ALLE TV

W800 | HD Ready | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

W800 Series
Billede af W800 | HD Ready | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

80 cm (32")

KD-32W800

Vejl. Udsalgspris

kr 3.700,00

(VAT)

80 cm (32")

KD-32W804

Vejl. Udsalgspris

kr 3.700,00

(VAT)
W800 BRAVIA TV set forfra
W800 BRAVIA TV set forfra fra siden
W800 BRAVIA TV set bagfra fra siden
Rammedetaljer for W800 BRAVIA TV
W800 BRAVIA TV set forfra med holder
W800 BRAVIA TV set forfra

Funktioner

Billede af fly med HDR-detaljeringsgrad

High Dynamic Range

Dette TV giver dig spændingen i film og spil i levende, detaljeret HDR. Det håndterer flere forskellige HDR-formater, herunder HDR10 og Hybrid Log-Gamma.

BRAVIA ENGINE-logo

BRAVIA ENGINE

Med fuld digital behandling producerer BRAVIA ENGINE High Definition-billeder med mindre støj fra både digitale high vision- og analoge signaler. Derudover maksimerer det enhedens styrke til at forbedre farve og kontrast, så du kan nyde billeder, der er fulde af levende farver og dybde.

Venner og familie, der nyder underholdning på Android TV

Android TV™

Find al den underholdning, du drømmer om, lige så hurtigt, som du kan nå at sige det højt. Ved hjælp af avanceret stemmestyring lader dette Android Smart TV dig nyde film og serier fra apps eller udsendelser øjeblikkeligt.   

Kvinde, der styrer sit TV med stemmen

Stemmesøgning

Find dit foretrukne indhold hurtigere end nogensinde før ved at bruge din stemme. Med stemmesøgning bliver du fri for kompliceret navigation og trættende tastning – du skal bare spørge.

Logo for indbygget Chromecast

Indbygget Chromecast

Chromecast giver dig mulighed for at caste dine yndlingsvideoer, spil og apps fra din mobilenhed i fuld kvalitet til dit Chromecast built-in TV. Du skal bare trykke Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm for at få alle dine favoritter op på den store skærm. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

USB HDD REC-logo

USB HDD-OPTAGELSE

Gem dine foretrukne TV-serier på en ekstern USB-harddisk for at nyde dem, når du vil. USB-harddiskoptager giver optagelse med ét tryk eller tidsindstillet optagelse af en digital udsendelse på en hvilken som helst USB-harddiskenhed med op til 2 TB kapacitet. Mens du får vist serien, skal du bare trykke på REC for at starte optagelsen, som stopper automatisk ved slutningen af programmet.

Road to Zero-miljølogo

Genbrug. Forny. Reducer.

BRAVIA TV bidrager til at beskytte miljøet. Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres.

Se vores økofunktioner

Specifikationer

Nyd en fantastisk underholdningsoplevelse med billeder, der er tæt på Full HD, Android TV™ og krystalklar lyd.

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger