WE75

Se verdener af naturlige farver

TV

WE75 | LED | Full HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV

WE750 / WE753 / WE755 Series

Billede af WE75 Full HD HDR-TV med TRILUMINOS-skærm

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)

Vis 6 modeller og priser

Skjul 6 modeller og priser

108 cm (43”)

KDL-43WE750

Pris ikke tilgængelig

108 cm (43”)

KDL-43WE753

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)

108 cm (43”)

KDL-43WE755

Pris ikke tilgængelig

123 cm (49'')

KDL-49WE750

Pris ikke tilgængelig

123 cm (49'')

KDL-49WE753

Vejl. Udsalgspris

kr 7.500,00

(VAT)

123 cm (49'')

KDL-49WE755

Pris ikke tilgængelig

A+ENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

6modeller

Vigtige funktioner

TRILUMINOS™-skærm

Livets farvestrålende skønhed gengives med flere farver

Se levende, virkelighedstro farver overalt omkring dig. En TRILUMINOS-skærm kortlægger farver med en bredere palet og skaber en naturtro gengivelse af hver eneste nuance og farvetone i blomsterbladene.

High Dynamic Range

Smukke lyse områder, smukke teksturer

High Dynamic Range

Med HDR (High Dynamic Range) bevares de detaljer, som ellers ville gå tabt i de mørkeste og lyseste billedområder, hvilket giver et meget mere dynamisk billede. Se teksturerne i flyets skinnende metalvinge og solglimtene på skroget.

Genopdag hver eneste detalje

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-billedbehandling opskalerer hver pixel og giver smuk klarhed. Mens billederne analyseres, sammenlignes hver eneste scene med vores særlige billeddatabase for at finjustere billederne og reducere støjen. Overflader får endnu flere detaljer.

X-Reality™ PRO
Ægte High Definition

Større klarhed, mere detaljeret, mere fantastisk

Ægte High Definition

Oplev raffinerede detaljer og teksturer på dette Full HD-TV. Alt, hvad du ser, forfines for at sikre minimal støj og maksimal effekt. Se forskellen i bygninger og havudsigter.

Skabt til at lytte

ClearAudio+

Gør lytteoplevelsen lige så virkelighedstro som det, du ser. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en medrivende oplevelse, som føles, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik og dialog med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

ClearAudio+

Se flere billeder og færre ledninger

Se TV uden forstyrrende elementer. En slank, smal ramme med aluminiumsfinish fastholder dit fokus på skærmen. Kablerne er gemt væk i en fod på bag- og forsiden for at give et rent og ryddeligt udseende.

Åbn YouTube™ hurtigt med ét klik

Gå direkte til YouTube™, og nyd alle dine yndlingsvideoer. Vi har gjort YouTube™ hurtigere end nogensinde på dette internetforberedte TV og inkluderet en YouTube™-knap på fjernbetjeningen for nem browsing.

Instruktionsvideoer

TV-instruktionsvideoer

Har du spørgsmål til, hvordan du opsætter og bruger dit TV? Eller hvordan du slutter det til andet udstyr? Vores videoguider viser dig det trin for trin.

Specifikationer og funktioner
Se forskellen med de utroligt detaljerede Full HD-billeder, der er forbedret af magien i X-Reality PRO™-opskalering og de virkelighedstro farver på en TRILUMINOS™-skærm. Og med adgang til YouTube™ med én knap kan du finde al din underholdning på et øjeblik. Fulde specifikationer til rådighed snart.
  • Fås i 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • D5_HDR

    High Dynamic Range

  • Full HD-opløsning (1920 x 1080)

  • TRILUMINOS™-skærm

  • X-Reality™ PRO

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger