WD75

Flotte billeder med matchende stil

Billedkvalitet, der overgår Full HD. Nem adgang til en verden af film, TV-serier og apps. Og et slankt, elegant design. Se ikke bare TV - se det med stil.

ALLE TV

WD75 | LED | Full HD | Smart TV

WD753 / WD757 Series
Billede af WD75 Full HD-TV

80 cm (32")

KDL-32WD753

Vejl. Udsalgspris

kr 4.000,00

(VAT)

80 cm (32")

KDL-32WD757

Vejl. Udsalgspris

kr 4.000,00

(VAT)
Vigtige funktioner
High Definition med ekstra glans

Ægte High Definition

Oplev vores enestående Full HD-billedkvalitet, uanset hvad du ser. Vores unikke X-Reality PRO™-billedbehandlingsgenerator analyserer, renser og finjusterer billederne og giver en smukt detaljeret visning. Selv indhold streamet i lav opløsning forbedres med X-Reality PRO™ og giver et billede fra Sony, der bringer alt det, du ser, til live. 

X-Reality PRO
Genopdag hver eneste detalje

X-Reality PRO™-billedbehandling opskalerer hver pixel for enestående klarhed. Mens billederne analyseres, sammenlignes scener med vores billeddatabase for at finjustere billederne og reducere støj – resultatet er et billede med en utrolig realisme.

Ser godt ud hvor som helst

Her er et TV, der ikke dominerer dit hjem – det gør det smukkere. Det passer perfekt til vægmontering og er designet til at spare plads og gøre ethvert rum smukkere.

Find mere af den underholdning, du kan lide at se

Hvad enten du ønsker at gense en yndlingsfilm eller blot se en YouTube™-video, er mulighederne endeløse med et Sony TV.

Wi-Fi Certified®
Der kræves ingen kabler

Der er ingen grund til at finde et netværkskabel. Stream al din foretrukne underholdning fra film til musik via Wi-Fi, og glem alt om kabelrod.

Skærmspejling
Din smartphone på den store skærm

Skærmspejling lader dig få fornøjelsen af indhold og apps fra din smartphone på dit Sony TV. Se alle dine minder i superstørrelse, og nyd dem på den store skærm med familie og venner.

Fotodeling Plus
Del billederne nemt

Fotodeling Plus er den nemme måde for dig og dine venner at dele billeder og videoer på den store skærm. Hiv dine foretrukne ned fra dit TV, når vennerne deler særlige minder – på op til 10 enheder.

Specifikationer og funktioner

Billedkvalitet, der overgår Full HD. Nem adgang til en verden af film, TV-serier og apps. Og et slankt, elegant design. Se ikke bare TV - se det med stil.
  • Fås i 80 cm (32")

  • Full HD-opløsning (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ og meget mere

  • Slankt design

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger