W66

Mærk spændingen i god underholdning
Vigtige funktioner
Åbn YouTube™ hurtigt med ét klik

Gå direkte til YouTube™, og nyd alle dine foretrukne videoer. Vi har gjort YouTube hurtigere end nogensinde i dette internetforberedte TV og har inkluderet en YouTube-knap på fjernbetjeningen for hurtig søgning.

Smukke lyse områder, smukke teksturer

High Dynamic Range

Med HDR (High Dynamic Range) bevares de detaljer, som ellers ville gå tabt i de mørkeste og lyseste billedområder, hvilket giver et meget mere dynamisk billede. Se teksturerne i flyets skinnende metalvinge og solglimtene på skroget.

High Dynamic Range
X-Reality™ PRO
Genopdag hver eneste detalje

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-billedbehandling opskalerer hver pixel og giver smuk klarhed. Mens billederne analyseres, sammenlignes hver eneste scene med vores særlige billeddatabase for at finjustere billederne og reducere støjen. Overflader får endnu flere detaljer.

Skabt til at lytte

ClearAudio+

Gør lytteoplevelsen lige så virkelighedstro som det, du ser. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en medrivende oplevelse, som føles, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik og dialog med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

ClearAudio+
Se flere billeder og færre ledninger

Se TV uden forstyrrende elementer. En slank, smal ramme med aluminiumseffekt fastholder dit fokus på skærmen. Kablerne er gemt væk i en fod på bag- og forsiden for at give et rent og ryddeligt udseende.

Specifikationer og funktioner

Bliv underholdt med utroligt detaljerede billeder, forstærket af magien i X-Reality PRO™-opskalering. Og med adgang til YouTube™ med én knap kan du finde al din underholdning på et øjeblik. Fulde specifikationer til rådighed snart.
  • Tilgængelig på 80 cm (32")

  • High Dynamic Range

  • WXGA-opløsning

  • X-Reality™ PRO

  • YouTube™ og meget mere

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger