matches med en særlig billeddatabase for ekstremt naturtro detaljer, uanset hvad du ser.

4K X-Reality PRO
Traditionelt TV
4K X-Reality PRO
TV med 4K Processor X1

Full HD

Almindelig

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 leverer ultra-realistiske detaljer vha. nye algoritmer som f.eks. Noise Crusher, Flat Area Detection og Super Resolution. Disse avancerede teknologier skaber naturlige billeder med lav støj samt forbedret indhold, både oprindeligt og opskaleret.

Alle farver bliver levende

En verden af forbløffende naturtro farver

BRAVIA giver dig endnu mere naturtro farver - nu forfinet yderligere af den kraftfulde 4K-processor X1 og den præcisionskortlagte farveteknologi. Væk hele følelsesregisteret i hver eneste scene med fyldige, levende røde, grønne og blå farver. Du kan også få glæde af den mest bredspektrede farveskala nogensinde takket være Sonys unikke TRILUMINOS-skærm.

Med TRILUMINOS
Uden TRILUMINOS

4K Processor X1 - Precision Colour Mapping

Precision Colour Mapping i 4K Processor X1 går videre end traditionel farveforbedring ved at optimere farverne individuelt i realtid. Den sikrer den maksimale ydeevne for skærmen og styrer gengivelsen af hver farve perfekt, for fyldige og naturtro resultater.

  • X1
  • Normal

Optimering af lysstyrken - billede for billede

Dynamisk kontrastforbedring forbedrer kontrasten i alt, hvad du ser

4K Processor X1 sikrer, at lysstyrkens dynamiske område på skærmen løbende optimeres billede for billede.

Dynamic Contrast Enhancer
Traditionelt TV
Dynamic Contrast Enhancer
TV med 4K-processor X1

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med Dynamisk kontrastforbedring i 4K Processor X1 bliver lysstyrkeområdet hele tiden optimeret billede for billede. Niveauet justeres alt efter, hvad der sker på skærmen.

Kompatibel med High Dynamic Range (HDR)

Dette TV er kompatibelt med HDR, og med TRILUMINOS-display kan det vise langt flere farver, højere kontrast og forbedrede detaljer.

High Dynamic Range
HIGH DYNAMIC RANGE
High Dynamic Range
ALMINDELIG

Alt i 4K, fra enhver kilde

Nu kan du udforske en verden af ægte 4K-underholdning derhjemme. Kompatibelt med de seneste 4K-standarder - herunder VP9, HDMI til 50p/60p og HEVC - så du kan nyde alt dit yndlingsindhold.

En verden af muligheder

Find al den underholdning, du kan drømme om, hurtigere end nogensinde før. Fra film og TV-serier til flere tusinde apps – Sony Android TV leverer det hele på et øjeblik.

Lyd

Skabt til at lytte

Gør din lytteoplevelse lige så virkelighedstro som din TV-oplevelse. ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende, følelsesmæssigt berigende oplevelse, som fornemmes, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik, dialog og surroundeffekter med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

DSEE

Nyd flere detaljer i alt det, du lytter til. DSEE er en kombination af vores lydteknologier, der samarbejder om at levere konsekvent klar og fyldig lyd.

S-Force Front Surround

S-Force Front bearbejder lydsignaler for at skabe en medrivende lytteoplevelse. Direkte multikanalsbearbejdning sikrer realistisk og klar 360-graders surroundlyd.

Clear Phase-lyd

Clear Phase finjusterer TV-højttalernes frekvensområde og sikrer jævnere, mere afbalanceret lydgengivelse af alle frekvenser – bas, mellemtone og diskant.

Udforsk alle funktionerne på X85C

Instruktionsvideoer

TV-instruktionsvideoer

Har du spørgsmål til, hvordan du opsætter og bruger dit TV? Eller hvordan du slutter det til andet udstyr? Vores videoguider viser dig det trin for trin.

Specifikationer og funktioner
Oplev 4K fra Sony, og du vil ikke se dig tilbage. Bring al din foretrukne TV-underholdning til live med fine detaljer og udsøgte farver. Udforsk apps, spil og det hurtigt voksende udvalg af udsendelser og 4K-internetindhold, der kommer.
  • Fås i 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K-processor X1

  • TRILUMINOS-skærm

  • Android TV

Format
16:9
Triluminos™-skærm
Ja

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser og priser

Brugerne siger